Huro Auto' s C.V.

Weverstraat 8, 5405 BN UDEN

Openingstijden

251 beoordelingen

4,5

251 Reviews

Koos

Wij hebben onze Ford C-Max hier 12 jaar geleden gekocht. Stond ruim 200.000 kilometer op de teller. (Ex lease en LPG.) Ik het begin wat kleine probleempjes, maar die zijn tot volle tevredenheid en vlot opgelost. Wij hebben de auto vandaag verkocht met ruim 433.000 kilometer op de teller. Nog steeds in prima conditie. Goede koop geweest en prima aftersales.

Renko

Spijtig genoeg door eerdere prutsers was mijn lexus er niet geweldig aan toe. De heren van Huro namen de klus echter aan en waren zowel in het offerte traject als de daadwerkelijke reparatie(motor moest eruit) geweldig. Eerlijk, eerlijk geprijsd, goede nazorg en gewoon echt een top bedrijf. Ik moet van ver komen maar mijn auto blijft hier in onderhoud en als ik een nieuwe lexus koop dan hier. Thanks

Auke

Veel vertrouwen in dit bedrijf. Ze houden zich aan gemaakte afspraken.

Rogier

Een mooie 2e hands Lexus aangeschaft. Laten keuren door Lexus dealer. De weinige punten die niet perfect waren en niet onder Bovag garantie vallen kosteloos gerepareerd! Wat een top bedrijf!!! Eigenaar wil gewoon tevreden klanten Waar vind je dat tegenwoordig nog.... ik raad dit bedrijf zeker aan!

Sjef

Begin dit jaar bij Huro een prachtige Lexus 430 SC cabrio gekocht. De deal kwam op een prettige manier zonder problemen rond. Hun echte kwaliteit ondervond ik echter pas in september . Toen tijdens een onverwachte regenbui het dak van de cabrio dicht moest bleek de airco niet goed te functioneren. Ondanks dat de reguliere garantietermijn al enkele maanden verstreken was toch maar even langs gereden. Het koelsysteem werd meteen gecheckt en bleek niet lek te zijn. De koelcapaciteit vond men echter niet voldoende. Er werd meteen een nieuwe radiator voor de airco gemonteerd en de andere radiateur ook maar vervangen. Helaas nog niet het gewenste resultaat. Dan maar een nieuwe compessorpomp besteld in Amerika, en na enkele weken gemonteerd. Al met al toch een kostbare reparatie. Voor al deze werkzaamheden heb ik een kleine vergoeding betaald welke natuurlijk in geen verhouding staat tot de geboden service. Kortom alle lof voor dit bedrijf waar de sevice nog met hoofdletters geschreven wordt.

Wim

Net een schitterende Lexus 300 ES gekocht bij HURO Prettig geholpen (Geen pushen voor koop) Nemen alle tijd voor je met een bakje koffie Realistische prijzen en een nette inruilprijs Hier is de klant nog koning

Glenn

Zeer tevreden over de service en diensten. Prettig en betrouwbaar !!

Farzad

Ik mag sinds vandaag me zelf met trots eigenaar van een lexus ct 200 f sport noemen. Ik kreeg genoeg informatie een natuurlijk met lekker bakje koffie erbij. wat mij was gelijk opgevallen. Dat het mensen best professional en beschaafd zijn . Waar ik goede gevoel bij had. En natuurlijk die auto's ze hier verkopen zijn en perfecte staat. althans dat heb ik ervaard. Het is zeker een aanrader om hier een van hun leuke auto's te gaan kopen. Nogmaals bedankt Huroautos.

Christie

Helemaal blij en tevreden met mijn nieuwe auto gekocht bij HURO auto’s. Fijn ontvangen in de nette showroom. De auto is tip top in orde gemaakt en kon erg snel opgehaald worden. Een super enthousiaste en eerlijk team! Mocht ik in de toekomst ooit weer een auto nodig hebben komen we zeker terug!!

Dimitri

Ik heb een prachtige Lexus hier gekocht. Een betrouwbare zaak waar je alleen maar met de beste auto naar huis gaat. Mede door de uitstekende service. Afspraak is afspraak. Hier kan je met gerust hart een auto kopen. Ook een nette prijs gekregen voor een onconventionele inruil auto.