Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf van Miltenburg

Autobedrijf van Miltenburg

Achthoven Oost 20-26, 3417 PD MONTFOORT

Openingstijden

Over ons

Autobedrijf van Miltenburg, Sinds 1921. In die tijd werd er van alles gerepareerd: van naaimachines tot brommer. Langzamerhand kwamen er steeds meer auto’s in het straatbeeld. Autobedrijf van Miltenburg was het aangewezen bedrijf om deze te onderhouden. Bovendien leverde Autobedrijf van Miltenburg ook de benzine. In eerste instantie werden er veel vrachtwagens gerepareerd, maar deze maakten steeds meer plaats voor personenauto’s. In 1967 nam Evert van Miltenburg het dealerschap van het Japanse merk Datsun aan. Datsun werd Nissan en zodoende kunnen wij u dit merk aanbieden. De naam ‘van Miltenburg’ staat net als vroeger garant voor betrouwbaarheid. In 1999 is het bedrijf overgegaan in de handen van Wim van Miltenburg. De derde generatie in het familiebedrijf. Hij zet de tradities voort maar ontwikkelt tevens nieuwe ideeën om zich te profileren in de huidige markt van vernieuwingen en technologie.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jeroen de Kruijf

Bij Miltenburg (voormalig Nissandealer) een Nissan Almera Tino uit 2003 aangeschaft. Je voelt je eigenlijk gelijk welkom in dit bedrijf. Alles voor de klant en waarom meer uit geven dan nodig is Dat is de insteek van dit bedrijf. En tevens ook de kracht van dit bedrijf. De auto die ik gekocht heb is nieuw afgeleverd door Miltenburg. En ook altijd in onderhoud geweest. De auto werd nu verkocht door Miltenburg in opdracht van de huidige eigenaar. Krasjes rondom maar wat wil je bij een auto op leeftijd. Er was geen nieuwe apk nodig deze was geldig tot december 2020. Toch een nieuwe apk gekregen, zelf stabilisatie stang nog vervangen bij aflevering omdat deze iets klapperende geluiden gaf. Dat voor een auto van 1450 euro siert deze garage. Ze nemen echt de tijd voor je. Of je nu een auto koopt van 20duizend of 1450 euro. Tsja, dan rij je toch weg met een glimlach. Ik geniet volkomen van mijn voor mij nieuwe Nissan. Ik kom graag terug als het tijd is voor zijn onderhoud op dit adres.

09.09.2020

C.

Ik was bij aanschaf al gecharmeerd door de adequate aanpak. Toen mijn Mini helaas na enkele maanden een mankement vertoonde, is dit door garage Miltenburg zeer goed en snel verholpen. Financieel ook zeer netjes opgelost. Sterke service dus & top in klantvriendelijkheid!

14.06.2020

J.Pietersen

Heel mee gaand.en eerlijk.in tijd van noot.zijn ze er allemaal.ik ben als kind in huis.en tevreden.

12.06.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Officiële merkdealer

Nissan

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf van Miltenburg

Afdeling Verkoop

Openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3017:30Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie