title
title

LeaseBijtellingVriendelijk.nl

De Steiger 128 (op afspraak), 1351 AL ALMERE

Openingstijden

Over ons

Wij leveren nieuwe en jong gebruikte lage bijtelling auto's veelal incl. een leaseconstructie maar kopen kan uiteraard ook. Wij zijn constant opzoek naar 0% auto's voor onze klanten. Heeft u zo'n auto of zoekt u er een, laat ons het weten en misschien kunnen we u helpen.

Reviews

Tjerry

Eind december 2023 een proefrit wezen maken in een BMW 330e. Ik had ooit in het verleden eens een proefrit gedaan, maar dit was waanzinnig. Na een goede uitleg van Maarten, rijden. Subliem! Begin 2024 deze prachtige BMW330e bij Squab Automotive gekocht. Precies met alle denkbare opties die ik zocht. Na het ophalen van de auto bleek de auto meteen onderhoud (vervangen remolie) nodig te hebben. Na een telefoontje was alles geregeld. Ik kom een afspraak maken met de plaatselijke BMW dealer en Squab Automotive zou de rekening betalen. Na een paar weken heeft de auto de service beurt gehad en meteen is de rekening door hun betaald. Wat een super goede service. Maarten dank je wel en we zullen jullie aanbevelen!

Pieter

Samenvatting van koopproces: - uitgebreide en eerlijke telefonische uitleg, Maarten nam alle tijd - bezichtiging en proefrit: alle tijd voor vragen, uitleg en tips - ruim assortiment, en alles is mogelijk qua andere velgen, en wrapping en tuning weten ze goed adres voor - Veel kennis en denken goed met je mee als klant - weten wie je bent als je belt, persoonlijke aandacht - Model S gekocht, thuisbezorgd, en ook daar weer alle tijd voor uitleg en instelling. Evenals de uitleg achteraf aan de telefoon... hoe zat dat ook alweer ;) - Zou er zo weer naartoe gaan bij volgende aanschaf Maarten, dank voor je hulp, tips, en fantastische aankoopervaring.

Andre

Pluspunten: auto rijdt prima en ziet er keurig uit, bedrijf staat je altijd te woord, geen poespas en niet opdringerig. Minpunten: kwaliteit van de accu is 85% en derhalve niet zo best. Accu Wordt in de garantie vervangen bij 70% of volledig defect. Tweede heikelpunt is het bereik. Fluctueert enorm en alles is van invloed op je bereik (snap ik allemaal), maar het komt voor dat ik niet of nauwelijks de 200km red op een volle accu. Gaat hier wel om een model 3 zonder warmtepomp. Voor mijn problemen ben ik doorverwezen naar tesla. Daar ben ik niet zo over te spreken, hun conclusie is valt binnen de marge, is allemaal prima. Gisteren nog even contact gehad omdat de auto aangaf 13% accu kwijt te zijn geraakt in 36 uur tijdens parkeren. Reactie tesla; we zien niet direct iets wat duidt op overmatig gebruik. Maak maar een ticket aan, nou ja ga ik dan maar weer doen. Nou ja zeg het maar. Vind het jammer dat ik constant dit getouwtrek heb. Vind LeaseBijtellingVriendelijk overigens nog steeds een fijn bedrijf. Zou ik ooit weer een tesla kopen dan zou ik nog wel voor hun kiezen. Over tesla ben ik momenteel echt een stuk minder te spreken. Edit: cijfer aangepast. Ik schreef de review als 1 pakketje. Ik vind LeaseBijtellingVriendelijk een goed bedrijf.

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

FISKER
Mitsubishi
Tesla
Volvo

Wij bieden

Financiering & verzekering
Inkoop

Contact

LeaseBijtellingVriendelijk.nl

M. Duivenvoorden

De Steiger 128 (op afspraak)
1351 AL ALMERE
www.leasebijtellingvriendelijk.nl
Openingstijden

Sales

Ma – Za
09:0021:00Uur
Zo
09:0021:00Uur
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder