Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Hazet is een Bovag autobedrijf met 600 occasions in voorraad van alle merken en van iedere prijs. Tevens beschikt Hazet over een eigen werkplaats, poetsafdeling, tankstation, wasstraat en trouwservice.

Reviews

Y.

Januari 2018 een Opel Astra uit 2014 aangekocht. Kort na aanschaf bleek de lambda-sensor stuk, gebeld met Hazet en op garantie vervangen. Tijdens het wachten vaak voorzien van koffie en een hapje terwijl ik aan het genieten was van al het pracht dat in de showroom staat. Ik beveel Hazet zeker aan bij vrienden, familie en collega\'s. De beste dealer / garage die ik tot nu toe ben tegengekomen, ga zo door!!

03.05.2019

Floris

Super service na verkoop, ik werd goed en snel geholpen door de werkplaats.

21.03.2019

Diko

Een Landrover Defender aangeschaft van 10 jaar oud. Er kon weinig van de prims af bij aanschaf dus garantie afgesproken. Na een aankoopkeuring elders zijn de mankementen volgens afspraak keurig verholpen. Veel overleg en whatsapp contact zodat ik op de hoogte bleef. Zelf iets bijbetaald zodat de reparaties duurzamer zouden zijn. In plaats van stuurhuis te kitten hiervoor een gereviseerd stuurhuis gekregen dus het was het waard. Verder netjes aan de afspraken gehouden, alleen zou na een rit van anderhalf uur om de auto te brengen of te halen een kopje koffie erg lekker zijn.....

06.02.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Stationshop
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Hazet

- -

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3021:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Filialen

Autobedrijf Hazet

4051 CA OCHTEN

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie