LeaseBijtellingVriendelijk.nl

De Steiger 128 (op afspraak), 1351 AL ALMERE

Openingstijden

254 beoordelingen

4,8

254 Reviews

Roberto

We hebben kortgeleden een Tesla Y gekocht. We zijn uitermate tevreden met de gedane zaken vooral met Maarten, maar ook met zijdelings Martin en hun enthousiasme over de Tesla Y. De snelheid en kundigheid waarmee alles geregeld werd met de aankoop. Nadat alles wederzijds goed werd bevonden werd de auto bij ons gebracht door Freek die ook e.e.a. met veel know how dit met ons deelde.

Tjerry

Eind december 2023 een proefrit wezen maken in een BMW 330e. Ik had ooit in het verleden eens een proefrit gedaan, maar dit was waanzinnig. Na een goede uitleg van Maarten, rijden. Subliem! Begin 2024 deze prachtige BMW330e bij Squab Automotive gekocht. Precies met alle denkbare opties die ik zocht. Na het ophalen van de auto bleek de auto meteen onderhoud (vervangen remolie) nodig te hebben. Na een telefoontje was alles geregeld. Ik kom een afspraak maken met de plaatselijke BMW dealer en Squab Automotive zou de rekening betalen. Na een paar weken heeft de auto de service beurt gehad en meteen is de rekening door hun betaald. Wat een super goede service. Maarten dank je wel en we zullen jullie aanbevelen!

Pieter

Samenvatting van koopproces: - uitgebreide en eerlijke telefonische uitleg, Maarten nam alle tijd - bezichtiging en proefrit: alle tijd voor vragen, uitleg en tips - ruim assortiment, en alles is mogelijk qua andere velgen, en wrapping en tuning weten ze goed adres voor - Veel kennis en denken goed met je mee als klant - weten wie je bent als je belt, persoonlijke aandacht - Model S gekocht, thuisbezorgd, en ook daar weer alle tijd voor uitleg en instelling. Evenals de uitleg achteraf aan de telefoon... hoe zat dat ook alweer ;) - Zou er zo weer naartoe gaan bij volgende aanschaf Maarten, dank voor je hulp, tips, en fantastische aankoopervaring.

Andre

Pluspunten: auto rijdt prima en ziet er keurig uit, bedrijf staat je altijd te woord, geen poespas en niet opdringerig. Minpunten: kwaliteit van de accu is 85% en derhalve niet zo best. Accu Wordt in de garantie vervangen bij 70% of volledig defect. Tweede heikelpunt is het bereik. Fluctueert enorm en alles is van invloed op je bereik (snap ik allemaal), maar het komt voor dat ik niet of nauwelijks de 200km red op een volle accu. Gaat hier wel om een model 3 zonder warmtepomp. Voor mijn problemen ben ik doorverwezen naar tesla. Daar ben ik niet zo over te spreken, hun conclusie is valt binnen de marge, is allemaal prima. Gisteren nog even contact gehad omdat de auto aangaf 13% accu kwijt te zijn geraakt in 36 uur tijdens parkeren. Reactie tesla; we zien niet direct iets wat duidt op overmatig gebruik. Maak maar een ticket aan, nou ja ga ik dan maar weer doen. Nou ja zeg het maar. Vind het jammer dat ik constant dit getouwtrek heb. Vind LeaseBijtellingVriendelijk overigens nog steeds een fijn bedrijf. Zou ik ooit weer een tesla kopen dan zou ik nog wel voor hun kiezen. Over tesla ben ik momenteel echt een stuk minder te spreken. Edit: cijfer aangepast. Ik schreef de review als 1 pakketje. Ik vind LeaseBijtellingVriendelijk een goed bedrijf.

Coen

Recent een Tesla Model X gekocht. Wat een fijn bedrijf! Heel duidelijke communicatie en goede service voor, tijdens en na de aankoop. Vakinhoudelijk heel sterk, ze kennen de Tesla van binnen en van buiten en hebben waardevolle tips voor de berijder.

Frank

Fijne koopervaring. Kom direct een mooie model S mee naar huis nemen. We werden ook direct geholpen met het afsluiten van een verzekering. Top geregeld.

Maurits

Vorig jaar december heb ik mijn Tesla model S gekocht bij Martijn. Tot de dag van vandaag erg veel plezier van. Echter problemen gekregen met mijn MCU. Deze bleek aan vervangen toe wat behoorlijk prijzig was. Na contact met leasebijtellingvriendelijk bleek dat Martijn bereid was de MCU vervanging te betalen, wat tevens een upgrade naar de MCU2 is. Dit is service wat je niet vaak meer ziet! 10/10!

Martijn

Wat een heerlijk proces van begin tot einde! Deze mensen weten hoe het hoort... Klantvriendelijk, goed advies, grote service. Ik kijk al uit naar het volgende contact moment, hoewel je natuurlijk hoopt niet te vaak contact met de verkoper te hebben gedurende de garantie periode. Van harte aanbevolen!

Bob

Veel autobedrijven verkopen gebruikte Tesla's, maar slechts weinigen krijgen zulke goede reviews als Leasebijtellingvriendelijk. Lichtelijk sceptisch ging ik er dan ook heen voor een proefrit in een Tesla m3 met 170000km op de teller. Hier wordt duidelijk niets teruggedraaid ;) Het gesprek vooraf met Martijn was prettig en ongedwongen. Hij probeerde mijn angst voor de kilometerstand en batterijdegradatie weg te nemen, maar slaagde daar niet helemaal in. Dat kwam vooral door mijn internetsearch vooraf, waarin het ene na het andere drama gemeld werd. De proefrit gaf echter de doorslag. De auto zag eruit om door een ringetje te halen en reed (en rijdt nog steeds) als nieuw. Geen piepje of kraakje in het interieur, zelfs geen fluittoon uit de elektromotoren. De krakende deurscharnieren mocht ik onder garantie laten vervangen. Nu 9 maanden en 12500 km verder had ik een probleem met water in de kofferbak. Een probleem dat vaker voorkomt bij de Tesla m3, maar wel gek dat het bij deze auto pas naar voren kwam toen hij 4 jaar oud was. Ik heb het probleem gemeld bij Leasebijtellingvriendelijk en het vervolgens inclusief de krakende deuren bij Tesla laten verhelpen. Groot was mijn schrik toen een collega van Martijn mij te kennen gaf dat ze de rekening niet zouden betalen, omdat ik de juiste procedure niet gevolgd zou hebben. Echter na contact met Martijn stond het bedrag binnen een half uur alsnog op mijn rekening. Martijn, nogmaals mijn dank hiervoor. Jullie hoge reviewscore is terecht!! En niet te mooi om waar te zijn.

Julian

- streamlined sales process - fast reaction time on calls / emails - deep knowledge of the market - Fair fees