Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

94 beoordelingen

4,4

94 Reviews

Grace

Ik ben erg goed ingelicht en geholpen met de koop van mijn Mercedes. Ik ben er super blij mee. Geen minpunten, alleen maar pluspunten!

Roy

Ik was op zoek naar een bus met dubbele cabine na best lang op internet zoeken Kwam ik uiteindelijk tog in de buurt uit bij hazet De verkoper maakte de bus proefrij klaar en kon een rondje gaan Bij terugkomst onder het genot van een kopje koffie werd er wat onderhandeld Er was vrij snel duidelijk wat ik wilde maar ook wat de verkoper wilde en dat was voor ons alle 2 een goede deal Bij het afhalen stond de bus er super bij zelfs nog meer gedaan dan afgesproken en mijn eisen pakket was tog al best hoog

Hans

Ik had een afspraak gemaakt om te komen kijken naar een auto, (Nissan patrol) na meerdere malen te hebben gebeld om een aantal details te hebben besproken,dachten wij naar een degelijke auto te komen kijken. We hadden specifieke vragen gesteld over de auto omdat we van ver moesten komen. En duidelijk aangegeven wat we zochten. Echter bleek de verkoper op het moment dat We er waren op geen enkele vraag een antwoord te hebben, de auto waar wij voor kwamen starte niet eens!!!! Na een halfuur te hebben gewacht hadden ze de auto eindelijk gestart, na 200mtr moesten wij onze proefrit afbreken omdat niets van het dashboard van de auto werkte zoals bijvoorbeeld de verwarming de aanjager de radio de airco enzovoort, niets werkte naar behoren. De auto zat vol vocht!!!!!! Het antwoord van de verkoper was als volgt: Sorry ik wist hier niets van. Ik kan er nu niets aan doen, maar ik ga ermee aan de slag en laat het weten wanneer en of dit kan worden opgelost. Vervolgens nooit meer iets gehoord. Ik

Heleen

Wij zijn ontzettend goed geholpen en zeer deskundig geadviseerd. Wij hebben er een prachtige luxe auto gekocht! Wij zijn ontzettend tevreden en raden mensen aan om daar te gaan kijken!!

Henkjan

Goed en prettig geholpen. Goed gehoord waar naar wij op zoek waren. Alle tijd gekregen om een keuze te maken.

D

Goede en fijne mercedes S-klasse gekocht bij Hazet in Ochten. Klantvriendelijk en gastvrij. Aanrader voor iedereen.

H. van Stralen

Een prachtig bedrijf met een veelzijdig wagenpark. Vriendelijk, gastvrij en vakkundig personeel! Bij probleempjes wordt er een goede oplossing gezocht. Een echte aanrader!!

Monique Kersbergen

ik heb mijn auto daar 2 weken geleden gekocht, er moesten nog wat dingetjes aan gemaakt worden. Hebben ze top opgelost en gemaakt. Zeer tevreden over.

Jan-Dirk van Son

Net bedrijf, komen afspraken na en doen net even dat stukje meer dan je verwacht. Zo zaten er bij aflevering 2 nieuwe banden op en waren de remmen voor vervangen, omdat deze volgens de monteur niet goed genoeg waren om tot de volgende beurt mee te gaan. (30.000 km onderhoudsinterval, het is een Seat Leon 1.6 TDi die ik gekocht heb).

Sfp van Gent

Ik heb een Mercedes 180c gekocht daar naar twee maanden breek me subframe. We zijn samen tot een oplossing gekomen.