Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

AutoUnit.nl

De Heldinnenlaan 207, 3543 MB Utrecht

Openingstijden

69 beoordelingen

4,2

69 Reviews

André

Via internet kwamen we bij Auto Unit voor mooie auto’s. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Al onze vragen werden eerlijk beantwoord, alles geheel vrijblijvend. We kwamen ons oriënteren wat voor soort auto we wilden maar twee weken later kochten we een nieuwe auto bij dit mooie bedrijf. Alle afspraken werden nagekomen. We bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan bij anderen.

Sjon

Ik las wat verhalen over spuitwerk en ben al jaren klant bij AutoUnit. Ik voelde me toch geroepen om een ‘warme douche’ aan dit bedrijf te geven. Ik heb inmiddels mijn 7e bus gekocht bij dit bedrijf en kan niet anders zeggen dat het spuitwerk er top uitziet. Ook voor schadeherstel kan ik altijd bij ze terecht. Ze doen dat overigens voor meerdere collega bedrijven waar ik mee werk, de bouw is een klein wereldje en ik hoor niemand klagen. Onderstaand mijn bus met al 360.000 kilometers op de teller (niet te zien he?!)

Anne

Mijn man heeft eerder dit jaar een review achtergelaten en wij hebben de gratis onderhoudsbeurt gewonnen!! Ik heb nooit zo veel geluk met dit soort dingen, het is de eerste keer dat ik iets win. Een mooie verassing. Ik wil Gijs en team AutoUnit nogmaals bedanken.

Danny

Ik heb mijn nieuwe Volkswagen Golf GTE hier aangeschaft. Een ruim aanbod met wel 10 verschillende GTE's waar ik uit kon kiezen. De verkoper heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot de aanvullende garantie. Uiteindelijk gekozen om de auto een beurt te laten geven, dan kan ik weer een jaar vooruit. Ook viel mij op dat de prijzen erg scherp zijn in vergelijking tot andere bedrijven. Ik hoop hier voor mijn volgende auto weer terug te komen!

Kevin

Service en klantvriendelijkheid ronduit schandalig, denk je een nieuwe auto gekocht te hebben springt er binnen een jaar al lak van de bumper af die zij hebben gespoten in de zelfde kleur als de auto. Enigste reactie die je krijgt " dan zal je zelf wel op de rand gespoten hebben met het afspuiten van de auto" Verder is die auto daarom dus naar een spuiterij van de VW dealer zelf geweest, deze geeft aan dat de lak over verschillende punten veel oneffenheden bevat en dus in zijn geheel niet netjes is gespoten. Maar aangezien het niet origineel is kan VW er zelf niets mee en ben je dus aangewezen op Autounit, helaas geeft deze niet thuis en wilt alleen de bumper opnieuw spuiten voor een redelijk bedrag ondanks dat is aangetoond dat de auto niet goed is gespoten. Verder als je met een lamp naast de auto gaat staan zie je op de gespoten delen bubbeltjes onder de lak. Ook blijkt bij het demonteren van het VW logo door Autounit een deel van het logo te zijn afgebroken en gewoon terug gekit, waardoor na nog geen 35000 km het logo al van de auto af valt. Ook het R-line logo bladert af, maar wanneer je hier een nieuwe voor vraagt geven ze aan als je 3 weken later belt dat ze het al 3 keer verzonden hebben maar altijd teruggestuurd gekregen hebben... Weet niet naar welk adres ze het sturen maar goed, iedereen kan mij pakketten sturen maar hun lukt dit niet. Kortom slecht bedrijf, slechte service, bieden nieuwe slecht gespoten auto's aan!

Janine

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe auto welke ik gister heb gekocht bij AutoUnit! Mijn vader was mee omdat we met 2 auto’s terug moesten rijden. Hij wou graag onderhandelen en kijken of hij nog iets van de prijs kon afhalen. Hier werd op een sportieve en leuke manier op gereageerd! Ik kan me voorstellen dat het vervelend is voor de verkoper dat mensen maar steeds de laagste prijs willen. (Ik las wat andere recensies) We hebben een leuk gesprek gehad en alles ziet er keurig verzorgd uit! Ik verslijt veel auto’s met mijn werk in de buitendienst, mijn volgende auto zou ik hier zo weer kopen!

Arie

Kort geleden een mooie auto gekocht bij AutoUnit. Onderweg naar vakantie-adres in Italië helaas motorproblemen en een overnachting met de kinderen in de auto die niet verder kon rijden. AutoUnit heeft geregeld dat we uiteindelijk toch van een fantastische vakantie konden genieten! Bedankt Bas dat je helemaal naar Duitsland kwam om de auto om te ruilen voor een prachtige leenauto. Inmiddels is binnen de garantie een nieuwe motor geplaatst. Bedankt Ruben en anderen voor de uitstekende service!

Tanja

Het begin van onze onze nieuwe aankoop, een Volvo v60, verliep wat "onhandig", maar uiteindelijk is het allemaal keurig opgelost en geregeld door Ruben. Zelfs keurig leenauto voor tijdens de reparatie. (We hadden een fabrieks probleempje)

Jan Willem van den Bogaardt

In oktober 2019 mijn Skoda Fabia gekocht. Goede service, duidelijke adviezen. Rij er een klein jaar nog met heel veel plezier in. Ik raad AutoUnit absoluut aan voor het kopen van een nieuwe auto.

Jaz

Dikke Caddy gekocht voor een goede prijs. Nette afhandeling. Gewoon helemaal goed!