Bekijk nu uw favorieten.
Foto Autobedrijf Wiefferink

Autobedrijf Wiefferink

Kloppendijk 46, 7591 BT DENEKAMP

Openingstijden

Over ons

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanschaf en het onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken. Naast gebruikte auto’s en bedrijfswagens kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe auto’s, die allemaal met volledige garantie worden geleverd. In onze werkplaats werken uitstekend opgeleide en gepassioneerde technici. Zij zijn gespecialiseerd in de diverse merken personen- en bedrijfswagens die we voeren. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende servicewerkzaamheden zoals onderhoud, reparaties, apk keuring, airco onderhoud, banden vervanging en de aanschaf en inbouw van allerhande apparatuur en accessoires.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Cornelis

Houden zich correct aan de afspraken. Komen zeer goed over (Christiaan), bij plezierige onderhandelingen. Auto stond zoals afgesproken klaar voor aflevering.

25.07.2019

G.

Je wordt bij dit bedrijf niet direct lastig gevallen door een verkoper met gladde paatjes bij het bekijken van occasions. Na intresse in een occasion wordt er direct een uitstekende prijs voor je inruil gegeven. Ook kan in positieve zin worden aangeven dat na aanschaf mocht er toch een issue komen met de auto, in goed overleg dit wordt verholpen. Conclusie: traject van bezoek tot verhelpen van issue met auto na verkoop is zeer plezierig te noemen.

27.06.2019

Jeffrey

Vriendelijk en geen gladde praatjes. Prima geregeld allemaal. Konden na een kopje koffie zo weer weg rijden in onze nieuwe auto!

03.06.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Tankstation
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Wiefferink

Afdeling verkoop

Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0018:00Uur
Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie