LeaseBijtellingVriendelijk.nl

De Steiger 128 (op afspraak), 1351 AL ALMERE

Openingstijden

244 beoordelingen

4,8

244 Reviews

Jens-Hendrik Artschwager

I bought a 4yo Tesla Model S in 2022 and i am absolutely happy with the whole sales process. The Team was super friendly and competent, the car was in a good shape and the process was so easy - altough i'm from Germany (which, i thought, would made things somehow difficult). The contact via Mail and Telephone was always super quick and nice. You write a Mail and these guys answer within Minutes - perfect! Some months later i had a problem with my Onboard Loader. The perfect service continued - Tesla in Germany repaired my car and LeaseBijtellingVriendelijk payd it via BOVAG Warranty directly. This is true 5-stars-service, i highly recommend this company.

Kees

Bellen, overleggen, afspreken. Altijd wordt de telefoon opgenomen. Je voelt je geen nummer. Eerlijke verhaal. Sobere omgeving vriendelijke mensen.

Adwin

Bijna een half jaartje geleden een nette Tesla model S90D gekocht voor een zeer goede prijs met Bovag garantie. Nu na een half jaar blijkt net voor de keuring de dagrijverlichting aan 1 kant stuk te zijn. Na mailcontact met Martijn zonder problemen beide koplamp units bij tesla laten vervangen en de kosten van koplamp-units, werkuren en het keuren geheel op kosten van leasebijtellingvriendelijk! Dit is nog eens een service en klantvriendelijk die je niet vaak meer tegen komt. Ga zo door met je team Martijn, ik zeg het voort!

Gerben

Ik heb een half jaar terug mijn Tesla S ingeruild voor een Tesla X. Een beetje een 'valse start' met een aantal reparaties bij Tesla de eerste maanden. Deze facturen zijn allemaal super snel en netjes afgewikkeld onder garantie. Echt een betrouwbaar bedrijf en absoluut aan te raden!

Ka Ho

Op zoek naar een vervanging van onze Model X kwamen we weer terecht bij Martijn. Met de Model X 4 jaar geleden verliep de koop erg vlotjes. Ook nu ging het weer lekker vlot zonder poespas. Eerst mail contact gehad en binnen paar uur was de offerte al binnen. Wij hebben gebruik gemaakt van de restwaarde garantie. Mede door de hoge restwaarde hebben we ons zelf kunnen trakteren op een Model Y Performance!

David

We hebben een mooie Tesla X gekocht en zijn er zeer tevreden over, de service is goed en de auto is netjes afgeleverd. Bij thuiskomst toch twee dingetjes ontdekt en even contact opgenomen , er is verteld dat het onder de garantie valt en hebben het gelijk laten repareren bij Tesla, ook de afwerking is hier goed gegaan, vervolgens de papieren opgestuurd zoals afgesproken en weer alles netjes afgehandeld. Dus daarom top bedrijf.

Stan

Een 9: Uitstekende auto die zo-goed-als-nieuw is op wat 'normale' gebruikersschade na (na 3 jaar). Maar een markt-conforme prijs die niet te onderhandelen is. Ongeveer een maand geleden kocht ik een Tesla Model 3 Long Range + FSD van 3 jaar oud met ong. 71000km op de teller. De auto zag er keurig uit, op wat puntjes hier en daar na (normale gebruikersschade, steenslag en wielschade door stoeprand etc), en was van binnen en buiten in zo-goed-als-nieuw staat. De communicatie was duidelijk, open, eerlijk, snel en met gemak werd er een afspraak gemaakt om een proefrit te maken. De auto goed kunnen bekijken en rijden, en na wat contact de keuze gemaakt om tot koop over te gaan - dit kon ook zeer snel geregeld worden (2 dagen na proefrit reed ik met mijn auto naar huis)! Uitstekend!! Onderhandelen over prijs is niet mogelijk, en de prijzen zijn (t.o.v. nieuwkoop) hoog, maar geheel markt-conform. Sterker nog, iets lager dan markt-conform maar het scheelt niet veel (het is geen koopje zeg maar). Maar alle waar naar zijn geld, de wagen is fantastisch om te rijden, ziet en voelt nog zo-goed-als-nieuw en heeft een direct na aankoop een road-trip vakantie naar Zuid-Frankrijk van ruim 4000km (1500km heen, 1500 terug en 1000 op locatie) uitstekend doorstaan! Daarnaast gaat er natuurlijk niks boven een Tesla en het gemak waarmee je een road-trip kan maken; de actieradius is de beste van de markt en het supercharger netwerk i.c.m. het navigatiesysteem maakt dat dit momenteel de enige elektrische auto is waarmee je zónder na te hoeven denken op vakantie kan (ook echt letterlijk gedaan; auto inladen, in de stoel gaan zitten en zeggen 'ik wil naar Frankrijk' - en zo geschiedde).

Marcel

Voor een klant had ik een zoekopdracht staan voor een Model X 100D met 6 zitplaatsen. Na alle sites in binnen- en buitenland afgespeurd te hebben viel het oog op een exemplaar in Almere. Een bedrijf puur en alleen gespecialiseerd in EV's. Je ruikt er alleen verse bonenkoffie, absoluut geen verbrande brandstof! Verfrissend 1.0 Uiteindelijk slaagde de zoekopdracht en was er een 'gelukkig drieluik' ontstaan; LeaseBijtellingVriendelijk blij, ik blij en de klant blij. Binnen de garantie periode (er werd overigens geweigerd de auto zonder garantie te verkopen "want het moet gewoon goed zijn") vielen er een aantal zaken voor. Ik moet eerlijk zeggen dat deze meer dan keurig zijn opgelost. Met mijn ervaring in de autobranche, waarin ik zelf actief ben, heb ik dit nog niet vaak meegemaakt. Er wordt zelfs meegedacht - uit eigen beweging - om een voor ons lokaal bedrijf in te schakelen om zodoende niet op- en neer naar Almere te hoeven! Vandaar Verfrissend 2.0 binnen de voor mij vertrouwde Autobranche. Met recht 'Chapeau' Groet, Marcel van der Sluijs - YoungtimerKopen.nl

Gert

Model S ingeruild voor Model 3. Goede service en communicatie. Met beide auto moest nog wat gebeuren en dit is uitstekend afgehandeld.

Joey

De mannen hebben het goed op orde, reageren snel bij een aanvraag, zijn flexibel qua bezichtigingsmomenten. Prijs is scherp en marktconform. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen