Autobedrijf Sutherland Drachten

Jade 5, 9207 GL DRACHTEN

8420 beoordelingen

4,3

8420 Reviews

Andre

Accu voor Focus met start/stop systeem had het begeven. Bij aankomst gelijk geholpen. Helaas duurdere accu dan verwacht maar 10 minuten later kon ik weer verder. Had online een goedkopere uitvoering kunnen vinden maar deze service was top. Bedankt.

heer Klap

Aan de balie even vergeten dat ik zou blijven wachten. De beurt duurde langer door het uitvoeren van een update in de software. Daarnaast een miscommunicatie met afdeling verkoop waar ik ook een afspraak mee had gemaakt via de balie werkplaats. Alles kwam gelukkig weer goed maar dat van die update en daardoor langer wachten had ik graag van tevoren geweten.

mevrouw

Wij zijn vriendelijk ontvangen en erg persoonlijk behandeld door Wout nu werkzaam in Leeuwarden.

Wietse

Super goede service

heer e j Bouwer

Hele goede service en zeer klantvriendelijk

E Folkertsma heer

Goed

de Jager

Goede avond, Had een afspraak op maandag 1 juli om 8.00 uur. Na een kwartier kwam de baliemedewerker bij mij om aan te te geven dat het verkeerde onderdeel was binnen gekomen. Vrije ochtend voor niks Dus voor niets naar Leeuwarden gereden, ca. 60 km heen en terug. Dit was niet een positieve indruk.

heer G.Hoekstra

Prima

Norbert & Sita

Onlangs kochten wij een tweedehands auto en er moesten nog een aantal zaken gerepareerd worden. Hoewel we hierover afspraken hadden gemaakt, werd de auto niet op tijd afgeleverd. Dit kan gebeuren, maar wat wij vervelender vonden, was de gebrekkige communicatie. We moest meerdere keren bellen om een update te krijgen. Steeds weer kreeg ik te horen dat de reparatie nog niet was begonnen of dat er vertraging was opgetreden. Uiteindelijk konden we de auto ophalen, maar was het raam nog niet hersteld. Hiervoor werd een nieuwe afspraak gemaakt. Op de dag dat de reparatie zou plaats vinden, bleek de montage-afdeling niet op de hoogte en ze hadden de reparatie op een andere dag staan. Gelukkig kon dit die dag alsnog worden opgelost. We begrijpen dat er soms onvoorziene omstandigheden zijn, maar het gebrek aan transparantie en het niet nakomen van de afspraak stelde ons teleur.

Ludy Boels

Ik zou er zo weer een auto kopen.