title
title

Doornekamp Motorsport

De Wel 30, 3871 MV HOEVELAKEN

Openingstijden

Over ons

Wij stellen hier onze zaak aan u voor, waarin de familie Doornekamp al twintig jaar met grote passie voor en kennis van motoren werkzaam is. In onze motorzaak, gevestigd in Hoevelaken, bieden wij: In- en verkoop van nieuwe en gebruikte motoren Onderhoud en reparaties in moderne werkplaats Schadeafhandelingen (eventueel met leenmotor) Accessoires en onderdelen Lid Bovag motorbedrijven Ruime keus in kleding en helmen in onze winkel Zeer gunstige financieringsmogelijkheden Winterstalling Altijd ruim 200 motoren op voorraad Motorverhuur

Reviews

Amber

Ik kwam specifiek voor een motor kijken. Eerste wat een medewerker zei was dat de spiegels vervangen konden worden. Daar was ik super blij mee, want deze waren niet naar mijn smaak. Motor gekocht en deze afgeleverd gekregen met mooie spiegels, een slot en een hoop andere mooie pluspunten. Was de reistijd zeker waard.

Dennis

Een nieuwe Yamaha XSR700 besteld bij Gert Jan. Twee weken levertijd. Geregeld geïnformeerd over de status. En bij afhalen werden de diverse accessoires gemonteerd. En dat allemaal bij de prijs inbegrepen. En voor onderhoud ga ik ook naar Doornekamp!

Liesbeth

Ik werd op een deskundig, vriendelijke en betrouwbare manier geholpen. Daarnaast is er een groot aanbod van mooie motoren!

Toon alle reviews

Wij bieden

Bandenservice
Financiering & verzekering
Huurmotoren
Motor-accessoires
Motoren nieuw/gebruikt
Motorfietsen
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Doornekamp Motorsport

Marc

Openingstijden

Doornekamp Motorsport

Ma
09:0018:00Uur
Di
09:0018:00Uur
Wo
09:0013:00Uur
Do
09:0018:00Uur
Vr
09:0020:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder