Bekijk nu uw favorieten.

234 beoordelingen

4,3

177 Reviews

chiel

prettig en ontspannen/ongedwongen sfeer in de zaak. bovendien snelle service bij aankoop van de motor. denken met je mee, geen verkooppraatjes, geen onnodige onderhandelingen of zogenaamde kortingacties maar gewoon zeggen waar het op staat. prima dus.

Huib

Goede, eerlijke en deskundige dealer. Mogelijk verbeterpunt is de levertijd die 3 weken duurde.

Willy

Ik heb mijn motor bij Doornekamp in onderhoud en koop hier ook het gros van mijn spullen. De medewerkers van Doornekamp zijn klantvriendelijk, kundig en door de persoonlijke benadering hangt er een fijne sfeer.

Rick

Doornekamp motorsport is zeker een aanrader. Super klant vriendelijk, prima advies, in mijn geval bij de aanschaf van een 2e hands tweewieler. zeer verademend ! Dus dat ritje van zo\'n 115 km was zeker niet voor niets. Ben momenteel in het bezit van een prima tweewieler. Top!

Hylke

Bandenwissel voor & achter, \'s ochtends gebracht & \'s avonds weer klaar. Netjes geregeld en vriendelijk geholpen.

Bas

Motor hier gekocht en kom steeds terug om te laten onderhouden / als ik onderdelen nodig heb. Hier werken geen opdringerige verkopers, alleen maar vakmensen.

Francien

Deskundig bedrijf! Ik heb hier met vertrouwen mijn eerste motor gekocht. Meedenkend en eerlijk! Ik verwacht voor de onderhoudswerkzaamheden/garantie dan ook geen problemen. Aanrader voor mensen die echt persoonlijk advies willen!

Anoniem

Goede ontvangst en volgens afspraak onderhoud uitgevoerd. Meedenken met mogelijkheden en oplossingen.

Errol

Gastvrij en men neemt de tijd voor de klant

Trudi

Netjes en deskundig geholpen. Probleem netjes uitgelegd en keurig verholpen. Prijs conform afspraak overeengekomen. Zeer tevreden en dus een nieuwe klant!