Bekijk nu uw favorieten.

189 beoordelingen

4,5

179 Reviews

Dhr./mevr.

Dit is de tweede keer dat ik een auto koop bij Jordi. En ben tot op heden weer erg blij met de aankoop. Heb hem nu ruim 6 maanden in mijn bezit. JVH Auto\'s is een fijn bedrijf om een auto te kopen. Geen gedoe, \"what you see is what you get\". Rede waarom ik service wat lager beoordeeld heb: Ik had uitgebreide garantie bijgekocht. Dit gaat via Cargarant, een extern bedrijf. Maar daar had ik toch meer van verwacht. Een haperende cruisecontrol zit bijv. al niet in de uitgebreide garantie. Terwijl ik juist voor de uitgebreide variant gekozen heb om deze discussies te voorkomen (zo is het me ook geadviseerd). Dus buiten die externe garantie zal ik JVH zeker aanbevelen!

Paul

Leuke mensen, relaxte sfeer. Zeker was er niet het gevoel dat er een auto aangesmeerd werd! We moesten uit Friesland komen, dus even vooraf gemeld dat we gingen rijden. de auto stond als afgesproken klaar. De APK was bijna verlopen, dus bij de \"eigen\" garage de week erop een APK gedaan. Deze onafhankelijke garage kon geen schokkende punten vinden. Dus al met al leuk en goed een auto bij JvH gekocht!

san

super mooie auto\'s met een goede prijs . zeer vriendelijk. top bedrijf

Patrick

In week 2 2019 een Golf 7 aangeschaft. Telefonisch prijsafspraak gemaakt nadat Jordi enkele foto\'s van gebruikerssporen had gestuurd. Met de afspraak als de proefrit oke was, de auto verkocht was. Daar aangekomen dus geen verrassingen betreft de auto. Super geholpen door Martijn en Rob en na korte proefrit auto meegenomen. Prima bedrijf!

Jeroen

Eerlijk, duidelijk verhaal in de gesprekken. Prettige manier van communiceren. Martijn zorgde samen met andere collega\'s voor goede afhandeling, zelfs na de koop.

Leo

Een mooie Ford Mondeo Hybride gekocht bij dit bedrijf die echt niet te duur was. Jammer genoeg bleek later dat de adaptive cruize control die er op zou zitten volgens Autotelex er niet op zat, waarschijnlijk een foutje van Autotelex die de specificaties van opties aan garagebedrijven doorgeven. Dit is echter door het bedrijf hoewel het niet hun fout was netjes opgelost. Daarvoor mijn dank. Mijn ervaring met zowel Martijn als Jordy is dat ze open en eerlijk zijn en de klant niet met het probleem laten zitten.

Jos

JVH Auto\'s heeft ons goed geholpen in het zoeken naar een passende nieuwe auto voor ons gezin. Zowel vooraf, als na de levering van de auto pro-actief vragen opgepakt en goed met onze wensen meegedacht.

Lyndon

We hebben hier onze Audi A4 Avant aangeschaft. Goede ervaring hieraan overgehouden en we komen hier over een paar jaar zeker terug. Klantvriendelijk, vertrouwelijk en een goede service !

Wim

Ford mondeo gekocht een van de goedkoopste die ze toen hadden. geen verkooppraatjes voor duurder model oid. Kopje kopffie erbij en alles gemoedelijk. Aflevering conform afspraak. Auto heb ik in juni gekocht maar geen tijd genomen voor review nu 25000 Km verder geen verrassingen en nog tevreden.

Danny

Top bedrijf met zeer betrokken medewerkers. Service is uitstekend. Zou mensen aanraden om hier te gaan kijken voor een auto. Prijs kwaliteit is zeer goed.