Bekijk nu uw favorieten.

693 beoordelingen

4,2

693 Reviews

Marcel

Van Houten naar Denekamp is een behoorlijk lange rit, maar het was de moeite waard. Wij hadden een mooie jonge occasion op het oog en werden vriendelijk ontvangen. Na de proefrit had men wat tijd nodig voor een inruiltaxatie. Daarom kregen we leenfietsen en een tip om ergens lekker te gaan lunchen. Na de lunch bereikten we overeenstemming en konden we blij en tevreden met onze nieuwe auto huiswaarts keren. Prima geholpen, klantvriendelijk en deskundig.

Familie Spiele

Vriendelijk behandeld en een eerlijke inruilwaarde voor mijn oude auto gekregen

Gert

Je wordt vriendelijk geholpen alleen jammer dat de airco defect was zodat we direct weer een garage op moesten zoeken

Henri

Deze garage echt aanbevelen de verkoper Tim Tellman nog bedankt 9

R.Lankheet

Prettige garage om een auto te kopen,nemen de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden.Goede inruilprijs voor je eigen auto.Bij aflevering wordt de tijd voor je genomen om alles uit te leggen aan en in de auto.Gewoonweg een prettige garage om een andere auto te kopen.

Edwin

De auto die we zochten gevonden op internet bij Wiefferink, wel bijna 2,5 uur rijden, maar uiteindelijk de moeite waard. Prima inruilprijs voor onze oude auto gekregen en meteen met de nieuwe auto terug naar huis gereden. Na een kapotte accu en problemen met het koelvloeistofpijl in de eerste weken, die beide snel op afstand door Wiefferink werden opgelost, ontstond een probleem met de turbo van de auto. Hiervoor een afspraak gemaakt om deze te vervangen, omdat het voor ons toch een behoorlijke reis is naar Denekamp hebben we van de nood een deugd gemaakt en er een lang weekend in Dinkelland van gemaakt. Er stond keurig een vervangende auto voor ons klaar. Wiefferink levert een prima service en het personeel is erg vriendelijk en professioneel.

Raymond

Goede auto gekocht en prima service bij klachten, onderhoud of bandenwissel. Geen spijt van de aankoop. En altijd fijn bakkie koffie

Julia

Vlotte afspraken, goede service en vriendelijk personeel. Goede onderhandelings prijzen en vlotte afwikkeling.

Berend

Prima prijskwaliteit, duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je. Komen afspaken na, vriendelijke medewerkers. Je wordt respectvol behandeld.

Roy

Mijn ervaring met Wiefferink is prima. Ik kom uit Brabant, maar het loonde zeker de moeite om de rit naar Denekamp te maken. Ik ben goed geholpen en ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.