Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf Jos Priem

Uitweg 15a, 3645 TA VINKEVEEN

Openingstijden

275 beoordelingen

4,5

275 Reviews

Anne

Snelle reactie, geen nare verrassingen, vriendelijke service.

Martin

Goed ontvangen, klant gericht en reële inruil prijs als je iets koopt.

Henk

Allemaal zeer netjes en vriendelijk. Netjes bedrijf

Max

.

Michel Schothorst

Ik heb zaken gedaan met Jos Priem zelf, helder en duidelijk. En afspraken nakomen, gewoon goed.

Jan Janssen

We hebben prettig contact gehad met de verkoper, Max. Alle gelegenheid voor een proefrit en het doen van een aankoopkeuring. We dachten daar goed aan te doen omdat we interesse hadden in een wat oudere auto met 190.000 km op de teller. De keuring heeft de kwaliteit van de auto bevestigd en enkele puntjes die we hadden aangegeven zijn keurig opgelost. Volgens ons kun je prima een auto kopen bij Jos Priem.

T

Heel mooi dealer alle auto's zagen er goed uit ik heb een auto gekocht motor interior exterieur was super goed. Ik heb maar een minpunten: nadat je de auto koopt moet je wel bijna de hele dag wachten tot dat je een bijlage krijg dat je de auto hebt van de RDW.

Karl

Eerst netjes telefonisch te woord gestaan. Daarna vriendelijk ontvangen. We kregen alle tijd om de auto rustig te bekijken en we hebben een lange proefrit gemaakt. Waarom dan maar 4 sterren en niet 5? Een opvallende beschadiging aan de bestuurdersstoel stond niet op de foto’s en was ook niet vermeld. En de motorolie moest nodig bijgevuld worden. We konden een prijs afspreken naar ieders’ tevredenheid, dus ik heb de auto gekocht. Een volgende auto zou ik gerust weer hier kopen.

sylvia

ik kwam spontaan binnenlopen, kon rustig m'n rondje lopen en waar ik wilde even in de auto gaan zitten. ook mocht ik meteen al een proefrit maken in de auto waar ik interesse in had. ook de aflevering ging vlot en soepel! Zo fijn wanneer je een auto koopt in je eigen dorp!

Rosalinde

Erg klantvriendelijk, en een goeie prijs voor de auto! Ben zeer tevreden