Mak Auto & Techniek

Autobedrijf van het jaar 2014-2015

1508 beoordelingen

Van Leeuwenhoekweg 1, 2964 LJ GROOT-AMMERS

Openingstijden

1508 beoordelingen

4,5

1508 Reviews

Peter

Aantal weken geleden een andere auto bij MAK aangeschaft. Door Justin zeer vriendelijk geholpen. Auto werd op en top afgeleverd.

Mark

Prachtige auto s en super service. Viel me gelijk op dat ze mijn inruilauto met een lakdiepte meter controleerde op eventuele schade cq spuitwerk . Dat betekent ook dat de auto die je daar koopt een eerlijke is, die grondig is gecontroleerd . Gewoon een net bedrijf zoals het hoort, gerund door mensen met passie voor auto s .

Debbie

Goede uitleg en lekker relaxed

Hans

Prachtig bedrijf met goede persoonlijke aandacht en alle tijd voor de klant. Ben blij dat ik de moeite genomen heb om een auto te kopen 120 km van mijn huis . Had daardoor een geweldige terugrit.

Wim

zeer plezierig en goed

Marcel

Zeer prettig bedrijf voor zowel aankoop als onderhoud.

Roland de beer

Zeer netjes en gemoedelijk geholpen door een van de eigenaren. Alles erg netjes afgehandeld dikke pluim voor alles en iedereen daar binnen het bedrijf. Een puntje van opbouwende kritiek: in mijn ogen de advertentie iets meer opties op de auto dan in werkelijkheid. Maar dat is dan ook echt alles. Zeer mooi tof bedrijf. Gr. Roland de Beer

Frank

Bij Mak weet je gewoon dat het klopt. De auto, de service, het hele verhaal. Autoliefhebbers pur sang!

Debby Rijvers

5 sterren op alle punten, auto stond er tip top bij bij ophalen, super service, prachtige auto's en vreindelijk personeel!

Peter

Tijdens de aanschaf van de auto's keurig meegenomen in het traject.