ECC Electric Car Company B.V.

Dé specialist in elektrisch rijden!

Zeilweg 1, 8243 PK LELYSTAD

Openingstijden

100 beoordelingen

4,8

100 Reviews

D

Geregeld zoals je mag verwachten.

Andre

Mijn eerste Tesla, gezien de onbekendheid met de materie niet tweedehands bij een particulier gekocht maar bij ECC terecht gekomen. Voorraad van alle modellen, historie van de auto bekend en deskundig advies. Inmiddels de eerste 1000 km achter de rug en zeer tevreden.

Michel

Binnen een week een Tesla bij ECC gekocht en voor de lease gereed gemaakt. RDW, lease maatschappij en financiën allemaal geregeld. Alle documentatie snel en kundig in orde gemaakt. Updates over de status kwamen geregeld binnen, waardoor je weet hoe het ervoor staat. Goede communicatie en afhandeling. Bij het ophalen stond de auto gepoetst en met een mooi lintje erover klaar om mee te nemen. Dat maakt het net iets specialer.

Max

Fijne communicatie en mijn Tesla Model S was in 2 weken verkocht.

Andrei DRAGAN

I bought first time a Tesla from ECC and it was a friendly and prompt servicingand the car is driving and looking well. Satisfied!

Walter

Met Nick en Sibald van ECC in contact gekomen via een advertentie op Marktplaats waarin zij aanbieden jouw auto door hen te laten verkopen. Vanaf het eerste moment waren de contacten zeer plezierig en vertrouwen wekkend. Ook bleken ze goed geïnformeerd wat de mogelijkheden op de verkoopmarkt waren. Het duurde wel even voor de auto verkocht was, maar dat kan ook aan de markt liggen Al met al zeer tevreden over het verloop en het resultaat betreffende de verkoop van mijn auto Tesla Model X

Denny

Model Y gekocht bij ECC. Wilde eigenlijk geen auto kopen zonder hem fysiek te zien maar na met Nick over de auto en mijn situatie gehad, wat enorm veel vertrouwen opleverde. Paar dagen later werd de auto afgeleverd precies zoals beloofd in perfecte staat.

Berry

Ik kocht mijn eerste Tesla via Nick en zijn collega. Na een kleine "communicatie-storing" van beide zijden kreeg ik zeer goed advies van Nick. Meerdere buren uit mijn straat bleken hem te kennen en zijn tevreden over de diensten van ECC. Mijn vertrouwen hebben ze. Doorgaan met deze positieve benadering zou ik zeggen!

Steven van Duin

Via een online advertentie in contact gekomen met Nick. Dat klinkt wellicht enigszins dubieus echter ging het in deze om een Tesla model 3. Contact verloopt zeer vriendelijk en correct. Informatie die wordt gegeven is helder en er wordt op een normale wijze gecommuniceerd met voldoende ruimte tot het stellen van (kritische) vragen. Flexibel in maken van afspraken en worden diverse opties geboden bij de aanschaf. Ervaring dus zeer positief en enthousiasme van de jonge ondernemer zorgt ook voor een gunfactor. De indruk ontstaat dat ze na de aankoop ook nog open staan voor vragen dus dat geeft ook vertrouwen. Over de auto zelf kan ik nog weinig melden anders dan dat de terugrit zonder problemen is verlopen. Kortom; een positief gevoel overgehouden aan het geheel.

Pim

In contact gekomen met de beste heren. Aangegeven wat onze wensen waren en een bepaalde model X. Aangegeven dat wij op de vrijdag langs kwamen om de X te bekijken. Binnen korte tijd waren wij beide over alles eens en reden wij weg met onze X. De heren weten waar ze over spreken. Geen poes pas, open en eerlijk en zeer vriendelijk. Zoekt u een Tesla? Ik raad u aan om hier te kijken.