Autobedrijf Wil van der Tol

Nijverheidsweg 3, 3471 GZ KAMERIK

420 beoordelingen

4,3

420 Reviews

Ingrid en Peter

We waren best lastige klanten, maar ze stonden iedere keer weer voor ons klaar. Ze deden steeds die extra stap die een zeer goede service kenmerkt. Wij raden dit bedrijf zeer aan!

Bert

Net bedrijf

Sunette

Al 2 keer prima geholpen terwijl ik toen nog geen klant was. Daarom ga ik voortaan hier heen als mijn auto een beurt moet hebben.

Chris

Top bedrijf

Teun

Al ruim 40 jaar is autobedrijf Wil van der Tol onze garage, zowel voor aanschaf als onderhoud van de auto's. Vriendelijk en vakkundig personeel, service gericht en altijd meedenken als er problemen met de auto zijn. Deze keer heeft een zoekopdracht bij Wil van der Tol een prachtige auto opgeleverd, die volkomen aan de opgegeven wensen voldoet. Ondertussen is dit de 11e auto hier aangeschaft en alle onderhoud is ook hier gedaan. In al die zijn we altijd goed geholpen en zijn er nooit problemen geweest. Als u een betrouwbaar autobedrijf zoekt, voor aanschaf of onderhoud kan ik Wil van der Tol zeker aanraden.

Theo

Bart heeft mij goed geholpen en perfecte auto geleverd.

C.H Schippers

Fijn garagebedrijf, ik vertrouw ze.En dat weten ze ,zijn altijd eerlijk . Goede service, vriendelijk personeel!! Altijd klant , voor onderhoud auto en koop altijd de auto's bij v. d Tol.

Koos H.

Mijn klantrelatie met Autobedrijf W. van der Tol bestaat nu 20 jaar. Ik heb diverse auto's in onderhoud gehad. Van Alfa Romeo, Porsche t/m Audi TT. Recentelijk is daar een Toyota CHR aan toegevoegd. Ik woon niet in de buurt van Kamerik maar in een grote stad in het Westen. Dat is geen enkel probleem. Gewoon een kwestie van goed planning en daarnaast de geruststellende gedachte dat er altijd een auto beschikbaar is als de reparatie langer duurt. Maar als een auto goed onderhouden wordt zijn er minder reparaties. Ik heb de rit er graag voor over omdat de auto's in goede kundige handen zijn. Daarnaast vallen mij de flexibiliteit, persoonlijke benadering en kwaliteit op. Onderhoud, koop en verkoop heb ik allemaal tot uiterste tevredenheid mogen ervaren bij Autobedrijf W. van der Tol. Chapeau!

Micha

Wij zitten al jaren bij Autobedrijf Wil van der Tol en wij worden altijd zeer goed geholpen door iedereen daar. Bij onderhoud en/of reparatie wordt er altijd goed gecommuniceerd wat de situatie is en wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor komen wij nooit voor onverwachte verassingen te staan. Wij gaan altijd met vol vertrouwen naar Autobedrijf Wil van de Tol voor onze auto's APK's, kleine beurten, grote beurten, reparaties en zelfs motorkop revisies, welke altijd tot volle tevredenheid en succesvol worden uitgevoerd. Ook bij onverwachtse auto problemen doet Autobedrijf Wil van der zijn uiterste best om dergelijke problemen zo spoedig mogelijk op te lossen. In het kort; Autobedrijf Wil van der Tol is een zeer betrouwbare top garage.

Sylvia

Zeer tevreden