Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

192 beoordelingen

4,5

192 Reviews

Cecile

snelle reactie goede kwaliteit prima service klantvriendelijk

Jimmy

Vriendelijke verkoper, wil binnen de mogelijkheden met je meegaan in een goede deal. Een aankoop keuring was geen probleem , hier zijn wat dingen uit gekomen die ook goed bespreekbaar waren, ook voor de toekomst. Kortom tevreden met de aankoop, maandag de auto en goede beurt geven want dat is al wel een tijdje geleden. Kortom tevreden met onze Kia, goed geholpen en een aanbeveling. Met vriendelijke groeten, Jimmy

Stefan

Na online een mooie Golf Variant te hebben gezien een inruilvraag uitgezet, waarop ik vrij snel een aantrekkelijk bod kreeg. Na wat heen en weer mailen heb ik gebeld, waarbij heel eerlijk en duidelijk werd aangegeven waar de auto wat kleine gebruikerssporen had. Ik moest er tenslotte een stukje voor rijden, dus beter dit vooraf weten dan er achteraf achter komen. Heel netjes! Uiteindelijk de auto bekeken, een proefrit gemaakt en de deal gesloten. Ik kijk uit naar vele veilige en comfortabele kilometers in de auto die ik dankzij de goede service van Wesley en Max binnenkort ga rijden!

Jeroen Boneschansker

Ze hadden de auto die ik zocht. Goede afspraken gemaakt. Zijn ook nagekomen. Zelfde dag betaald en opgehaald. En..... de koffie was goed!

Dennis

Gewoon aardige verkopers

Hanna Prinssen

Fijne ervaring, snel contact en kreeg rustig de tijd om de auto zelf op mijn gemak te bekijken en een proefrit te maken. Geen irritante verkooppraatjes, maar open en eerlijk over de auto.

Jan-Willem

zie mijn aanbeveling

Brenno De Man

Kon snel terecht voor een proefrit. Kreeg een top service en de auto zelf qua kwaliteit en prijsverhouding Top!

Ralf

Goede service

Wieske

5,5 jaar geleden hier voor het eerst, met alle tevredenheid, een hele fijne auto gekocht. We wilden niet alleen een nieuwe auto maar ook een goed garagebedrijf waar we terecht kunnen als er service en onderhoud gedaan moet worden. Ze bestaan dus echt nog wel!!! Geen drammerige verkopers maar hele gastvrije en klantvriendelijke mensen. Goede service, duidelijk in hun uitleg en altijd vooraf transparant over eventuele extra onkosten. Dus nu weer met alle vertrouwen een nieuwe auto hier gekocht.