Doornekamp Motorsport

De Wel 30, 3871 MV HOEVELAKEN

Openingstijden

530 beoordelingen

4,5

530 Reviews

Amber

Ik kwam specifiek voor een motor kijken. Eerste wat een medewerker zei was dat de spiegels vervangen konden worden. Daar was ik super blij mee, want deze waren niet naar mijn smaak. Motor gekocht en deze afgeleverd gekregen met mooie spiegels, een slot en een hoop andere mooie pluspunten. Was de reistijd zeker waard.

Dennis

Een nieuwe Yamaha XSR700 besteld bij Gert Jan. Twee weken levertijd. Geregeld geïnformeerd over de status. En bij afhalen werden de diverse accessoires gemonteerd. En dat allemaal bij de prijs inbegrepen. En voor onderhoud ga ik ook naar Doornekamp!

Liesbeth

Ik werd op een deskundig, vriendelijke en betrouwbare manier geholpen. Daarnaast is er een groot aanbod van mooie motoren!

Bob

Ondanks dat het onderhandelen mooie zaam ging ben ik toch erg tevreden.

Caron

Samen met een vriend ben ik onlangs langs geweest voor een motor, waar ik al een tijdje oog op heb. Ik had van te voren gebeld en kon een halve week hierna langskomen. Op deze zaterdag was het erg druk, maar hebben ze me kunnen voorzien van een vermakelijke testrit. Komende week ga ik hem ophalen.

Bernadett

Hele goeie service met heldere uitleg vriendelijke mensen. Aanrader.

Wim Hansum

Vriendelijk, veel keuzes, keurige zaak.

Kim

Perfecte service. En vriendelijke mensen. Helpen je goed.

Jorg

Ik ging naar Doornekamp vanwege hun grote aanbod en werd niet teleurgesteld! Veel aanbod en vooral kundige en zeer klantvriendelijke service. Fijne mensen!

Tim

3e motor gekocht en eigen motor ingeruild, mooi bod gekregen en werd snel geholpen. Vriendelijk personeel.