title
title

Mak Auto & Techniek

Autobedrijf van het jaar 2014-2015

1499 beoordelingen

Van Leeuwenhoekweg 1, 2964 LJ GROOT-AMMERS

Openingstijden

Over ons

In 1965 is de basis gelegd voor het huidige MAK. Toen startten we met een werkplaats voor onderhoud en reparatie van personenauto’s en bedrijfsauto’s. MAK is dus ontstaan uit de techniek. In de afgelopen veertig jaar is MAK uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf, inclusief een showroom met kwaliteitsoccasions. Wat altijd is gebleven, zijn onze passie en gedrevenheid. Persoonlijke aandacht, passie en betrokkenheid zijn bij MAK geen marketingtermen, maar pure realiteit. Niet voor niets komen veel klanten al decennia naar ons toe voor reparaties, onderhoud en de aanschaf van hun nieuwe auto.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Peter

Tijdens de aanschaf van de auto's keurig meegenomen in het traject.

Marco

Wederom geweldige service en een prachtige auto aangeschaft bij Chris. Dit bedrijf weet exact wat de klanten willen en maken dit ook waar.

René Hof

"Beleving" is het eerste wat in mij opkomt. De moderne showroom, de opstelling van de auto's de aandacht van het personeel en zelfs de geur, alles klopt hier. Het voelde als een warm bad en ik kan iedereen een bezoek aanbevelen. Ik heb bij Mak met een gerust hart mijn Range Rover gekocht en ben zo tevreden dat ook het onderhoud door Chris en de zijne gaat worden uitgevoerd ondanks de 40 minuten rij afstand. Mak heeft er een ambassadeur bij! :-)

Toon alle reviews

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Carwash
Financiering & verzekering
Inkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Werkplaats

Contact

Mak Auto & Techniek

Afdeling Verkoop

Van Leeuwenhoekweg 1
2964 LJ GROOT-AMMERS
www.mak-auto.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0017:00Uur
Za
09:0015:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder