Bekijk nu uw favorieten.
Foto Patrick Turnhout Auto´s B.V.

Patrick Turnhout Auto´s B.V.

Noordeinde 142, 2371 CX ROELOFARENDSVEEN

Over ons

Talent voor inkopen van goede occasions, lage kosten, toewijding en transparantie maakt Turnhout Auto’s tot een bijzonder prettig autobedrijf. Het is een familiebedrijf met een continu wisselend aanbod van goede en aantrekkelijke occasions tegen een lage prijs. Jaarlijks worden er 750 auto’s gekocht en verkocht en mede door de lage overhead kosten kunnen de marges klein gehouden worden. De occasions zijn voorzien van onderhoudsdocumentatie en gegarandeerde kilometerhistorie middels de Nationale Auto Pas (NAP). Turnhout Auto’s is RDW erkend en gevestigd in Roelofarendsveen (aan de A4 tussen Amsterdam en Den Haag) Patrick en Maaike Turnhout staan voor een prettige en ongedwongen manier van zaken doen. Geen verrassingen of verborgen kosten. Rijklaar maken kost 250 euro. Dit is inclusief garantie, controle beurt, car cleaning interieur/exterieur en een nieuwe APK keuring. In onafhankelijke recensies op internet wordt Turnhout Auto’s door haar klanten omschreven als een feel good familiebedrijf, geen gladde verkooptrucs, hart voor de zaak én voor de klant, laagdrempelig, transparant, goede service en scherpe prijzen. In principe zijn we van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur aanwezig en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur. We zijn echter soms onderweg om voor u de juiste auto te zoeken. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u altijd eerst even te bellen.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Niels

Bij Turnhout terecht gekomen via het internet. Door de reviews van anderen toch maar even gaan kijken en dit overtuigde en deze overtuigden mij om de rit te wagen naar Roelofarendsveen. Door beide eigenaren netjes te woord gestaan in de communicatie vooraf. 2x Volvo type waarin ik interesse had. 1 viel af wegens geen sluitend boekje en de andere is helemaal top bevonden. Auto laten checken bij een bevriende garage onder het motto "al neem je de hele dag de auto mee als je maar voor 16 uur terug bent". Fijn dat dit kon, straalt vertrouwen uit. Vriendelijke en snelle communicatie, puntjes gevonden voor de aankoop aangegeven en zijn opgelost. Tot de volgende keer.

11.03.2020

Bart

Onlangs heb ik bij Turnhout Auto's een prachtige Volvo V60 gekocht. Vanaf de eerste proefrit ben ik naar alle tevredenheid behandeld. Ze zijn vriendelijk en heel toegankelijk. Ik heb er altijd een goed gevoel bij gehad om bij deze garage een auto te kopen. Na de aankoop van mijn auto bleek er iets mis te zijn met mijn key-less entry. Ik heb hierover gelijk gebeld met Turnhout Auto's en dit hebben zij professioneel en naar alle tevredenheid opgelost kosteloos. kortom een tevreden klant.

11.03.2020

Joost

Ik heb binnen 1 maand twee XC90’s op naam gehad, de ware aard komt boven als iets niet goed gaat. Mijn eerste auto van Turnhout bleek niet de specificaties te hebben zoals omschreven in de advertentie, “slordig en dat moet opgelost” zo concludeerde wij beide. Na overleg zijn wij er uitgekomen en nu rijdt ik in de gewenste 2de XC90 geleverd door Turnhout Auto’s. Dit hele traject is in goed overleg gegaan zonder tussenkomst van derden. Dat is hoe je zaken doet!

06.03.2020

Toon alle reviews

Onze merken

Universeel autobedrijf

Volvo

Wij bieden

Inkoop

Contact

Patrick Turnhout Auto´s B.V.

Patrick Turnhout

Noordeinde 142
2371 CX ROELOFARENDSVEEN
www.turnhoutautos.nl

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie