Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf Jan Bogert

Wipmolen 3, 4671 HE DINTELOORD

1400 beoordelingen

4,3

1400 Reviews

Rudolph

In dec. 2021 een VW Passat B8 gekocht incl. 6 maanden CarGarantie. In januari 2022 na zo’n 600km te hebben gereden, was helaas de waterpomp stuk. Reparatie verliep via CarGarantie, maar gezien de km-stand was 20% van de materiaalkosten voor mijn rekening. Contact opgenomen met Jan Bogert en de situatie uitgelegd. Er was begrip, en de chef werkplaats nam direct contact op met de garage die de reparatie verzorgde. Hij regelde dat de factuur met ‘materiaalkosten voor mijn rekening’ (ca. 100e) naar Jan Bogert werd gestuurd en zij hebben de rekening voldaan. Mijn conclusie, garage Jan Bogert heeft zich in dezen gedragen als een gentlemen. Ik ben een tevreden klant.

Nicky

Een heerlijk rijdende volkswagen passat 2.0tdi met heel veel opties en een goede prijs

Teus Robbertsen

Wij werden keurig geholpen en zijn erg blij met onze nieuwe auto

Johan

Voor m’n gevoel goede zaken gedaan. Maar dat zal de toekomst uitwijzen. Maar bij een aanschaf van exclusieve auto’s. met een hoge aanschaf prijs. Mag het iets meer een feestje zijn. En de uitleg van de auto kan wel wat beter. Maar nogmaals voor m’n gevoel hele lieve en betrouwbare mensen.

Paul Le maitre

Mooie auto gekocht. Kan nog niet veel zeggen over de staat van de auto. Maar de service was goed.

Jorin

Goed professioneel bedrijf met keurige auto’s. Klantvriendelijk en behulpzaam.

Frank

Met een heel goed en betrouwbaar gevoel een mooie jonge audi Q3 gekocht bij Stefan en Jan Bogert. Keurige aflevering.

Johan

Vriendelijk ,en snelle service auto's worden perfect afgeleverd

Wilfred

Naar alle tevredenheid een nieuwe auto gekocht bij Autobedrijf Jan Bogert B.V. Alles verlopen zoals afgesproken zo ook de snelle aflevering. Zelfs de inruilwaarde van onze oude auto is me deze keer niet tegen gevallen.

Hans

Jan Bogert is een goed autobedrijf waar de auto's er netjes bij staan. Ze staan voor hun kwaliteit hetgeen wat je ook merkt als je wilt onderhandelen. Bij levering bleek dat er geen witte kentekenplaat bij zat. Die kon ik de volgende dag ophalen. Bij het afhalen was de auto helemaal opgeladen, kleine moeite maar toch gedaan.