title
title

Autobedrijf Hazet Ochten B.V.

Transitoweg 2, 4051 CA OCHTEN

Openingstijden

Over ons

Hazet is een Bovag autobedrijf met 600 occasions in voorraad van alle merken en van iedere prijs. Tevens beschikt Hazet over een eigen werkplaats, poetsafdeling, tankstation, wasstraat en trouwservice.

Reviews

Jens

Eerste auto hier aangeschaft, fijne verkoper die Remco. Voor de garantie kan je ook zeker terig komen doen ze hier niet moelijk over

Sammy

Mijn eerste auto hier gekocht, enorm tevreden over de service van dit bedrijf. De auto is keurig netjes afgeleverd. Ik heb even een weekje gewacht met de review te schrijven om te kijken hoe het rijden bevalt maar ook dit is geweldig. Ik geef Hazet een dikke 10.

Henk

Enige tijd geleden bij HAZET een Youngtimer gekocht. Tijdens het 1e bezoek uitermate vriendelijk ontvangen en de auto waar belangstelling voor hadden stond in no time gereed voor een proefrit. Geen gedoe met allerlei formulieren ondertekenen etc. Gewoon kopie paspoort/rijbewijs afgeven. Dat geeft wederzijds een goed vertrouwen. Tijdens de korte proefrit kwamen wat technische items aan het licht die wat aandacht nodig hadden. In het aansluitende gesprek is hier uitermate goed op geanticipeerd en dit resulteerde in een goed omschreven aankoop overeenkomst. Voor het uiteindelijke ophalen van de auto goede communicatie over het verloop van de werkzaamheden en APK keuring. Er zijn zelfs NIEUWE voorbanden gemonteerd zonder extra kosten! Ook na de verkoop geeft Hazet actieve service/nazorg toen er onverwachts toch nog wat technische items aan het licht kwamen. Deze zijn in goed onderling overleg naar tevredenheid opgelost, ondanks tijd & afstand. Het Hazet Team komen hun afspraken na, en als klant zijn we serieus en ter zake kundig behandelt. Mijn dank aan Remco, die zeker een toegevoegde waarde is Hazet. Zeer kundig en is niet de doorsnee "snelle handel"occasion verkoper.

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Stationshop
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Hazet Ochten B.V.

Afdeling Verkoop

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3021:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Filialen

Contact aanbieder