Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf van Miltenburg

Autobedrijf van Miltenburg

Achthoven Oost 20-26, 3417 PD MONTFOORT

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf van Miltenburg, Sinds 1921. In die tijd werd er van alles gerepareerd: van naaimachines tot brommer. Langzamerhand kwamen er steeds meer auto’s in het straatbeeld. Autobedrijf van Miltenburg was het aangewezen bedrijf om deze te onderhouden. Bovendien leverde Autobedrijf van Miltenburg ook de benzine. In eerste instantie werden er veel vrachtwagens gerepareerd, maar deze maakten steeds meer plaats voor personenauto’s. In 1967 nam Evert van Miltenburg het dealerschap van het Japanse merk Datsun aan. Datsun werd Nissan en zodoende kunnen wij u dit merk aanbieden. De naam ‘van Miltenburg’ staat net als vroeger garant voor betrouwbaarheid. In 1999 is het bedrijf overgegaan in de handen van Wim van Miltenburg. De derde generatie in het familiebedrijf. Hij zet de tradities voort maar ontwikkelt tevens nieuwe ideeën om zich te profileren in de huidige markt van vernieuwingen en technologie.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Falco

Na aanschaf van de auto tijdens het naar huis rijde gaf de auto een lampje aan. We hadde de auto eiglijk gekocht zonder garantie maar ware toch terug gerede. De auto werd direct nagekeken en het probleem werd gelijk opgelost. Top service! Vriendelijk verkoper en goede monteur! We kregen ook nog een fles wijn cadeau. Als we in de toekomst weer een auto zoeken gaan wij hier heel zeker terug! Kortom: vriendelijke verkoper en super service!

22.06.2019

W

Gebruikte auto gekocht. Deze werd zeer netjes afgeleverd. We werden goed geholpen en er was alle tijd voor ons.

18.05.2019

Wim

Al meer dan 30 jaar ons vertrouwde adres voor koop en onderhoud aan beide wagens. Altijd een eerlijk antwoord en ze staan altijd voor je klaar. Kan hen aan iedereen aanbevelen.

28.04.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Nissan

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf van Miltenburg

Afdeling Verkoop

Openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie