Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

LeaseBijtellingVriendelijk.nl

De Steiger 128 (op afspraak), 1351 AL ALMERE

Openingstijden

227 beoordelingen

4,8

227 Reviews

Jan

Behalve dat ze hele mooie auto's verkopen, is de nazorg uitstekend. Minstens zo belangrijk. In mijn geval werden een aantal onbekende mankementen direct opgelost of betaald. Ook als die wat duurder blijken te zijn. En dat was ook precies wat er beloofd was tijdens de koop. Mijn ervaring is dat je hier zonder twijfels of zorgen een elektrische auto kunt aanschaffen!

Linda

Na online een vraag te hebben gesteld werden we gelijk gebeld en konden we op korte termijn een proefrit maken. Elektrisch rijden is voor ons helemaal nieuw en we werden goed geïnformeerd. Ook over onder andere de laadpas. Koop was vervolgens snel gesloten, inruil was geen probleem en we konden onze nieuwe auto gelijk meenemen! We zijn erg blij met de service van Squab Automotive, LeaseBijtellingVriendelijk en zullen deze zeker aan iedereen die elektrisch wil gaan rijden aanbevelen!

Anita

Smart ForFour gekocht bij Martijn. Eenvoudig proefrit kunnen regelen, auto vervolgens netjes thuis afgeleverd. Vlekkeloze klantervaring.

Ferdie

Een extra beoordeling n.a.v. reparatie na aankoop. De Tesla bleek het euvel met de aandrijving te hebben dat deze gaat schudden bij accelereren. In feite een productiefout bij vroege generaties, maar bij Tesla een lang verhaal dat dit specifieke euvel niet meer onder de garantie valt. Geen lang verhaal bij deze verkoper, zonder gedoe wordt de niet goedkope reparatie vergoed: erg netjes hoor !

Louwrens van der Linden

Twee elektrische auto's bij Martijn te koop gezet die hij vakkundig binnen enkele maanden voor ons heeft verkocht. Heel plezierig om met hem en zijn collega's zaken te doen. Persoonlijk, vriendelijk, altijd bereikbaar en zakelijk en kordaat in de afhandeling. En niet onbelangrijk: met een verkoopprijs die goed voelt en vrijwel direct werd overgemaakt. Daarnaast gaf hij altijd gedegen advies. Hij heeft als early adaptor heel veel kennis van elektrisch rijden. Wat wil een mens nog meer. Veel succes met je onderneming en wij komen zeker bij je terug.

Korneel

Ik heb eind augustus bij deze verkoper een tweedehands Tesla Model S gekocht en deze is begin september geleverd. Het gehele koopproces (inclusief proefritten) verliep vlot en netjes! Bij de aflevering bleek dat er nieuwe budget winterbanden van een onbekend Chinees merk op de auto waren gezet. Ik was daar niet zo blij mee, maar we hebben dit meteen besproken en het werd gelukkig zeer netjes opgelost zodat ik nu op goede Michelin banden rijd. Later bleek er een probleem te zijn met een niet goed aansluitend rubber bij een zij-raam van de auto, wat voor veel windgeluid zorgde. Daarnaast was/is er een probleem met een piepgeluid vanuit de voorbumper linksvoor (vermoedelijk vanwege een versleten ventilator). Ik heb dit gemeld bij Rob en Martijn, en ik kon dit laten controleren/repareren bij Tesla, en daarna de factuur naar hen sturen. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en de factuur was binnen een minuut naar verzenden alweer aan mij terugbetaald. Heel keurig! Al met al kan ik deze verkoper zeker aanbevelen.

Tamara

We hebben onlangs een nieuwe auto bij Squab gekocht. Zelf zitten wij helemaal in het zuiden van Limburg. De auto is netjes bij ons afgeleverd, mooi op de afgesproken tijd. Geweldige service en afhandeling. Nog advies gekregen over een goede verzekeraar waar we natuurlijk ook gebruik van hebben gemaakt. Mochten we in de toekomst wederom een Tesla willen kopen of verkopen, zullen we eerst bij Squab kijken wat de mogelijkheden zijn. Bedankt voor de geweldige service.

Sandra

In Juli onze auto gekocht. Wij zijn super tevreden over Martijn en zijn bedrijf. Goede en duidelijke communicatie, kennis van zaken, eerlijk en rustig en niet te vergeten hele fijne after sales. In een zin een hele tevreden klant. Dusko en Sandra

Ferdie

Binnen een dag bezichtiging en direct beschikbare mooie Tesla model X gekocht. Wel werd de auto per abuis als met gratis superchargen geadverteerd. Dit werd erkend als fout en vervolgens billijk en naar tevredenheid opgelost. Snelle actie en respons ook na de verkoop dus.

Matthijs

Begin mei Tesla Model 3 aangeschaft, prettig zaken gedaan met Rob (bij inruil direct een duidelijke en faire prijs). Een aandachtspunt was dat Martijn ten tijde van de proefrit aangaf de auto (import) op zijn Tesla-account (toegang, laden, etc.) te hebben staan en direct op mijn naam te kunnen zetten. Na aankoop bleek dat toch niet het geval, dat gaf geen fijn gevoel. Toen ik mailde met Tesla kreeg ik de auto nog dezelfde dag op mijn Tesla-account geschreven, dus opgelost. Na aanschaf bleek de auto een aantal gebreken te hebben (een bandenspanningssensor en fuseekogel stuk en een vervormde velg). Alle reparaties zijn of door Tesla gratis uitgevoerd (garantie) of door Rob tegemoet gekomen in de kosten conform afspraak. Dan merk je dat afspraak echt afspraak is, prettig! Ik ben blij met mijn aanschaf en zou opnieuw zaken doen met Rob / LBV