Bekijk nu uw favorieten.

687 beoordelingen

4,2

687 Reviews

Raymond

Goede auto gekocht en prima service bij klachten, onderhoud of bandenwissel. Geen spijt van de aankoop. En altijd fijn bakkie koffie

Julia

Vlotte afspraken, goede service en vriendelijk personeel. Goede onderhandelings prijzen en vlotte afwikkeling.

Berend

Prima prijskwaliteit, duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je. Komen afspaken na, vriendelijke medewerkers. Je wordt respectvol behandeld.

Roy

Mijn ervaring met Wiefferink is prima. Ik kom uit Brabant, maar het loonde zeker de moeite om de rit naar Denekamp te maken. Ik ben goed geholpen en ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Harry

Zijn erg goed en vriendelijk behandeld.

Jack

Goed bedrijf met mooie jonge auto's. Prima service.

Stef

Begin mei een auto besteld die op 8 juni geleverd zou worden. Vanwege Covid 19 was er nogal wat vertraging bij de RDW waardoor dit niet gelukt is. In de tussentijd is er keurig een leenauto geleverd en deze is dezelfde week nog omgeruild toen de auto klaar was. Ondanks dat dit enkel drie uur rijden was. Prima service dus.

Wim

Via internet bij Wiefferink in Denekamp terechtgekomen. Niet naast de deur, maar daar stond wel de auto die we zochten. Afspraak gemaakt voor een bezichtiging en een proefrit en al snel kwamen we daarna met Tim tot een deal met een eerlijke inruilprijs voor onze auto. Een bedrijf met een no-nonsens benadering, wat wij erg waarderen en waar we wel een paar kilometers rijden voor over hebben. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Martijn

Enige minpunt is dat als je een nieuwe auto komt ophalen de tank vol zou moeten zitten en je niet eerst zelf moet gaan tanken, dat zou bij de aflevering moeten zitten, maar verder prima geholpen aan een mooie auto

J.H. Neelen

Alles correct en volgens afspraak afgehandeld. Zeer positieve ervaring met de verantwoordelijke persoon. Uitstraling van het bedrijf is perfect.