Patrick Turnhout Auto´s B.V.

Noordeinde 142, 2371 CX ROELOFARENDSVEEN

Openingstijden

185 beoordelingen

4,7

185 Reviews

Joost van Os

13 jaar geleden was ons eerste contact met Turnhout Auto's en ik heb altijd gezegd 'als we weer een Volvo nodig hebben gaan we weer naar Patrick' maar ja met een occasion van Turnhout ben je dus zo 13 jaar verder. Onlangs weer voor een occasion naar Turnhout, dit keer geholpen door Maaike en zij heeft ons goede gevoel bij Turnhout wederom bevestigd; zeer vriendelijk geholpen, een mooie auto kunnen uitzoeken voor een hele redelijke prijs, onze oude Volvo kunnen inruilen ook voor een redelijke prijs, goede service, altijd bereikbaar ook buiten kantoortijden, auto keurig gepoetst en compleet met beurt opgeleverd! Onlangs nog met een klein probleempje (iets met de standkachel) terug geweest en dat werd direct opgepakt, ik heb de auto binnen een week kunnen laten herstellen zonder enig gedoe over garantievoorwaarden. Kortom helemaal top! Veel dank Maaike en Patrick en tot over 13 jaar.

Herman

Begin van het jaar al eens langs geweest. Het was enorm druk, maar ons werd alle vrijheid gegeven om in autos te zitten, en met autos te rijden, zonder enig moment de indruk te geven dat het te veel was. Ook daarna nog plezierig telefonisch contact gehad. Helaas was het voor ons nog iets te vroeg, maar er werd goed meegedacht. Na een omweg weer hier terechtgekomen en opnieuw hartelijk ontvangen. Nu hadden we een gerichter doel, en viel de keus op 2 auto's. Deze beide uitgebreid kunnen bespreken met Patrick. Na een proefrit hebben we direct de koop kunnen rondmaken. Een week later de auto opgehaald, waarbij wederom goed werd meegedacht en niets teveel was. Zaken als een vergeten steun van de fietsendrager worden zonder probleem verwijderd, en zelfs ontroest en opgeknapt. Nogmaals bedankt!

Willem Verhaagen

Zeer positieve ervaring van orientatie tot en met aflevering

Manon

We hebben in december 2022 een auto gekocht bij Turenhout. Er bleek een terugkerende storing te zijn. We zijn uitstekend geholpen en tegemoetgekomen in het verhelpen (wat niet zo makkelijk bleek) en de afhandeling. Zeer klantvriendelijke (laagdrempelige en behulpzame) benadering vanuit Turenhout.

Mark

Ik was op zoek naar een XC90 en dan staan er bij Patrick en Maaike voldoende. Het eerste contact is direct prettig: niet opdringerig, netjes alle vragen beantwoorden en je krijgt alle tijd voor een proefrit. In mijn geval was er lichte gebruikersschade die ik beter weggewerkt wilde hebben en chrome lijsten moesten zwarte gemaakt worden. Dat is allemaal netjes gedaan en ook heel snel (binnen twee weken). Perfecte service. De dag van oplevering waren Patrick en Maaike op vakantie. Ik werd hier niet door verrast op de dag zelf, maar kreeg een paar dagen vooraf netjes een appje van Maaike met excuses en dat de oplevering netjes zou verlopen via een collega. Fijne communicatie! Na een paar weken merkte ik een trilling in het stuur. Gemaild met Maaike en omdat ik wat verder weg woon mocht ik de auto naar een merkdealer bij mij in de buurt brengen. Factuur opgestuurd naar Maaike en netjes binnen een week het geld op de rekening. Zo kom je het niet vaak tegen.

