Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Autobedrijf Wil van der Tol

Nijverheidsweg 3, 3471 GZ KAMERIK

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Sandra

Wij zijn al jaren klant bij Wil van der Tol. En dat is niet voor niks. Zij hebben zichzelf vanaf de eerste aankoop die we bij hen deden bewezen. We krijgen duidelijk uitleg over de eventuele reparaties die gedaan moeten worden, na overleg worden deze uitgevoerd en rijden wij weer met een gerust hart rond.

31.12.2020

Daphne

Hier op zich een heel mooie fijne auto gekocht. De garage zou de winterbanden vervangen. Twee dagen later stonden we aan de kant, enorme herrie vanaf de banden. We dachten eerst een lekke band, maar dit was niet zo. Nadat we weggesleept waren naar de vakgarage bleek dat het voorwiel helemaal los zat. De reactie van dit autobedrijf was zeer laconiek en teleurstellend. Het heeft ons een halve dag gekost en we hebben notabene met kinderen in de auto gezeten, met een los voorwiel. Als een garage dat al niet kan... Nul compensatie ontvangen en na een vervelend telefoongesprek geen reactie meer op mails ontvangen.

27.10.2020

Jasmijn en Job

Het kopen van een auto bij dit autobedrijf maakt alle slechte ervaringen van andere tegenvallende garages weer goed! Het verschil kon niet groter zijn; Wil (en medewerkers) denkt mee, adviseert en zegt het ook eerlijk wanneer een auto niet aan je wensen zal voldoen. Hij zorgt ervoor dat de auto compleet gecontroleerd wordt zodat je niet meer voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hele leuke gesprekken gehad, we hebben het hele bedrijf bijna mogen bekijken. Grote aanrader, ik zal hier zeker terugkomen om een volgende auto te kopen als de kans zich voordoet.

19.09.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Autobedrijf Wil van der Tol

Afdeling Verkoop

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie