Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

391 beoordelingen

4,3

391 Reviews

Erik Heun

hele mooie zwarte Honda Civic sport gekocht hier. alles prima geregeld en de auto bevalt goed.

Sandra

Wij zijn al jaren klant bij Wil van der Tol. En dat is niet voor niks. Zij hebben zichzelf vanaf de eerste aankoop die we bij hen deden bewezen. We krijgen duidelijk uitleg over de eventuele reparaties die gedaan moeten worden, na overleg worden deze uitgevoerd en rijden wij weer met een gerust hart rond.

Daphne

Hier op zich een heel mooie fijne auto gekocht. De garage zou de winterbanden vervangen. Twee dagen later stonden we aan de kant, enorme herrie vanaf de banden. We dachten eerst een lekke band, maar dit was niet zo. Nadat we weggesleept waren naar de vakgarage bleek dat het voorwiel helemaal los zat. De reactie van dit autobedrijf was zeer laconiek en teleurstellend. Het heeft ons een halve dag gekost en we hebben notabene met kinderen in de auto gezeten, met een los voorwiel. Als een garage dat al niet kan... Nul compensatie ontvangen en na een vervelend telefoongesprek geen reactie meer op mails ontvangen.

Jasmijn en Job

Het kopen van een auto bij dit autobedrijf maakt alle slechte ervaringen van andere tegenvallende garages weer goed! Het verschil kon niet groter zijn; Wil (en medewerkers) denkt mee, adviseert en zegt het ook eerlijk wanneer een auto niet aan je wensen zal voldoen. Hij zorgt ervoor dat de auto compleet gecontroleerd wordt zodat je niet meer voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hele leuke gesprekken gehad, we hebben het hele bedrijf bijna mogen bekijken. Grote aanrader, ik zal hier zeker terugkomen om een volgende auto te kopen als de kans zich voordoet.

Erwin

Ik ben al wat jaren klant bij dit autobedrijf. Vorige week de derde auto aangeschaft deze keer alweer een mooie Alfa. Daarom ben ik ook in Kamerik terecht gekomen omdat ze naast andere auto's ook mooie Alfa's in de collectie hebben. Het team is altijd erg hulpvaardig, denkt mee en vooruit en de reparaties zijn snel en efficient. Ik woon en werk in Amsterdam maar rij altijd graag een stuk om voor dit bedrijf.

R.A. Boswijk

Heb ruim een jaar geleden een Alfa bij ex Alfadealer Van Tol gekocht. Helaas bleek vrij kort na aankoop dat er een rammeltje in de motor zat. Ben terug gegaan om dat ik 3 maander fifty/fifty garantie had. Van Tol heeft toen een nokkenasversteller vernieuwd en een en ander schoongemaakt Kosten voor mij E 351,67. Helaas is het geluid weer teruggekomen en vraag ik mij af of Van Tol wel de gerede partij is om dit op te lossen. Bovendien werd ik door Van Tol geattendeerd op mijn APK keuring. Toen ik belde voor een afspraak en vroeg wat een APK keuring kostte, kon de (ervaren) telefonist daar geen direct antwoord op geven, Hij moest het navragen. Vervolgens kreeg ik te horen dat dit E 70 kost bij Van Tol. Dit is zeer ruim boven de richtlijnen die de ANWB afgeeft. Tja, dan ga je je wel even achter de oren krabben. Het leek mij goed om personen die reviews van dit bedrijf lezen, ook hiervan op de hoogte te brengen

Ronald Lekkerkerker

Al weer perfect behandeld. Alle bij de auto's weer perfect . Een beurt en APK gehad . Alles weer perfect en goed . Wil en personeel weer reuze bedankt en nog bedankt voor mijn kofferbak verlichting. Ronald Lekkerkerker

Stan

We hebben bij van Tol een Honda jazz gekocht, erg tevreden over de auto en de dealer.

JP

Good service, practical advice

Peter

Uitstekend en snel geholpen