Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.
Foto AutoUnit.nl

AutoUnit.nl

De Heldinnenlaan 207, 3543 MB Utrecht

Openingstijden

Over ons

De aanschaf van een auto vergt veel energie. Bent u op zoek naar de scherpste prijs zonder te onderhandelen? Maar bent u ook op zoek naar een betrouwbare dealeronderhouden occasion waarbij elke gereden kilometer aantoonbaar is? Dan bent u bij AutoUnit aan het juiste adres. AutoUnits kernkwaliteit is het laag houden van de operationele kosten waardoor AutoUnit de laagste prijzen van Nederland kan garanderen. AutoUnit is van mening dat in een digitale wereld, waarbij alle prijzen transparant zijn geworden, men nou eenmaal niet meer de hoge prijzen kan vragen voor auto's die dikwijls te wijten zijn aan dure glazen panden op A-locaties. AutoUnit heeft die barrière doorbroken en adverteert op alle landelijke websites met meeneemprijzen die in de meeste gevallen onder de dagwaarde liggen. Voor degenen die graag meer zekerheid hebben bij de aanschaf van een nieuwe automobiel hebben wij de mogelijkheid u een full-service pakket aan te bieden. Iedereen kan bij ons terecht! Wij beschikken over elke soort auto voor elke portemonnee, auto's van 500 tot 50000 Euros. Omzetsnelheid is bij AutoUnit hét kernwoord binnen de organisatie. Onze voorraad wisselt dan ook minimaal iedere twee weken van samenstelling. Hebben wij de auto die u zoekt niet in ons assortiment, dan kan AutoUnit deze in opdracht nog steeds aan u leveren. Graag nodig ik u persoonlijk uit in onze showroom aan de Oostzee in Woerden, De koffie staat voor u klaar!

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

André

Via internet kwamen we bij Auto Unit voor mooie auto’s. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Al onze vragen werden eerlijk beantwoord, alles geheel vrijblijvend. We kwamen ons oriënteren wat voor soort auto we wilden maar twee weken later kochten we een nieuwe auto bij dit mooie bedrijf. Alle afspraken werden nagekomen. We bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan bij anderen.

13.12.2020

Sjon

Ik las wat verhalen over spuitwerk en ben al jaren klant bij AutoUnit. Ik voelde me toch geroepen om een ‘warme douche’ aan dit bedrijf te geven. Ik heb inmiddels mijn 7e bus gekocht bij dit bedrijf en kan niet anders zeggen dat het spuitwerk er top uitziet. Ook voor schadeherstel kan ik altijd bij ze terecht. Ze doen dat overigens voor meerdere collega bedrijven waar ik mee werk, de bouw is een klein wereldje en ik hoor niemand klagen. Onderstaand mijn bus met al 360.000 kilometers op de teller (niet te zien he?!)

10.12.2020

Anne

Mijn man heeft eerder dit jaar een review achtergelaten en wij hebben de gratis onderhoudsbeurt gewonnen!! Ik heb nooit zo veel geluk met dit soort dingen, het is de eerste keer dat ik iets win. Een mooie verassing. Ik wil Gijs en team AutoUnit nogmaals bedanken.

14.10.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

DEKRA Occasion label
Onderhoud
Werkplaats

Contact

AutoUnit.nl

Ruben van Vliet

De Heldinnenlaan 207
3543 MB Utrecht
www.autounit.nl
Openingstijden

AutoUnit

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0018:00Uur
Do
09:0018:00Uur
Vr
09:0021:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie