Bekijk nu uw favorieten.

121 beoordelingen

4,5

121 Reviews

ANTÓNIO

Regarding this purchase, what can I say? From the details of settling the deal, transferring agreed money and even placing the car in the port of Rotterdam (at no cost), I can only say that I was very surprised by the positive. Very credible company and a five star service. Well, the owners of this stand.

Pierre

Achteraf bleek dat de cruisecontrol het niet deed en er een paar rubbers vervangen moesten worden. Bij mijn locale garagist laten maken en rekening betaald door Turnhout! Super geregeld.

Marvin

Een zeer fijne koopervaring van A tot Z bij een betrouwbaar familiebedrijf met oog voor detail. Uitstekende service gepaard met een ongedwongen sfeer.

Sonja

Een mooie volvo XC60 gekocht en onze eigen auto ingeruild voor een eerlijke prijs. Het eerste contact met Patrick gaf mij een goed gevoel en we waren het snel eens over de aankoop van de volvo. Het afhandelen is door Maaike gedaan en dat ging vlot, omdat dat er een rare plek op de auto zat heeft zij direct het poetsbedrijf gebeld en die hebben de plek gelijk weg gepoetst . We konden de volvo met een goed gevoel mee nemen met 3 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak. Onze volgende auto gaan we eerst bij Turnhout auto,s kijken

A.L. van Opstal

Na telefonisch contact met Patrick over de eventuele inruilwaarde van mijn oude auto de lange reis naar Roelofsarendsveen gemaakt. Goed ontvangen door Maaike met koffie en gezellig gekletst. Hierna ben ik samen met mijn zoon een proefrit wezen maken. (Maakte niet uit hoelang) Na terugkomst waren er een paar puntjes van aandacht volgens mijn zoon. (Die monteur is.) Deze zijn verholpen en een week later heb ik de xc60 opgehaald. Hij stond er in showroomstaat, gewassen en in de wax. Kortom de service is top en meld me bij de volgende auto weer bij Turnhout Auto's. Zeker de moeite als je een goede auto tegen een zeer scherpe prijs wil hebben.

Baukje en Paul

Eigenlijk een garage gespecialiseerd in Volvo' s waar we voor kwamen, maar toch een Nissan quasqai aangeschaft. Heel blij met onze nieuwe auto! Heel aardige, ervaren eigenaresse. Zou iedereen dit adres aanraden.

Carlos

Ben erg blij met mijn nieuwe volvo en kon mijn oude volvo goed inruilen. Ook goede service ontvangen met aandacht voor nazorg. Prima bedrijf met fijne informele sfeer!

Edwin

Mooie auto gekocht. No-nonsense en prima afspraken.

Nathan

Maaike & Patrick creëren een gezellige sfeer om een auto te kopen. Er is geen druk, ze geven alle informatie die je nodig hebt en ze zijn eerlijk in hun onderhandelingen. Als het tijd is om te vernieuwen, zou ik ze zeker opnieuw bezoeken.

Maarten

Als je service hoog in het vaandel hebt staan, dan is Turnhout een prima keuze. Bij aankomst stond de auto klaar, gepoetst en alvast in de lader. Er wordt niet moeilijk gedaan als er zaken niet helemaal in orde zijn met de auto (in mijn geval een klein sterretje), die worden direct opgelost.