Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Impressum

Welkom bij Autobedrijf Jos Priem

Welkom in onze online showroom, Autobedrijf Jos Priem is het mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Vinkeveen vlak langs de A2 in midden Nederland. Door de centrale ligging en bereikbaarheid is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Wij zijn gespecialiseerd in aan en verkoop van goede en betrouwbare occasions waar wij voor de volle 100% achter staan.
Naast verkoop bieden wij ook service en onderhoud waar u terecht kunt voor alle voorkomende werkzaamheden in onze Bosch Bis werkplaats. We werken standaard met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Ons doel is het aanbieden van een auto totaal concept waar u terecht kunt voor alle voorkomende auto gerelateerde handelingen. Denkt u aan verkoop of aankoop van een auto, financiering occasion, autoverzekering, onderhoud groot of klein, schade klein of groot, zomer of winterbanden, uitlijnen, airco onderhoud of gewoon gezellig een kopje koffie drinken dan zullen wij er zorg voor dragen dat u bij ons altijd slaagt.

Autobedrijf Jos Priem is een auto totaal concept.

Wij streven naar een hoog klanttevredenheid en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, u krijgt bij ons goed en deskundig advies . Ons team staat u vriendelijk en correct te woord.

Tot ziens bij Autobedrijf Jos Priem!

AutoScout24 Nederland B.V. is niet aansprakelijk voor de juistheid van de gegevens.