Bekijk nu uw favorieten.
Foto M. Van der Weele Auto's

M. Van der Weele Auto's

Krimweg 76a, 7351 AW HOENDERLOO

Openingstijden

Over ons

Welkom bij M. van der Weele Auto's in Hoenderloo Het autobedrijf van M. van der Weele Auto's is gelegen in het prachtige Hoenderloo, ten zuidwesten van de stad Apeldoorn, in het zuidelijke deel van de Veluwe. Wij zijn een klein autobedrijf wat betekent dat wij onze klanten nog de extra service kunnen bieden die zij verdienen. Niet alleen staat service, maar ook transparantie bij ons hoog in het vaandel. Wij repareren niet zonder eerst overleg met u te hebben gehad en bij ons krijgt u ook altijd een prijsopgave vooraf. Ons lidmaatschap van BOVAG bevestigt de kwaliteit van M. van der Weele Auto's. Die kwaliteit vindt u niet alleen terug in de garage van M. van der Weele Auto's, maar ook in ons aanbod occasions. Naast kwaliteit occasions leveren wij trouwens ook nieuwe auto's van alle merken. Bij M. van der Weele Auto's in Hoenderloo kunt u onder meer terecht voor: - Verkoop van occasions en nieuwe auto's - Auto Onderhoud & Reparatie - APK - Airco Service - Onderhoud Lichte Bedrijfswagens - Schadeherstel Op onze website vindt u niet alleen informatie over M. van der Weele Auto's, maar ook over het team achter ons autobedrijf. Mocht u vragen hebben en/of meer informatie willen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zien u graag tegemoet in Hoenderloo.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Mark

Goede en snelle service, staat altijd leenauto voor je klaar. Wisten na een jaar zelfs nog dat ik enkel automaat kon rijden. top bedrijf.

23.06.2019

Hans

Korte lijnen-service gericht-haastklusjes nooit een probleem-de baas zou iets meer moeten lachen, hij kijkt altijd een beetje somber en serieus.

16.03.2019

Anoniem

Top service!

14.03.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer

Contact

M. Van der Weele Auto's

M. van der Weele

Krimweg 76a
7351 AW HOENDERLOO
www.mvdweeleautos.nl
Openingstijden

Afdeling Verkoop

Ma – Vr
08:1517:45Uur
Za
09:0015:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie