title
title

Huro Auto' s C.V.

Weverstraat 8, 5405 BN UDEN

Openingstijden

Over ons

Al sinds 2000 zijn wij een betrouwbaar familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in Lexus & Toyota, echter hebben verstand van alle merken! Voor ons is het allerbelangrijkste dat u tevreden bent met uw auto en zorgeloos kunt rijden. Daar doen we alles voor! Kom langs of neem online een kijkje tussen ons huidige Toyota & Lexus aanbod. Om onze passie voor Lexus & Toyota te onderstrepen zijn wij lid van Vetos. Dit is de landelijke vereniging van Toyota & Lexus specialisten.

Reviews

Koos

Wij hebben onze Ford C-Max hier 12 jaar geleden gekocht. Stond ruim 200.000 kilometer op de teller. (Ex lease en LPG.) Ik het begin wat kleine probleempjes, maar die zijn tot volle tevredenheid en vlot opgelost. Wij hebben de auto vandaag verkocht met ruim 433.000 kilometer op de teller. Nog steeds in prima conditie. Goede koop geweest en prima aftersales.

Renko

Spijtig genoeg door eerdere prutsers was mijn lexus er niet geweldig aan toe. De heren van Huro namen de klus echter aan en waren zowel in het offerte traject als de daadwerkelijke reparatie(motor moest eruit) geweldig. Eerlijk, eerlijk geprijsd, goede nazorg en gewoon echt een top bedrijf. Ik moet van ver komen maar mijn auto blijft hier in onderhoud en als ik een nieuwe lexus koop dan hier. Thanks

Auke

Veel vertrouwen in dit bedrijf. Ze houden zich aan gemaakte afspraken.

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Lexus
Toyota

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderhoud
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Huro Auto' s C.V.

- -

Openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3017:00Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder