Bekijk nu uw favorieten.

143 beoordelingen

4,5

143 Reviews

Yadira

Hele aardige, behulpzame mensen en staan echt voor je klaar! Zeker aan te raden. Ik heb een hele mooie auto daar gekocht waar ik superblij mee ben. En ze hebben ook lekkere koffie..Dankjewel voor jullie goede service!

Wim

supervriendelijk Louis en behulpzaam die samengaat met kennis van zaken Doe zo vercer

Cees

Even tijdens een sluitingsdag binnen gestapt en toch geholpen. Afspraken gemaakt en koop gesloten.

Louis

Zeer blij met mijn nieuwe auto. Na de koop van de auto ook nog een paar keer contact gehad en alles netjes geregeld!

J.M. van Vliet

Op internet een geschikte auto gevonden bij HOC Zeeland. Ik had nog nooit van dat bedrijf gehoord in Goes. Daarom met neutrale gevoelens 110 km naar toe gereden. De showroom zag er verzorgd uit met allemaal nette, frisse auto's met "ervaring". Ik werd daar keurig ontvangen en al mijn vragen werden vriendelijk en deskundig door Jan-Martin beantwoord. Na een proefrit de auto gekocht. Na een week de auto opgehaald in verband met een "grote" beurt en een verse APK. Alle gemaakte afspraken werden keurig uitgelegd en -- wat nog belangrijker is -- op tijd nagekomen. Kortom een goed adres dat ik iedereen kan aanbevelen.

Victor

Ik heb hier een BMW 320i gekocht. De verkoper heeft mij netjes geholpen, was goed meedenkend en niet opdringerig. Testrijden en een aankoopkeuring laten doen waren geen probleem en de auto was iedere keer weer netjes schoongemaakt.

Shannon

Vriendelijke ontvangst, we werden goed geholpen. Alles waar we om hebben gevraagd werd er gelijk naar gekeken. Ik ben zeer tevreden over hoe de verkoop is verlopen en uiteraard blij met mijn nieuwe auto!

Dean

Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Er wordt tijd genomen om goed te informeren. Duidelijk over de verwachtingen en rechtdoorzee. Zeer tevreden met de prijs die ik kreeg bij inruil en de prijs die ik moest betalen. Voor mij zitten ze wat verder weg, was het een eerste ervaring, maar had het gevoel dat ik er al jaren over de vloer kom. Nu....op weg naar goede rij ervaringen. Hartelijk dank!

Johan

In een paar auto’s mogen rijden om uit te proberen. Uiteindelijk een Auto gekocht voor nette prijs en op nette manier afgeleverd. Voor ingeruilde auto kreeg ik nog een goede prijs.

Niels

De verkoper was erg vriendelijk en ik kreeg snel de antwoorden op al mijn vragen. De wagen moest over de grens naar België, en daar was een kant-en-klaar oplossing voor met exportnummerplaten en verzekering. Toen na verkoop bleek dat de sleutel voor de veiligheidsbouten op de wielen ontbrak, werd er snel gezorgd voor een oplossing. Ik ben een zeer tevreden klant, ik kan de firma warm aanbevelen.