248 beoordelingen

4,5

248 Reviews

Rogier

Een mooie 2e hands Lexus aangeschaft. Laten keuren door Lexus dealer. De weinige punten die niet perfect waren en niet onder Bovag garantie vallen kosteloos gerepareerd! Wat een top bedrijf!!! Eigenaar wil gewoon tevreden klanten Waar vind je dat tegenwoordig nog.... ik raad dit bedrijf zeker aan!

Sjef

Begin dit jaar bij Huro een prachtige Lexus 430 SC cabrio gekocht. De deal kwam op een prettige manier zonder problemen rond. Hun echte kwaliteit ondervond ik echter pas in september . Toen tijdens een onverwachte regenbui het dak van de cabrio dicht moest bleek de airco niet goed te functioneren. Ondanks dat de reguliere garantietermijn al enkele maanden verstreken was toch maar even langs gereden. Het koelsysteem werd meteen gecheckt en bleek niet lek te zijn. De koelcapaciteit vond men echter niet voldoende. Er werd meteen een nieuwe radiator voor de airco gemonteerd en de andere radiateur ook maar vervangen. Helaas nog niet het gewenste resultaat. Dan maar een nieuwe compessorpomp besteld in Amerika, en na enkele weken gemonteerd. Al met al toch een kostbare reparatie. Voor al deze werkzaamheden heb ik een kleine vergoeding betaald welke natuurlijk in geen verhouding staat tot de geboden service. Kortom alle lof voor dit bedrijf waar de sevice nog met hoofdletters geschreven wordt.

Wim

Net een schitterende Lexus 300 ES gekocht bij HURO Prettig geholpen (Geen pushen voor koop) Nemen alle tijd voor je met een bakje koffie Realistische prijzen en een nette inruilprijs Hier is de klant nog koning

Glenn

Zeer tevreden over de service en diensten. Prettig en betrouwbaar !!

Farzad

Ik mag sinds vandaag me zelf met trots eigenaar van een lexus ct 200 f sport noemen. Ik kreeg genoeg informatie een natuurlijk met lekker bakje koffie erbij. wat mij was gelijk opgevallen. Dat het mensen best professional en beschaafd zijn . Waar ik goede gevoel bij had. En natuurlijk die auto's ze hier verkopen zijn en perfecte staat. althans dat heb ik ervaard. Het is zeker een aanrader om hier een van hun leuke auto's te gaan kopen. Nogmaals bedankt Huroautos.

Christie

Helemaal blij en tevreden met mijn nieuwe auto gekocht bij HURO auto’s. Fijn ontvangen in de nette showroom. De auto is tip top in orde gemaakt en kon erg snel opgehaald worden. Een super enthousiaste en eerlijk team! Mocht ik in de toekomst ooit weer een auto nodig hebben komen we zeker terug!!

Dimitri

Ik heb een prachtige Lexus hier gekocht. Een betrouwbare zaak waar je alleen maar met de beste auto naar huis gaat. Mede door de uitstekende service. Afspraak is afspraak. Hier kan je met gerust hart een auto kopen. Ook een nette prijs gekregen voor een onconventionele inruil auto.

Martin Prick

Bij Huro kocht ik in mei jl. een Lexus 450h. De auto was in prima staat en presteerde geweldig. Op mijn verzoek kon ik vóór de koop nog even naar de onderzijde kijken. Daarna kreeg ik 6 maanden garantie met de mededeling: "Wij kijken niet zo precies naar die zes maanden, de auto moet gewoon goed zijn." Toen ik na een half jaar toch even terug ging voor een piepje bij het rijden over een verhoging, ging verkoper Sieg direct mee en contrateerde dat dat moest worden opgelost. Het bleek iets te maken te hebben met de schokbrekers en er werden meteen twee nieuwe origineel Lexus schokbrekers geplaatst. Dit terwijl hij toch ook geloofwaardig was overgekomen als hij verteld had, dat het bij zo'n occcasion normaal is om een piepje te horen. Niets dan lof dus voor dit geweldige adres. Sieg benadrukt, dat hij alleen goede (liefst Toyota of Lexus) occasions verkoopt, waarvan hij weet, dat ze voor 100% betrouwbaar zijn. Maar ook de ingeruilde auto's van andere merken worden geleverd met dezelfde service.

Lei

Toen ik de foto’s van de auto die ik wilde kopen op internet zag, kon ik me niet voorstellen dat de auto er in het echt zo mooi zou uitzien. Toen ik hem bij HURO in de showroom zag staan kon in mijn ogen dan ook niet geloven. Bij mijn vrouw zag ik dezelfde reactie. De auto zag er van binnen en buiten uit als nieuw. Proefrit was al bijna niet meer nodig, maar een ritje met de fluisterstille 3.0 liter V6 deden de rest. Nooit gedacht dat ik ooit nog in zo’n mooie limousine zou rondrijden. Er werd nog een kleine reparatie uitgevoerd waardoor ik met alle kenmerken van HURO kennis heb gemaakt: Het is een echt familiebedrijf waar service, deskundigheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Gecombineerd met een goede prijs/kwaliteit verhouding is dit bedrijf toekomst bestendig. Sieg, Kevin, Bas en de sympathieke monteur wiens naam ik helaas niet ken: DANKJULLIEWEL. Jullie zijn stuk voor stuk toppers.

Maurits

Ik had sinds de winter van 2020 problemen met mijn Prius III uit 2009. Deze had 2 hardnekkige issues nl. het willekeurig leeglopen van de accu en een terugkerende waarschuwing op het display dat de parkeerrem niet zou werken. Eerst bij 2 officiële Toyota Louwman dealers naar laten kijken, waar ik al jaren mijn onderhoud liet doen: geen oplossing gekregen maar wel een flinke rekening en een vaag verhaal dat er meer onderzoek nodig was (wellicht dagen) en de kosten zouden kunnen oplopen tot 5000€.. (waardoor de auto total loss zou zijn). Ik had het al bijna opgegeven tot een kennis mij wees op Huro Auto's in Uden en na een belletje in juli hebben ze de auto grondig onderzocht waarbij het onderzoek over het weekend heen getild werd en toen kwam het goede nieuws; de oorzaak was gevonden. De afgelopen maanden kan ik weer met een gerust hart in mijn auto stappen want de melding is niet meer teruggekomen en de accu loopt niet meer leeg. Huro / Sieg hebben goed werk geleverd en gingen verder waar de officiële dealers de handdoek wierpen! Als ik straks een occasion zoek ga ik eerst bij Huro buurten!