M. Van der Weele Auto's

Krimweg 76a, 7351 AW HOENDERLOO

Openingstijden

86 beoordelingen

4,5

86 Reviews

Cg

Occasion gekocht met Bovag garantie en had een paar minpunten maar prima opgelost zonder gedoe. Zeker een bedrijf wat ik zou aanraden om een occasion te kopen.

Victor Van Heijnsbergen

Net een ford focus gekocht voor de proefrit heeft Martijn verteld dat gps van navi niet werkt en dat er een storing zit in de parkeersensoren. Uiteindelijk de auto gekocht mooie goede auto netjes 6 maanden garantie halve tank diesel (focus gelijk 2 keer zoveel waard ) met de afspraak dat navi en parkeersensoren niet onder de garantie vallen (voor mij logisch) zeer tevreden mooi gepoetst en goeie prijs ga hier zeker terugkomen

Esther

Toen onze auto schade had aan het eind van onze vakantie en we niet naar huis konden rijden hebben deze mensen ons fantastisch geholpen. Een gratis leenauto om naar huis te rijden en na reparatie werd onze auto thuis afgeleverd omdat we wegens medische omstandigheden de auto niet konden halen. We bevelen deze garage zeer zeker aan!

Rinus van van Bemmel

Een vakkundig garagebedrijf dat i.p.v. mooie praatjes, mij een ontzettende goede auto verkocht heeft!

Familie Deuzeman

Wij zijn vaste klanten bij Martijn. Mijn man al vele jaren en ik sinds een paar jaar na een enorme slechte behandeling van een garage in Ugchelen. Sinds vorig jaar een occasion gekocht via Martijn. Mijn oude Seat was op, ik wou nu een wat zuinigere auto en in de maand ook wat goedkoper. Tevens wel een auto waarin ik mijn 2 kids kwijt kan. Nou die heeft Martijn perfect gevonden! Superblij mijn Chevrolet Spark! Martijn weet heel goed aan de hand van je wensen en uitleg wat voor soort auto je zoekt. Eerlijk, behulpzaam, altijd alles in overleg, je kunt eigenlijk altijd wel terecht en anders bedenkt hij een andere oplossing. Hij vind de veiligheid van jou (en vooral je kinderen) ook ontzettend belangrijk. Ook met onderhoud altijd alles in overleg. Ook niet te beroerd om een korting te geven als je onverhoopt terug moet komen voor een mankement. Gratis leenauto, je hoeft het alleen maar af te tanken. Destijds heeft hij ons ook zo onwijs geholpen door een (oudere) leenauto voor een langere periode mee te geven! Mijn man had door toedoen van een ander, een ernstig auto ongeluk gehad. Zijn auto totall loss. En het was door meerdere redenen even niet mogelijk om direct een andere auto aan te schaffen. Gedurende de hele zaak heeft hij ons daarin ook zo goed geholpen! Ja en uiteraard zijn de complimenten ook voor zijn vrouw en zijn monteurs. Kortom, wij zijn dik tevreden vaste klanten!!

Hans

Uitstekend; service, contact, kwaliteit

Auke

Zeer goede service, gratis vervangend vervoer, en reparatie en spuiten van chassis heel mooi uitgevoerd .

Glenny Jansen

Nette mensen, goede service, nette afhandeling, vlgde auto kijk ik eerst bij hun.

Erwin

Via internet hier terecht gekomen voor een VW uit 2001 voor mijn dochter. Eerlijk verhaal met een super nette aflevering. Mooi gewassen en een gratis mattenset. Complimenten hiervoor.

An

Tijdens onze vakantie een lekke band, vroeg in de ochtend gebeld en kon gelijk terecht. Probleem was snel verholpen :-) Goede service, vriendelijk We kunnen weer veilig van onze vakantie verder genieten