Bekijk nu uw favorieten.
Foto Patrick Turnhout Auto´s B.V.

Patrick Turnhout Auto´s B.V.

Noordeinde 142, 2371 CX ROELOFARENDSVEEN

Over ons

Talent voor inkopen van goede occasions, lage kosten, toewijding en transparantie maakt Turnhout Auto’s tot een bijzonder prettig autobedrijf. Het is een familiebedrijf met een continu wisselend aanbod van goede en aantrekkelijke occasions tegen een lage prijs. Jaarlijks worden er 750 auto’s gekocht en verkocht en mede door de lage overhead kosten kunnen de marges klein gehouden worden. De occasions zijn voorzien van onderhoudsdocumentatie en gegarandeerde kilometerhistorie middels de Nationale Auto Pas (NAP). Turnhout Auto’s is RDW erkend en gevestigd in Roelofarendsveen (aan de A4 tussen Amsterdam en Den Haag) Patrick en Maaike Turnhout staan voor een prettige en ongedwongen manier van zaken doen. Geen verrassingen of verborgen kosten. Rijklaar maken kost 250 euro. Dit is inclusief garantie, controle beurt, car cleaning interieur/exterieur en een nieuwe APK keuring. In onafhankelijke recensies op internet wordt Turnhout Auto’s door haar klanten omschreven als een feel good familiebedrijf, geen gladde verkooptrucs, hart voor de zaak én voor de klant, laagdrempelig, transparant, goede service en scherpe prijzen. In principe zijn we van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur aanwezig en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur. We zijn echter soms onderweg om voor u de juiste auto te zoeken. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u altijd eerst even te bellen.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Frits en Robiana

Wat ons erg beviel: een familiebedrijf die het niet nodig hebben om te zorgen dat je koopt, het verkoopt gewoon!! Patrick en Maaike hebben een fantastische voorraad volvo's wat zichzelf verkoopt. Ze zijn erg vriendelijk en vooral: gewoon, dat gaf ons een heerlijk gevoel! Volgende volvo aankoop komen wij zeker terug.

18.01.2021

Bert en Klary

Na een proefrit, de koop van deze XC90 en inruil van onze V70-T5, uitstekend en snel geregeld door Maaike. Heel tevreden! Op z'n Gronings gezegd; Kon minder! :)

05.12.2020

C&M

Zeer fijne ervaring met Turnhout auto's. Netjes geholpen en perfecte service. Bedankt voor alles.

25.11.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Volvo

Wij bieden

Inkoop

Contact

Patrick Turnhout Auto´s B.V.

Patrick Turnhout

Noordeinde 142
2371 CX ROELOFARENDSVEEN
www.turnhoutautos.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie