Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Van Os B.V.

Autobedrijf Van Os B.V.

De Hoogt 12a, 5175 AX LOON OP ZAND

Openingstijden

Over ons

Een kleinere organisatie waarbij wij alle klanten bij naam kennen. Dit zorgt voor een persoonlijk contact, gemoedelijke sfeer en een snelle service. Bovendien leveren wij dezelfde kwaliteit als een gerenomeerd Mercedes-Benz dealer, maar dan tegen een scherper tarief. Wij zijn niet het adres voor koopjesjagers die zich laten leiden door de laagste prijs, maar wel het adres voor een betrouwbare gebruikte auto tegen een concurrerende prijs. Wij adverteren dan ook niet met internet of meeneempijzen, maar een prijs die gebaseerd is op een auto die afleveringsklaar is met garantie.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Ben

In een woord geweldig ,Alles regelen ze voor je ,zelfs het vervoer omdat hij aangepast is bij Mobiel op maat in Waalwijk . Je bent er altijd welkom ! Ga zo door jongens.Nogmaals bedankt.

07.06.2019

Robert

Vorige week onze occasion een MB CLS shooting brake 350 CDI gekocht bij Enno. Mijn eerste indruk was zeer goed. Een nette garage met mooie gebruikte auto’s vooral MB waar men in gespecialiseerd is. Uiteindelijk de auto gekocht per telefoon en gisteren onze auto opgehaald. Voorzien van alle beurten die Mercedes voorschrijft voor de onderhouds interval. De auto is keurig netjes afgeleverd. De communicatie verliep er prettig met Enno. Veel garages kunnen hier een voorbeeld aannemen zelfs de dealerbedrijven van Mercedes kunnen hier in de leer hoe het hoort. Ook de monteurs in de werkplaats verdienen een compliment erg vriendelijk. De werkplaats netjes in orde. Dikke pluim.

30.03.2019

Roger

Onlangs een jong gebruikte Mercedes gekocht bij Autobedrijf Van Os. Geen 3 delige pakken maar gewone hardwerkende mensen die heerlijk ongecompliceerd zaken doen. Gewoon prettig ongedwongen geholpen door Enno. Geen gladde verkoper maar wel iemand met passie en verstand van zijn product. Na aflevering regelmatig contact gehad met wat vragen en die worden keurig beantwoord. Ik ga ervanuit dat Autobedrijf Van Os de service en klantvriendelijkheid op deze voet doorzet. Dan krijgen ze na mijn eerstvolgende bezoek voor onderhoud zeker een 10. Autobedrijf Van Os, bedankt zover... !!!

14.03.2019

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Mercedes-Benz

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Van Os B.V.

A.W.A.M. van Os

Openingstijden

werkplaats en verkoop

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
08:3017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie
NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie