Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

814 beoordelingen

4,3

814 Reviews

Paul

Dit is een goed en eerlijk bedrijf, zeker aan te raden. Ik heb hier een auto gekocht en dezelfde dag kreeg ik een probleem, de injector was stuk. De auto hebben zij kosteloos bij mij opgehaald, terwijl dit toch een stuk rijden is, daarna is de auto keurig gemaakt. Dus hulde voor dit bedrijf.

Mark

Begin van de Corona hebben wij onze auto ingeruild voor een occasion. Destijds aangegeven dat we zeker 1 jaar zonder grote kosten moeten kunnen rijden. Dag na afhalen begint motormanagement lampje te branden. Wordt opgelost geven ze aan. Prima 2 onderdelen vervangen maar na 1 week wederom storing. Daarnaast waren de achterbanden kaal (hebben we gezien en willen we zelf laten vervangen) echter bij het wisselen van de banden blijken er fusee kogels e.d. Speling te hebben, remschijven en blokken waren op. Dit na 6 maanden in coronatijd met bijna geen kilometers erop. Hoe kon deze auto goedgekeurd zijn? Daarop is gebeld en alles zou opgelost worden. De auto is meerdere dagen terug geweest maar vandaag remt de auto ijzer op ijzer dus conclusie er is belooft dat alles opgelost zou zijn. Remblokken zouden zijn vervangen echter hoe kan deze nu dan ijzer op ijzer remmen? Is er überhaupt wel iets aan de klachten gedaan? Je weet het maar nooit. Wij raden in ieder geval aan geen auto te kopen bij schoenmakers erp!

Henk

Kan niet beter ben uiterst tevreden

Hans

Prima geholpen met de aankoop van de auto. Vriendelijke en behulpzame verkoper. Geen gladde praatjes maar duidelikk met de uitleg.

Eric

Door een communicatie foutje ging de aankoop van een auto niet door. Later ben ik toch naar tevredenheid voorzien van een trekhaak tegen een gereduceerd tarief. Dat was toch netjes opgelost.

Ellen

Na 14 jaar waren we toe aan een andere auto. Toevallig stond het type auto waarnaar wij op zoek waren dicht bij huis, in Erp. We gingen kijken, bespraken dat de auto afgeleverd zou worden met een trekhaak, afleverbeurt enz. Toen we de auto gingen halen werden we blij verrast; men had de achterruitwisser en de matten ook nog even kostenloos vervangen, zodat de auto "helemaal af" was. Sympathiek en behulpzaam team, fijne sfeer.

Anne

Ik ruilde mijn renault twingo in voor een ford fiësta. Ik kreeg een eerlijke prijs terug voor mijn oude auto en vertrok na een uur met mijn nieuwe bolide. Ik ben blij met mijn aankoop en heb na een 10 ritjes rijden nog geen gemiste gebreken opgemerkt.

Hans

ondanks een klein herstelpuntje na oplevering hebben ze dat probleemloos opgelost.

Mike

Erg nette zaak en aardige werknemers. Auto werd netjes en schoon opgeleverd

Frits

Hier afgelopen maand een Ford Focus gekocht met inruil van mijn huidige auto. Schappelijk bedrijf en eerlijke prijs voor mijn auto terug gekregen.