Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Mak Auto & Techniek

Autobedrijf van het jaar 2014-2015

Van Leeuwenhoekweg 1, 2964 LJ GROOT-AMMERS

Openingstijden

1436 beoordelingen

4,5

1436 Reviews

Bart

Mooi autobedrijf met vakkundig personeel en goede persoonlijke aandacht.

arie

Mooi bedrijf Besteden aandacht aan de klant. een superservice.

Eduard

Nette ontvangst, alles wat was afgesproken werd ook nagekomen en de auto werd prachtig gepoetst met een grote strik erop afgeleverd, kortom een heel fijn bedrijf.

Hofstede Makelaardij

Onze zoekopdracht naar een nieuwe elektrische auto werd snel en vakkundig opgepakt. Vanaf het eerste contact tot en met de aankoop heeft Sijmen van Mak Auto & Techniek ons hierin volledig ontzorgt.

Jeroen Eylers

Heel fijn geholpen door Sijmen. Eerlijk oprecht advies. Geen verkooppraatjes, Hoeft ook niet want alleen de allermooiste auto’s staan hier. Top aanbod. Met nog de mogelijkheid om ook het onderhoud te laten doen bij MAK. Vanuit de showroom zie je de perfect schone en goed functionerende garage. Wat gelijk vertrouwen geeft. Fijne en vloeiende afwikkeling na de koop. Aanrader!

Ike

Vriendelijke ontvangst, met heerlijke koffie. Prettig gesprek, duidelijke afspraken. Levering uitgevoerd zoals afgesproken. Kortom, een aanrader.

roy

Bij Mak staat er een proffesioneel team dat deskundigheid , vriendelijkheid en service hoog in het vaandel heeft staan. Vanaf het moment dat we de auto gingen bekijken tot aan de oplevering was alles perfect geregeld met een service graad die zeer hoog is.

Patrick

Een prachtig bedrijf om te zien en de service is van een zeer hoog niveau. Als ik weer een nieuwe auto koop zal ik als eerste aan MAK denken. TOP!

Philip van IJzerlooij

Mijn ervaring is perfect mensen zijn correct en mee denkend.

Henk

Menig auto al gekocht en zeer tevreden, nu zo volhouden in de toekomst