Bekijk nu uw favorieten.
Foto Holland Car Company B.V.

Holland Car Company B.V.

Noordbaan 804, 2841 MG MOORDRECHT

Openingstijden

Over ons

Holland Car Company is de ideale partner voor de aanschaf en service van uw auto. Bij HCC is de expertise en ervaring aanwezig voor de aanschaf van uw ideale auto en bijbehorende service. In onze moderne werkplaats is alle benodigde (uitlees)aparatuur aanwezig voor onderhoud en reparatie van alle premium automerken. In onze ruime showroom in Moordrecht, nabij Gouda, staan meerdere occasions voor u klaar. Het assortiment bestaat uit stijlvolle auto’s van vrijwel alle A-merken. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek type auto dan kunnen wij u daarbij helpen door middel van een zoekopdracht op deze website. Indien u in de buurt bent van Gouda of Moordrecht dan ontvangen wij u graag in onze showroom.

Nieuwste aanbod

Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Jeffry

Prettig, geloofwaardig, deskundig

15.05.2019

Jan Willem

Bij HCC de auto gekocht waar ik al lang naar op zoek was. De heren zijn liefhebbers in hart en nieren. Dat merk je en dat is fijn als je op zoek bent naar een goede auto. Mooie prijs overeengekomen en tevens fraaie set velgen met nieuwe winterbanden via HCC aangeschaft. Ook na de koop uitstekende nazorg toen zich een onverwacht probleem de kop op stak. Alles netje opgelost. Ik ben heel tevreden. Aanrader.

03.03.2019

simon

Open, correct, snel in de communicatie, doet was is besproken en luisterd naar klant wens en vindt daar een creatieve en functionele oplossing voor

21.12.2018

Toon alle reviews

Wij bieden

APK keuring
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderhoud
Werkplaats

Contact

Holland Car Company B.V.

Afdeling verkoop

Openingstijden

Holland Car Company

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
10:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie