title
title

ECC Electric Car Company B.V.

Dé specialist in elektrisch rijden!

Zeilweg 1, 8243 PK LELYSTAD

Openingstijden

Over ons

Welkom bij ECC Electric Car Company. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van (plug-in) hybrides en volledig elektrische voertuigen. Door onze specialiteit kunnen wij u het beste advies geven over elektrisch rijden en hulp bieden bij de transitie van een conventionele auto naar een moderne elektrische auto. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig te koop aan te bieden. Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze website: www.electriccarcompany.nl Waarom bestaan wij? Wij zien een groot verschil tussen inruil- en verkoopprijzen. Deze verschillen zijn vaak dermate hoog dat inruilen niet interessant is voor de meeste auto-eigenaren. De frustratie van te lage inruilprijzen kunnen wij voor u wegnemen door uw auto GRATIS aan te bieden! Hoe werken wij? Wij ontzorgen voor u het volledige verkoopproces. Dat betekent dat u geen tijd meer hoeft te stoppen in het fotograferen, adverteren, reageren en de bezichtigingen. Wij ontzorgen u volledig! Daardoor houdt u meer tijd over en genereren wij een hoger rendement voor u. Wat doen wij voor u? Wij verkopen uw auto zodat u de maximale opbrengst ontvangt. Dit doen we door uw auto te fotograferen, te adverteren, te reageren op leads, het verzorgen van de bezichtigingen en de verkoop met aflevering. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto bij ons laten fotograferen en de opbrengst te ontvangen. Met vriendelijke groet, Nick van Beeten ECC Electric Car Company www.electriccarcompany.nl Tel: +316 55 55 86 86

Reviews

D

Geregeld zoals je mag verwachten.

Andre

Mijn eerste Tesla, gezien de onbekendheid met de materie niet tweedehands bij een particulier gekocht maar bij ECC terecht gekomen. Voorraad van alle modellen, historie van de auto bekend en deskundig advies. Inmiddels de eerste 1000 km achter de rug en zeer tevreden.

Michel

Binnen een week een Tesla bij ECC gekocht en voor de lease gereed gemaakt. RDW, lease maatschappij en financiën allemaal geregeld. Alle documentatie snel en kundig in orde gemaakt. Updates over de status kwamen geregeld binnen, waardoor je weet hoe het ervoor staat. Goede communicatie en afhandeling. Bij het ophalen stond de auto gepoetst en met een mooi lintje erover klaar om mee te nemen. Dat maakt het net iets specialer.

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Audi
BMW
Chevrolet
Citroen
DS Automobiles
Fiat
FISKER
Ford
Honda
Hyundai
Jaguar
Kia
Land Rover
Lexus
Mercedes-Benz
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
SEAT
Skoda
smart
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo

Wij bieden

APK keuring
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Merkdealer
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Televerkoop
Vrijwaring

Contact

ECC Electric Car Company B.V.

Nick van Beeten

Openingstijden

Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eventueel zijn afspraken in het weekend of avonden ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging en/of proefrit.

Ma – Vr
09:0017:30Uur
Za
09:0015:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Filialen

Contact aanbieder