Rudi van Breen

Na een lange zoektocht naar een geschikte Volvo xc 90 kwam ik via marktplaats bij Turnhout auto's terecht. Na een telefoontje met Maaike had ik direct het gevoel dat ik het juiste adres had gevonden om mijn oude XC90 uit 2004 in te ruilen. Na een bezoek aan de showroom was ik er al snel uit. Door de grote keuze kon ik goed vergelijken en een auto uitzoeken die aan al mijn wensen en budget voldeed. En dat is prima gelukt. Er moest alleen nog een trekhaak onder geplaatst worden en dat hadden ze ook binnen en week netjes geregeld en kon ik de auto dan ook binnen een week ophalen. Ik ben heel professioneel geholpen door Maaike en kreeg ook goed uitleg over de werking van de auto. Klein aandachts puntje vind ik dat er bij een nieuw geplaatste trekhaak ook een witte nummerplaat bij geleverd moet worden dat was dus niet zo maar daarom ben ik er niet mider blij mee.

Theo

Op een zaterdag in maart eens samen met mijn vrouw binnengelopen bij Patrick en Maaike (Turnhout) vanwege het grote aanbod aan XC90's. Op dat moment stond 'de mijne' er echter niet tussen. Anderhalve week later kreeg ik een appie van Maaike dat ze een 'hele mooie' hadden voor ons... Nieuwsgierig als dat ik ben er direct heen gereden en ze had geen woord teveel gezegd; een prachtige uit Duitsland geïmporteerde XC90 T8 met daadwerkelijk ALLE fabrieksopties (luchtvering, massagestoelen, verlichtingspack, geventileerd leder, 4-zone airco, bowers en wilkens audio enzovoort). Eigenlijk miste alleen de trekhaak en die was nog wel nodig voor onze caravan. Na een proefrit waren we helemaal verkocht. Zodoende maar direct in onderhandeling gegaan. En mijns inziens hadden we binnen 24 uur een zeer goede deal; een uitstekende inruilprijs voor onze vorige auto's én de XC90 werd geleverd met trekhaak, op nieuwe all-season banden en met een bumpersticker. De auto werd binnen anderhalve week geleverd en voelde en rook (ondanks de leeftijd van 3,5 jaar / 109.000 km) als volledig nieuw. Toen ik afgelopen donderdag even langs ging om de bumpersticker erop te laten plakken (die had wat langere levertijd) viel het mij weer op hoe prettig Patrick en Maaike in de omgang zijn. Altijd een warme ontvangst en een vriendelijk woord. Ik zal in de toekomst zeker bij hen terugkomen! Inmiddels rijden we 3 weken met de XC90 en zijn we bijna 2000 km verder. Wát een auto! Volgende week met de caravan naar Italië; ik kan niet wachten :-)

Thijs

Voor mijn bedrijf een hybride V60 aangeschaft bij Turnhout Auto's. Vanaf het eerste moment prima contact met Maaike gehad. Proefrit gemaakt en daarna snel tot een deal gekomen, waarbij onze oude bedrijfswagen werd ingeruild. Vervolgens heeft Turnhout de Volvo keurig (gepoetst, onderhouden en met nieuwe APK) afgeleverd. Zeer tevreden met de goede service en het prettige contact.

Lisa van der Zeeuw

Onlangs onze tweede Volvo bij Turnhout Auto’s aangeschaft, een volvo XC90. Hiervoor in een Volvo XC40 gereden, maar door gezinsuitbreiding toe aan een grotere auto. Beide auto’s hebben wij een proefrit in gehad, hier konden wij ruim de tijd voor nemen. Dit was erg fijn want je koopt niet zomaar een auto. Goed advies omtrent opties op de Volvo, uitgebreide servicebeurt bij aflevering en vriendelijk personeel! Bedankt Patrick & Maaike!

Hermien

Op zoek naar een youngtimer voor mijn net gestarte bedrijf, kreeg ik alle ruimte om verschillende auto’s te proberen en er nog eens een nachtje over te slapen en al mijn te vragen te stellen. Zowel Patrick als Maaike zijn heel prettig in de omgang en hebben duidelijk verstand van (Volvo) zaken. Eenmaal de knoop doorgehakt konden we ook nog eens heel snel over de auto beschikken.