Bekijk nu uw favorieten.

19 beoordelingen

4,7

18 Reviews

Ben

In een woord geweldig ,Alles regelen ze voor je ,zelfs het vervoer omdat hij aangepast is bij Mobiel op maat in Waalwijk . Je bent er altijd welkom ! Ga zo door jongens.Nogmaals bedankt.

Robert

Vorige week onze occasion een MB CLS shooting brake 350 CDI gekocht bij Enno. Mijn eerste indruk was zeer goed. Een nette garage met mooie gebruikte auto’s vooral MB waar men in gespecialiseerd is. Uiteindelijk de auto gekocht per telefoon en gisteren onze auto opgehaald. Voorzien van alle beurten die Mercedes voorschrijft voor de onderhouds interval. De auto is keurig netjes afgeleverd. De communicatie verliep er prettig met Enno. Veel garages kunnen hier een voorbeeld aannemen zelfs de dealerbedrijven van Mercedes kunnen hier in de leer hoe het hoort. Ook de monteurs in de werkplaats verdienen een compliment erg vriendelijk. De werkplaats netjes in orde. Dikke pluim.

Roger

Onlangs een jong gebruikte Mercedes gekocht bij Autobedrijf Van Os. Geen 3 delige pakken maar gewone hardwerkende mensen die heerlijk ongecompliceerd zaken doen. Gewoon prettig ongedwongen geholpen door Enno. Geen gladde verkoper maar wel iemand met passie en verstand van zijn product. Na aflevering regelmatig contact gehad met wat vragen en die worden keurig beantwoord. Ik ga ervanuit dat Autobedrijf Van Os de service en klantvriendelijkheid op deze voet doorzet. Dan krijgen ze na mijn eerstvolgende bezoek voor onderhoud zeker een 10. Autobedrijf Van Os, bedankt zover... !!!

Walter

Al jaren klant van dit bedrijf. Komt al afspraken perfect na. Heb er al meerdere auto’s mogen kopen. Goeie prijzen en top service. Ook voor onderhoud top!!

Alwi

Inmiddels derde auto alweer bijna een jaar geleden bij Van Os gekocht. Nooit gezeik, altijd correct en betaalbaar.

J

Zeer slecht komen beloftes niet na

Ben

Als jarenlang (25) klant bij van Os. Fijn en betrouwbaar bedrijf. Hopen nog lang klant te kunnen blijven Een vijf sterren bedrijf!!

Nihat Yilmaz

Super Service

Peter

Geweldige service, niets als lof over dit bedrijf. Kunnen heel veel collega\'s iets van leren hoe je een klant tevreden houdt. Levert en onderhoudt ook onze bedrijfswagens. Prijs/kwaliteit is hier prima.

Jarno

Een jaar geleden kwamen we voor een knappe gebruikte Mercedes in Loon op Zand terecht, bij Arno en Enno, vader en zoon, en hun compacte team. De auto voelde goed, en we hadden een goed gevoel bij dit familiebedrijf. Er werd met kennis van zaken en liefde voor het merk gesproken. Arno weet exact hoe 4Matic werkt, terwijl bij de officiële dealer de jonge verkopers niet verder komen dan het oplezen van een nietszeggende tekst vanaf een website. De prijs was concurrerend met andere bedrijven, niet alleen met dealers, maar ook met autohandelaren die minder vertrouwen geven. De afspraken rondom de aflevering zijn meer dan volledig nagekomen, en de paar kleine dingen die tijdens de garantieperiode op kwamen zijn allemaal buitengewoon zorgvuldig opgelost. Ook de dure Led-unit die na een jaar kapot gaat, in de laatste week van de garantieperiode, wordt tijdens de APK gratis vervangen. Er zijn korte lijnen tussen receptie en werkplaats. Arno en Enno houden zelf feeling met wat speelt in de werkplaats. Tijdens een reparatie belt de chef monteur om uitleg te geven en of het goed is dat ik de auto een dag later terug krijg zodat hij die avond met onze auto naar huis kan rijden om te kijken of het nu echt helemaal in orde is. Een betrokkenheid die je niet overal meer ziet. Recent geweest voor onderhoud en kleine schade. De factuur valt reuze mee. Zeker voor een Mercedes werkplaats met originele onderdelen en oog voor detail. Onze auto blijft in onderhoud bij dit betrouwbare bedrijf, ook al wonen wij in Noord-Holland. Omdat ze een haal&breng service hebben, waarbij een leenautootje achter blijft, heb ik er minder gedoe aan dan wanneer ik naar de lokale dealer zou gaan. Ik heb geen aandelen in dit bedrijf en ben geen familie, maar ik ben wel kritisch. Zoek je een fijne gebruikte Mercedes? Ga dan naar Mercedes van Os in Loon op Zand. Vakkundig, komt z\'n afspraken na, service op een hoog niveau en scherp geprijsd.