Bekijk nu uw favorieten.

43 beoordelingen

4,0

43 Reviews

Dirk

Naar volle tevredenheid hebben wij een nieuwe BMW gekocht bij AutoUnit. Goed geholpen door Sybren, denkt goed mee en is geduldig. Prijzen zijn goed en formule gaf ons vertrouwen. Al met al prettige manier van zaken doen.

Jp

Gebruik van marketingteksten die misleidend zijn en advertenties zijn niet altijd op voorraad. Auto is snel geleverd, maar niet conform afspraak en ramen zijn slecht getint. Bijzonder eigenzinnige en vooringenomen verkoper.

Roderick

Ik ben 2 maanden geleden toevalligerwijs na een bedrijfsuitje bij de buren naar binnen gelopen bij deze occasion vestiging van AutoUnit om me te oriënteren op Hybride/Elektrische auto\'s. Tot mijn verbazing hadden ze meer dan 20 Mitsubishi Outlanders PHEV staan, meerdere Tesla\'s, Volkswagen Golf GTE\'s en Toyota hybride modellen. Het doet me deugd dat een occasion bedrijf als AutoUnit bezig is met de toekomst, elektrisch rijden en een duurzame voorraad. Ik ben leuk geholpen door de persoon die mij te woord heeft gestaan. Zeker is dat ik nog een keer terugkom als mijn huidige auto vervangen moet worden.

Berry

Dikke wagen gevonden mercedes e500 amg helemaal top

Juanita

I just bought my car here and had a great experience, so i thought i should spread the word: If you are looking for a good prices and even better service, THIS is the place to buy your second hand car.

Vera en Marius

Fantastisch geholpen. Er werd met ons meegedacht. De vraagprijs is gewoon de prijs die je betaalt, zonder verrassingen achteraf of bijkomende kosten. Er werden 8 auto’s de showroom uitgereden om een proefrit mogelijk te maken voor ons. Uiterst vriendelijk en absoluut niet opdringerig geholpen door Sybren. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met de aankoop.

Linda

Vandaag de trotse eigenaar geworden van mijn auto die ik heb gekocht bij Autounit. Ik ben er professioneel en deskundig geholpen door zeer gemotiveerd personeel. Wat een keuze aan merken, modellen en kleuren. Bedankt!!!!!!!!

Melanie

Vorsteiner Velgen en Banden gekocht bij dit bedrijf! Erg goed geholpen! Meeeega grote zaak.

Ricardo

Gisteren mijn Volkswagen Golf GTE opgehaald. Top service en scherpe prijzen. Ik heb bij de auto toch de GTI wielen gekocht, extra dik. Ze waren zelfs bereid de set voor me te wisselen omdat ik de auto meteen mee wilde nemen. Die jongen die ze wisselde kan zo bij de formule 1 gaan werken hèhè.

AT

Voor het 10jarig bestaan van ons bedrijf een hybride Mitsubishi Outlander PHEV gekocht bij AutoUnit. Heel groot aanbod in hybride auto’s waar ik goed kon vergelijken! Lease was super snel geregeld en ik kon onze Toyota Prius tegen een goede prijs inruilen. We gaan nu een laadpunt installeren, dus hopelijk kunnen we al onze dieselauto’s om gaan ruilen voor Elektrisch. Wij hebben zonnepanelen bij ons bedrijf waardoor we bijna gratis rijden. Ik hoop dat meer mensen deze stap gaan maken, wij kunnen het aanraden! Bedankt AutoUnit!