Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.
Foto Autobedrijf Schoenmakers B.V.

Autobedrijf Schoenmakers B.V.

Heuvelberg 9, 5469 NM ERP

Openingstijden

Over ons

Waarom Autobedrijf Schoenmakers? Vertrouwen en openheid zijn de drijfveren van autobedrijf Schoenmakers. Al meer dan 20 jaar staan we garant voor kwaliteit en service en zijn vakmanschap en klantgerichtheid zijn voor ons vanzelfsprekend. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions tegen zeer concurrende prijzen. Alle auto’s in ons aanbod zijn grondig geïnspecteerd en tiptop in orde. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en gecheckt in de N.A.P. op de juistheid van de kilometerstand. Bovendien zijn 80% van onze auto´s van de eerste eigenaar en dealer onderhouden. Ook worden de auto´s afgeleverd met nieuwe APK-keuring. U bent bij ons dus verzekerd van een betrouwbare auto. Heeft u speciale wensen? Inbouw van accessoires is mogelijk. Wij verzorgen desgewenst uw inbouw van een stereo-installatie of een car-kit voor uw mobiele telefoon. Ook kunnen wij diverse soorten en maten sportvelgen leveren. Maak uw wensen kenbaar en wij zoeken de oplossing erbij. Wilt u uw auto financieren? Bij ons bestaat tevens de mogelijkheid om een financiering af te sluiten. Dit gebeurt onder strikte privacy met zeer gerenommeerde bedrijven. Vraag vrijblijvend wat voor u de mogelijkheden zijn. Voor informatie kunt u bellen met Tel: 0492-351030 Een bezoek aan ons bedrijf zal u overtuigen, wij ontvangen u graag.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Johnny

Zeer klantvriendelijk en goede sevice

12.05.2021

Kees

Vriendelijk, deskundig, grote keuze uit vrij nieuwe tweedehandse auto's, voor een goede en eerlijke prijs, het zelfde geld voor de inruilauto. Ik kan geen negatief punt bedenken, alleen maar dat het jammer is dat Erp 60 kilometer van Tilburg verwijdert is. Maar dat is mijn probleem, maar dat heb ik er graag voor over.

09.05.2021

J

Keurige nette garage, die afspraken na komen. Vriendelijke eigenaar en medewerkers, die meedenken. Wij hebben onze auto 2 weken geleden opgehaald, zeer tevreden tot nu toe, hopelijk blijft dat ook. Wij zullen deze garage zeker aanraden bij bekenden.

08.05.2021

Toon alle reviews

Wij bieden

Auto-accessoires
Financiering & verzekering
Motorfietsen
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Schoenmakers B.V.

Afdeling verkoop

Openingstijden

Verkoop

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Werkplaats

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie