Bekijk nu uw favorieten.

Over ons

Welkom bij JVH Auto's Linne, één van de grootste aanbieders van jong, gebruikte occasions van midden-Limburg. Onze voorraad betreft doorlopend +/- 100 occasions welke aan zowel autobedrijven als particulier worden aangeboden tegen nationaal en inter-nationaal zeer concurrerende prijzen. Het betreft voor 90% ex-lease auto's en van elk voertuig wordt de kilometerstand voor 100% gegarandeerd. UW WENSEN: Vanwege de hoge omloopsnelheid is het raadzaam uw voertuig-wensen aan ons kenbaar te maken, zodat wij u kunnen informeren over occasions alvorens ze op onze website verschijnen.

Reviews

Dhr./mevr.

Dit is de tweede keer dat ik een auto koop bij Jordi. En ben tot op heden weer erg blij met de aankoop. Heb hem nu ruim 6 maanden in mijn bezit. JVH Auto\'s is een fijn bedrijf om een auto te kopen. Geen gedoe, \"what you see is what you get\". Rede waarom ik service wat lager beoordeeld heb: Ik had uitgebreide garantie bijgekocht. Dit gaat via Cargarant, een extern bedrijf. Maar daar had ik toch meer van verwacht. Een haperende cruisecontrol zit bijv. al niet in de uitgebreide garantie. Terwijl ik juist voor de uitgebreide variant gekozen heb om deze discussies te voorkomen (zo is het me ook geadviseerd). Dus buiten die externe garantie zal ik JVH zeker aanbevelen!

11.06.2019

Paul

Leuke mensen, relaxte sfeer. Zeker was er niet het gevoel dat er een auto aangesmeerd werd! We moesten uit Friesland komen, dus even vooraf gemeld dat we gingen rijden. de auto stond als afgesproken klaar. De APK was bijna verlopen, dus bij de \"eigen\" garage de week erop een APK gedaan. Deze onafhankelijke garage kon geen schokkende punten vinden. Dus al met al leuk en goed een auto bij JvH gekocht!

30.03.2019

san

super mooie auto\'s met een goede prijs . zeer vriendelijk. top bedrijf

22.03.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Financiering & verzekering
Vrijwaring

Contact

JVH Auto’s BV

J. van Heel

Openingstijden

JVH Auto's

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie