Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

HOC Zeeland is Het Occasion Center van Zeeland en onderdeel van de Automotions Groep. Dit is een mobiliteitsgroep waar 24 gerenomeerde bedrijven onder vallen in de regio Zuidwest Nederland. De bedrijven van Automotions Groep zijn de officiële dealer van toonaangevende merken zoals: Mercedes Benz, Chevrolet, Fiat, Alfa Romeo, Opel, Peugeot, Saab, Smart en Volvo. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen over een bepaalde auto kunt u ons vinden aan de Verryn Stuartweg 4 te Goes of middels e-mail of per telefoon contact opnemen.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Shannon

Vriendelijke ontvangst, we werden goed geholpen. Alles waar we om hebben gevraagd werd er gelijk naar gekeken. Ik ben zeer tevreden over hoe de verkoop is verlopen en uiteraard blij met mijn nieuwe auto!

27.07.2020

Dean

Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Er wordt tijd genomen om goed te informeren. Duidelijk over de verwachtingen en rechtdoorzee. Zeer tevreden met de prijs die ik kreeg bij inruil en de prijs die ik moest betalen. Voor mij zitten ze wat verder weg, was het een eerste ervaring, maar had het gevoel dat ik er al jaren over de vloer kom. Nu....op weg naar goede rij ervaringen. Hartelijk dank!

23.07.2020

Johan

In een paar auto’s mogen rijden om uit te proberen. Uiteindelijk een Auto gekocht voor nette prijs en op nette manier afgeleverd. Voor ingeruilde auto kreeg ik nog een goede prijs.

22.07.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Financiering & verzekering

Contact

HOC Zeeland

de Pooter

Verryn Stuartweg 4
4462 GE GOES
www.hoczeeland.nl
Openingstijden

Showroom

Ma
09:3018:00Uur
Di
Gesloten
Wo
09:3018:00Uur
Do
09:3018:00Uur
Vr
09:3018:00Uur
Za
09:3016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie