Bekijk nu uw favorieten.

1163 beoordelingen

4,2

1163 Reviews

Jelle

Vriendelijke mensen en een goede service. Reageren snel op e-mail en komen professioneel over. Enige minpuntje is de op de website genoemde prijzen van tweedehands auto's - deze zijn exclusief garantie- en servicekosten maar benoemen zij zelf als verplicht. Wettelijk gezien hoort dit natuurlijk al in de prijs opgenomen te zijn.

Margriet

Het was wel een beetje spannend om met onze nieuwe auto terug naar Zoetermeer te rijden. Helemaal omdat ik nog nooit eerder met een automaat had gereden. Gelukkig hadden jullie alles goed uitgelegd zodat ik wist waar alle knopjes voor dienden. Vanaf nu gaan we natuurlijk steeds meer genieten van deze fijne auto. Bedankt voor de ontvangst en de assistentie bij het afhandelen van het een en ander.

Gerard

Wij hadden niet afgesproken. Toch werden we heel hartelijk ontvangen. Alhoewel er veel klanten waren, konden we toch snel een proefrit maken met 2 auto's. Enkele uren na aankomst reden we met onze nieuwe aanwinst terug naar Zevenaar.

Monique Raeven

Na een rit van 2 uur heel vriendelijk ontvangen. De auto waarvoor we kwamen, stond in eerste instantie in een wat donkere loods. We konden op ons gemak de auto bekijken, maar het was toch te donker om alles goed te zien. Op onze vraag of we de auto buiten konden bekijken, werd de auto de werkplaats in gereden (het regende buiten) zodat we alles beter konden bekijken. Dat was geen enkel probleem. De auto was van binnen en van buiten spik en span gepoetst. Hij zag er als nieuw uit. Na de proefrit, zijn we al snel tot overeenstemming gekomen. Al met al was het de rit van 2 uur waard. Heel vriendelijk personeel en men was duidelijk en eerlijk over wat de mogelijkheden waren.

Jan

De auto telefonisch gekocht. Wilde graag wat extra foto’s wat geen probleem was. Bij het ophalen van de auto stond er echt een top auto die aan alle verwachtingen voldeed en werden we door een zeer vriendelijke jongen geholpen.

John

Ik zag een Skoda bij ze te koop staan, een jonge luxe Octavia met een mooie kilometerstand, veel opties en op CNG/benzine, ex-lease uit België. Na wat rekenen bleek die voor mij lucratief te zijn in gebruik. Na een telefoontje stond de auto klaar voor een proefrit en die was positief. Ik moest wel zelf even CNG tanken want de tank was leeg. Na de proefrit gekeken of we nog iets met de prijs konden doen, maar de prijs staat vast en daar is geen discussie over mogelijk. Ook konden ze geen extra's bieden qua accessoires of iets dergelijks. Beetje apart maar de prijs was inderdaad al scherp. Na een nachtje er over geslapen te hebben stond de koop vast en kon ik hem een dag later al ophalen, inclusief servicebeurt en nieuwe APK. De overdracht was zakelijk en zonder poespas en dat vond ik prima. Ik moest wel flink wat handtekeningen zetten, want de garantie besteden ze uit aan een verzekeringsmaatschappij: CarGarantie. Bij een defect kun je dan naar een plaatselijke merkdealer gaan en CarGarantie handelt de zaken met ze af. Althans, dat is de theorie. Na enige dagen bleek kreeg ik een storingsmelding en heb ik me naar de plaatselijke Skoda dealer begeven. Daar bleken ze CarGarantie te kennen en hun ervaringen waren niet positief, in het verleden zijn daar betalingsproblemen mee geweest. De auto is gerepareerd (defecte lambdasonde) en ik heb de factuur zelf betaald en geclaimd bij CarGarantie. Na twee maanden is het geld binnen, alles is netjes vergoed. Al met al is mijn conclusie dat Jan Bogert mooie (import)auto's verkoopt voor scherpe prijzen en ze komen integer over. Minpuntje vind ik dat de garantie is uitbesteed aan een externe partij, en dat je daar pas achter komt als je de auto komt halen. Maar in mijn geval heeft de garantie zich bewezen en is dit probleem prima opgelost, zonder dat ik opnieuw hoefde af te reizen naar Dinteloord. Ik ben erg blij met mijn auto, rijden op CNG bevalt uitstekend en hoop ik er nog een hele tijd plezier van te hebben!

Jaap

Over het afleveren vind ik het jammer dat ik gelijk een probleem met de auto had er weer gelijk de garage in kon ! Maar verder tevreden

Fred

Zij hebben mooie auto’s en het ziet er allemaal goed verzorgd uit. De medewerkers zijn zeer gastvrij en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Stefan

mooie occasion gekocht voor scherpe prijs, net bedrijf

Jeroen

goede service en persoonlijke touch