Holland Car Company B.V.

Zuidbaan 350, 2841 MD MOORDRECHT

Openingstijden

173 beoordelingen

4,7

173 Reviews

Paul Taekema

Wat een geweldige service en fijne partij om een auto aan te schaffen. Je bent geen klant maar een gewaardeerde relatie. Grote klasse en enorm bedankt!

Edward

Zie sterren

Jan Willem

Al 10 jaar lang onderhoudt Jasper van HCC onze klassieke Chevrolet. Een ware vakman en echte kenner met een enorme passie en drive voor klassieke wagens. Een aanrader dus!

Sebo

beurt duurde lang maar vervangende autobanden aftersales top

Willeke

Mooie showroom met schitterende auto's. Personeel is allemaal zeer vriendelijk en vakbekwaam! De auto zelf nog niet ontvangen dus daar kan ik nog niks over zeggen maar de service dienstverlening klonk in ieder geval zeer goed

Tolga

Super tevreden over de klantvriendelijkheid en de service die ze bieden. De kwaliteit staat bovenaan!

Henk

Na ruim een jaar in mijn bezit toch uitgezocht welk alarm er op de auto zit.

Bouman

Tot aan de aflevering had ik HCC dik 5 sterren gegeven. Ik werd erg vriendelijk geholpen, kreeg heldere uitleg en we maakten goede afspraken. De aflevering zelf verliep ook soepel en ik werd goed behandeld. Echter, na de aflevering moesten nog enkele afspraken worden nagekomen. Helaas blijkt dat deze afspraken niet worden nagekomen. Ondanks herhaalde telefoontjes en e-mails blijft een reactie uit. De enkele keer dat ik iemand aan de lijn kreeg, werd mij toegezegd dat ik zou worden teruggebeld. Dit is echter al weken geleden en sindsdien zijn mijn e-mails aan de verkoper onbeantwoord gebleven.

Tevreden klant

Klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om samen naar oplossingen te zoeken bij uitdagingen! Goeie club!

Pieter

snelle service is hier het motto