Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

HOC Zeeland is Het Occasion Center van Zeeland en onderdeel van de Automotions Groep. Dit is een mobiliteitsgroep waar 24 gerenomeerde bedrijven onder vallen in de regio Zuidwest Nederland. De bedrijven van Automotions Groep zijn de officiële dealer van toonaangevende merken zoals: Mercedes Benz, Chevrolet, Fiat, Alfa Romeo, Opel, Peugeot, Saab, Smart en Volvo. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen over een bepaalde auto kunt u ons vinden aan de Verryn Stuartweg 4 te Goes of middels e-mail of per telefoon contact opnemen.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Arie

Bij het aanschaffen van de door ons gewenste auto werden we heel klantvriendelijk en deskundig ontvangen en begeleid. Ook de nazorg voor enkele kleine punten werd tot aller tevredenheid uitgevoerd. We kunnen dit bedrijf zondermeer aanbevelen bij het kopen van een occasion.

23.10.2020

Henk

De mensen van HOC Zeeland oefenen hun professie enthousiast en zeer bekwaam uit. Een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Goed geslaagd en aan de verwachtingen voldaan. Tot over een paar jaren.

04.10.2020

Yadira

Hele aardige, behulpzame mensen en staan echt voor je klaar! Zeker aan te raden. Ik heb een hele mooie auto daar gekocht waar ik superblij mee ben. En ze hebben ook lekkere koffie..Dankjewel voor jullie goede service!

26.09.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Financiering & verzekering

Contact

HOC Zeeland

de Pooter

Verryn Stuartweg 4
4462 GE GOES
www.hoczeeland.nl
Openingstijden

Showroom

Ma
09:3018:00Uur
Di
Gesloten
Wo
09:3018:00Uur
Do
09:3018:00Uur
Vr
09:3018:00Uur
Za
09:3016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie