Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Hazet is een Bovag autobedrijf met 600 occasions in voorraad van alle merken en van iedere prijs. Tevens beschikt Hazet over een eigen werkplaats, poetsafdeling, tankstation, wasstraat en trouwservice.

Reviews

Kees

Prettige verkoper, netjes alle afgesproken punten uitgevoerd, mooi gepoetste auto meegekregen. Prima service!

02.07.2019

Sergio

Via marktplaats advertentie gevonden voor een renault clio. Na wat onderhandelen een prijs afgesproken. Eenmaal daar. Stond de clio voor de deur al klaar. Dus ik loop een rondje om de auto en de auto zat vol onder de krassen wat je niet zomaar gebruikersschade kunt noemen. Tevens had de auto zelfs schade dat niet vermeld was op de advertentie. Ik had specifiek nog gevraagd voor dat ik kwam : \"de auto heeft geen echte schade toch?\" Waarop de verkoper antwoordde: \"nee\". Als kers op de taart wilde ik onderhandelen over de prijs zodat ik met een deel van de korting de auto op de schade plek wilde repareren. Maar de verkoper wilde niet eens een cent omlaag. Schandalig!

15.06.2019

Y.

Januari 2018 een Opel Astra uit 2014 aangekocht. Kort na aanschaf bleek de lambda-sensor stuk, gebeld met Hazet en op garantie vervangen. Tijdens het wachten vaak voorzien van koffie en een hapje terwijl ik aan het genieten was van al het pracht dat in de showroom staat. Ik beveel Hazet zeker aan bij vrienden, familie en collega\'s. De beste dealer / garage die ik tot nu toe ben tegengekomen, ga zo door!!

03.05.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Stationshop
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Hazet

- -

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3021:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Filialen
Autobedrijf Hazet

4051 CA OCHTEN

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie