Bekijk nu uw favorieten.

53 beoordelingen

4,2

53 Reviews

Jan Van Dongen

Sorry verkeerd bedrijf gekozen

E.E. Kooij

Onlangs een outlander gekocht. Drie maanden garantie erbij. Zelfs op de laatste dag dat de garantie verliep werden de ruitenwissers nog vervangen. Prima service dus. Communicatie verloopt makkelijk via telefoon en mail.

A OZDEMIR

"Een bedrijf dat ik iedereen absoluut aanbeveel!" Lieve Bas ontzettend bedankt

Mw bouwservice

Keurig bedrijf Zeer goed geholpen door Gijs van rongen 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👌🏻

Jan Willem

Ander halve week geleden heb ik bij Auto Unit een Skoda Fabia uit 2013 gekocht. Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid (ik ben geholpen door Gerco) en professionaliteit. Na aflevering van de auto bleek er helaas een probleem te zijn in het koelsysteem. Dit werd kosteloos opgelost, ik heb een leen auto meegekregen, en excuses werden aangeboden. De auto rijdt nu perfect. Ik hoop nog lang en met veel plezier te rijden met deze auto. Als u een nieuwe auto zoekt raad ik Auto-unit van harte aan. Jan Willem van den Bogaardt

Bert

Ik heb bij AutoUnit in 2015 mijn auto aangeschaft en hij doet het nog steeds perfect, ondanks de wat hogere kilometerstand op dit moment. Recent ben ik weer eens langs geweest. Leuk om te zien dat jullie het kantoor helemaal verbouwd hebben, het ziet er prachtig uit! Ik hoop in de toekomst nog een keer terug te mogen komen voor een nieuwe auto. Groeten, Bert.

Ricardo

Auto gekocht goed geholpen Een min puntje ze verkochten in de zomer mijn auto met winterbanden had ik niet gezien kwam ik later achter en is niet veilig ook.

Rachelle

Om eerlijk te zijn is auto's kopen niet echt mijn ding, maar ik heb een geweldige ervaring hier gehad. Een fijn bedrijf om vertrouwd je auto te kopen. De kinderen heb ik in de kinderhoek gezet waar Cars 3 aan stond, dat vonden ze erg leuk. Ik ben blij met mijn nieuwe Toyota Auris.

Annemarie

Een aantal weken geleden kocht ik bij Autounit.nl mijn nieuwe BMW 1 serie. Bij het toevallig langs rijden viel mijn oog op deze auto. De auto stond voor een zeer scherpe prijs te koop. Mijn huidige auto kon ik inruilen en daarvoor boden zij een zeer aannemelijke inruilwaarde. De auto is, zoals opgenomen in de onderhandeling, geleverd inclusief onderhoudsbeurt en APK. Als extra service zijn de remblokken voor en achter vervangen aangezien deze te versleten waren om nog een jaar mee door te rijden. Bedankt hiervoor jongens! Autounit heeft een zeer klantvriendelijk team en ik raad daarbij dit bedrijf zeker aan. Autounit is een jong, fris en eerlijk bedrijf die meegaat in de tijd. Ze komen hun gemaakte afspraken na en bieden prachtige auto's aan voor zeer scherpe prijzen. Ik hoop in de (verre) toekomst ook zeker weer een auto bij jullie te mogen aanschaffen. Tot ziens jongens

ward

Een aantal weken geleden heb ik bij Autounit een Volvo V70 D5 gekocht. Inmiddels zijn we ermee op vakantie naar Slovenië geweest. De auto heeft het perfect gedaan, ik ben er heel erg blij mee!