Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

De aanschaf van een auto vergt veel energie. Bent u op zoek naar de scherpste prijs zonder te onderhandelen? Maar bent u ook op zoek naar een betrouwbare dealeronderhouden occasion waarbij elke gereden kilometer aantoonbaar is? Dan bent u bij AutoUnit aan het juiste adres. AutoUnits kernkwaliteit is het laag houden van de operationele kosten waardoor AutoUnit de laagste prijzen van Nederland kan garanderen. AutoUnit is van mening dat in een digitale wereld, waarbij alle prijzen transparant zijn geworden, men nou eenmaal niet meer de hoge prijzen kan vragen voor auto's die dikwijls te wijten zijn aan dure glazen panden op A-locaties. AutoUnit heeft die barrière doorbroken en adverteert op alle landelijke websites met meeneemprijzen die in de meeste gevallen onder de dagwaarde liggen. Voor degenen die graag meer zekerheid hebben bij de aanschaf van een nieuwe automobiel hebben wij de mogelijkheid u een full-service pakket aan te bieden. Iedereen kan bij ons terecht! Wij beschikken over elke soort auto voor elke portemonnee, auto's van 500 tot 50000 Euros. Omzetsnelheid is bij AutoUnit hét kernwoord binnen de organisatie. Onze voorraad wisselt dan ook minimaal iedere twee weken van samenstelling. Hebben wij de auto die u zoekt niet in ons assortiment, dan kan AutoUnit deze in opdracht nog steeds aan u leveren. Graag nodig ik u persoonlijk uit in onze showroom aan de Oostzee in Woerden, De koffie staat voor u klaar!

Reviews

Dirk

Naar volle tevredenheid hebben wij een nieuwe BMW gekocht bij AutoUnit. Goed geholpen door Sybren, denkt goed mee en is geduldig. Prijzen zijn goed en formule gaf ons vertrouwen. Al met al prettige manier van zaken doen.

25.06.2019

Jp

Gebruik van marketingteksten die misleidend zijn en advertenties zijn niet altijd op voorraad. Auto is snel geleverd, maar niet conform afspraak en ramen zijn slecht getint. Bijzonder eigenzinnige en vooringenomen verkoper.

30.05.2019

Roderick

Ik ben 2 maanden geleden toevalligerwijs na een bedrijfsuitje bij de buren naar binnen gelopen bij deze occasion vestiging van AutoUnit om me te oriënteren op Hybride/Elektrische auto\'s. Tot mijn verbazing hadden ze meer dan 20 Mitsubishi Outlanders PHEV staan, meerdere Tesla\'s, Volkswagen Golf GTE\'s en Toyota hybride modellen. Het doet me deugd dat een occasion bedrijf als AutoUnit bezig is met de toekomst, elektrisch rijden en een duurzame voorraad. Ik ben leuk geholpen door de persoon die mij te woord heeft gestaan. Zeker is dat ik nog een keer terugkom als mijn huidige auto vervangen moet worden.

02.05.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

DEKRA Occasion label
Onderhoud
Werkplaats

Contact

AutoUnit.nl

Ruben van Vliet

Openingstijden

AutoUnit

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0018:00Uur
Vr
09:0021:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie