title
title

Over ons

Al sinds 2000 zijn wij een betrouwbaar familiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in Lexus & Toyota, echter hebben verstand van alle merken! Voor ons is het allerbelangrijkste dat u tevreden bent met uw auto en zorgeloos kunt rijden. Daar doen we alles voor! Kom langs of neem online een kijkje tussen ons huidige Toyota & Lexus aanbod. Om onze passie voor Lexus & Toyota te onderstrepen zijn wij lid van Vetos. Dit is de landelijke vereniging van Toyota & Lexus specialisten.

Reviews

Rogier

Een mooie 2e hands Lexus aangeschaft. Laten keuren door Lexus dealer. De weinige punten die niet perfect waren en niet onder Bovag garantie vallen kosteloos gerepareerd! Wat een top bedrijf!!! Eigenaar wil gewoon tevreden klanten Waar vind je dat tegenwoordig nog.... ik raad dit bedrijf zeker aan!

Sjef

Begin dit jaar bij Huro een prachtige Lexus 430 SC cabrio gekocht. De deal kwam op een prettige manier zonder problemen rond. Hun echte kwaliteit ondervond ik echter pas in september . Toen tijdens een onverwachte regenbui het dak van de cabrio dicht moest bleek de airco niet goed te functioneren. Ondanks dat de reguliere garantietermijn al enkele maanden verstreken was toch maar even langs gereden. Het koelsysteem werd meteen gecheckt en bleek niet lek te zijn. De koelcapaciteit vond men echter niet voldoende. Er werd meteen een nieuwe radiator voor de airco gemonteerd en de andere radiateur ook maar vervangen. Helaas nog niet het gewenste resultaat. Dan maar een nieuwe compessorpomp besteld in Amerika, en na enkele weken gemonteerd. Al met al toch een kostbare reparatie. Voor al deze werkzaamheden heb ik een kleine vergoeding betaald welke natuurlijk in geen verhouding staat tot de geboden service. Kortom alle lof voor dit bedrijf waar de sevice nog met hoofdletters geschreven wordt.

Wim

Net een schitterende Lexus 300 ES gekocht bij HURO Prettig geholpen (Geen pushen voor koop) Nemen alle tijd voor je met een bakje koffie Realistische prijzen en een nette inruilprijs Hier is de klant nog koning

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Lexus
Toyota

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderhoud
Vervangend vervoer
Vrijwaring
Werkplaats

Contact

Huro Auto' s C.V.

- -

Weverstraat 8
5405 BN UDEN
www.huro-autos.nl
Openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
Gesloten
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:3017:00Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder