Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Doornekamp Motorsport

De Wel 30, 3871 MV HOEVELAKEN

Openingstijden

361 beoordelingen

4,5

361 Reviews

Sven

Langsgeweest voor mijn eerste motor, nog geen ervaring en idee wat bij mij past. Was alweer een paar weken geleden sinds mijn afrijden. Ik kon een paar verschillende (huur-) motoren proberen. Heel relaxed. Week later een motor uit de stalling klaargezet en ik heb deze gekocht. Fijn dat je een motor koopt waar je deze ook voor onderhoud mee naartoe kan.

Boris

Ik heb hier mijn motor gekocht en ook laten maken nadat de motor was omgevallen. Ze hebben mij heel goed geholpen. 10/10 hier ga ik vaker naartoe.

Hendrik

Ik heb hier een motor gekocht en gelijk ook de motorkleding uitgezocht. Prima geslaagd voor alles nu wachten op het betere weer. Ik zou iedereen die op zoek is naar een motor deze zaak zeker aanbevelen

Kimberley

Hele vriendelijke mensen, in de showroom maar ook in de werkplaats. Meerdere proefritjes waren geen probleem en verkoop verliep soepel. Kortom: fijne motorzaak en heel blij met mijn eerste motor!

ramon

Ik heb hier een mooie Honda cb600f gekocht, erg vriendelijke en behulpzame mensen met verstand van zaken!

Edward

Enige tijd geleden mijn kawasaki z1000 ingeruild voor een Yamaha tracer900, Wat een beleving. Na wat kleine mankenten,is alles naar mijn menig keurig opgelost.hey personeel verdiend een dikke pluim.denken gewoon mee en proberen altijd voor een oplossing. Ga zo door...

Eric

mooi bedrijf, mooie motoren, en goed geholpen.

Thomas

Erg klantgericht, vriendelijk, nuchter en denken uit zichzelf erg prettig mee in mogelijkheden in plaats van in problemen. Bij binnenkomst op een fijne manier koffie die wordt aangeboden. Daarna niet opdringerig en wel op een fijne manier behulpzaam. Medewerkers weten waar ze over praten, wat erg fijn communiceert. Verder een sociale club medewerkers waar een erg gemoedelijke sfeer hangt. In mijn baan zie ik veel bedrijven van binnen, en de sfeer hier is écht positief. De gekochte motor moet nog geleverd worden, en hier heb ik al het goede vertrouwen in. Ik ben niet goed met namen, maar Roelof (ik hoop dus dat ik het goed heb), als je dit leest: bedankt voor al je goede hulp, adviezen en benadering. Op werknemers als jij moeten ze trots en zuinig zijn!

Maurits

Snel vriendelijk en niet opdringerig, super nette gasten!

Luuk

Snel geholpen, nette factuur erbij gewoon goed