Bekijk nu uw favorieten.

143 beoordelingen

4,7

143 Reviews

Jeroen de Kruijf

Bij Miltenburg (voormalig Nissandealer) een Nissan Almera Tino uit 2003 aangeschaft. Je voelt je eigenlijk gelijk welkom in dit bedrijf. Alles voor de klant en waarom meer uit geven dan nodig is Dat is de insteek van dit bedrijf. En tevens ook de kracht van dit bedrijf. De auto die ik gekocht heb is nieuw afgeleverd door Miltenburg. En ook altijd in onderhoud geweest. De auto werd nu verkocht door Miltenburg in opdracht van de huidige eigenaar. Krasjes rondom maar wat wil je bij een auto op leeftijd. Er was geen nieuwe apk nodig deze was geldig tot december 2020. Toch een nieuwe apk gekregen, zelf stabilisatie stang nog vervangen bij aflevering omdat deze iets klapperende geluiden gaf. Dat voor een auto van 1450 euro siert deze garage. Ze nemen echt de tijd voor je. Of je nu een auto koopt van 20duizend of 1450 euro. Tsja, dan rij je toch weg met een glimlach. Ik geniet volkomen van mijn voor mij nieuwe Nissan. Ik kom graag terug als het tijd is voor zijn onderhoud op dit adres.

C.

Ik was bij aanschaf al gecharmeerd door de adequate aanpak. Toen mijn Mini helaas na enkele maanden een mankement vertoonde, is dit door garage Miltenburg zeer goed en snel verholpen. Financieel ook zeer netjes opgelost. Sterke service dus & top in klantvriendelijkheid!

J.Pietersen

Heel mee gaand.en eerlijk.in tijd van noot.zijn ze er allemaal.ik ben als kind in huis.en tevreden.

Jan Willem

Omdat wij ruim 200 kilometer weg wonen van Montfoort vooraf even gebeld voor de mini Countryman waar we interesse in hadden. Ondanks dat verkoper Albert eigenlijk die dag vrij was troffen we hem zelf aan in de showroom. Hij was toch maar even terug naar het werk gekomen. Na ontvangst met een bakje koffie hebben we de auto bekeken en al snel een proefrit gemaakt. Hierbij viel het op dat de airco niet erg koud werd. bij terugkomt hebben we dit kort even genoemd maar al snel gingen we over tot een prijsonderhandeling en vergaten we daarin het geconstateerde euvel van de airco. Omdat we ver weg woonden was de garantie een punt in de onderhandeling. Wij zijn overeengekomen dat naar alle redelijkheid de auto, in geval van garantie, bij een lokale garage gemaakt zou kunnen worden. Binnen 2 weken diende zich warmer weer aan en merkten we opnieuw op dat de airco niet goed koelde. Na overleg met Albert de auto naar een lokale garage gebracht en de diagnose was een lek in de condensor van het koelsysteem. Het verhelpen van de storing bij onze lokale garage was daarbij wat duurder dan wanneer dat bij Van Miltenburg zelf gedaan zou zijn maar desondanks zijn de kosten van de reparatie netjes volledig en vrijwel direct aan ons betaald na toezenden van onze factuur en spaarde ons dat 400 kilometer en een dag rijden om de reparatie in Montfoort te laten uitvoeren. Van Miltenburg geeft daarmee aan kwaliteit te willen leveren om daarmee tevreden klanten voor terug te krijgen. Wij bevelen Garage van Miltenburg daarom zeker aan om betrouwbaar zaken mee te doen.

Co

Vandaag weer een auto gekocht bij Autobedrijf Miltenburg en ontzettend goed en vakkundig door Albert geholpen . Wij zijn weer tevreden met onze nieuwe aankoop!! Ik raad een ieder dit Autobedrijf aan , ga eens langs en ervaart het zelf!!! 17-04-2020 Co , Utrecht

Richard

Sinds een week toegevoegd aan de familie Van Miltenburg door de aanschaf van een MB B Klasse. Het eerste contact was oriënterend en daarbij was het gevoel al helemaal goed. De contacten daarna versterkten dat gevoel dat alleen maar. Geen onzinverhalen, gewoon eerlijke auto's en al helemaal die wij nu hebben aangeschaft. Contacten die door de corona op afstand moesten blijven, maar toch zeer vertrouwd voelden. Een bedrijf waar ik bij de aanschaf van een volgende auto zeer zeker als eerste contact ga zoeken en die ik ook in onze omgeving zeer zeker aan zal bevelen. Met trots rijden we rond met het schitterende logo van Van Miltenburg. Albert, BEDANKT!

Danny

Ik kwam met de pas gekochte 2e hands Nisssan Micra van mijn vrouw vanwege een probleem met de sleutel-slot. Dit werd uitstekend opgepakt en het was een lastige klus. Uitiendelijk lukte het via de computer om alles in orde te krijgen. Daarbij was de ruitenwisser aan vervanging toe en dit werd voor een zeer schappelijke prijs geregeld. Toen ik vroeg of de auto wel in orde was werd deze gelijk op de brug gezet en nagekeken; dit alles kostte enorm weinig: helemaal top!!

Peter

Fiat Panda gekocht en na een week een klein probleem met de remmen achter. Zelf verholpen en kosten direct terug ontvangen. een echte aanrader om een gebruikte auto te kopen. Doet de naam en garantie van Bovag zeker eer aan.

Bennie Stijsiger

2 maanden heb ik een auto gekocht. De auto doet het perfect! Goede garage.... Bennie en Angelina Stijsiger

Oscar

Ik kom al vele jaren bij Autobedrijf van Miltenburg voor het onderhoud van mijn auto. Je wordt hier uitstekend geholpen, ze denken met je mee en je kunt er snel terecht. Laatst heb ik een andere auto bij hen gekocht. Ondanks de drukte namen ze echt de tijd voor ons. Als je een goed en betrouwbaar universeel autobedrijf zoekt dan zou ik hen zeker aanbevelen.