Bekijk nu uw favorieten.

1685 beoordelingen

4,3

1685 Reviews

jacques

Recentelijk een Mercedes occasion gekocht bij stern garage Amersfoort. Het gehele traject ( proefrit, aankoop, inruil enz)was in handen van Cesco van Polanen Petel. We kunnen niets anders zeggen dat we meer dan vriendelijk door hem zijn geholpen, niets was teveel. Wanneer de auto ons net zoveel plezier brengt als de aankoop zullen we er meer dan dik tevreden klant zijn van Cesco en Stern autobedrijf. Jacques en Jeanet Zoetermeer

R. Elbelghiti

Beste De heer Migchelsen heeft ons bij de levering van onze leaseauto uitstekend geholpen. Zijn zakelijke maar tegelijkertijd informele houding getuigt van veel ervaring en professionaliteit.. Dhr. Migchelsen heeft veel (mensen)kennis en wist deze goed toe te passen om aansluiting te vinden bij ons. Wij vinden dat de heer Migchelsen de juiste houding heeft kunnen nemen om Stern Auto goed te representeren.

Arjen

Wat een verademing is stern in Hilversum. Na een zeer slechte ervaring in zuid oost voelt Hilversum als een warm bad. Vriendelijke mensen, kennis van de auto en een top service. De moeite waard om een stukje voor om te rijden.

Hans

Goed geholpen , beloftes worden nagekomen en de na-service was helemaal ok. Verkoper was ook top ; niet te opdringerig maar informatief en kennis van zaken.

Hans

Goed geholpen , beloftes worden nagekomen en de na-service was helemaal ok. Verkoper was ook top ; niet te opdringerig maar informatief en kennis van zaken.

Sibel

Prima!

Iskender Koca

Onlangs heb ik een nieuw auto aangeschaft bij Stern te Bijlmer. Bij het aanschaffen van een nieuw auto is het zeer belangrijk dat een klant zich vertrouwd voelt en een goed gevoel krijgt over de auto. De medewerker van Stern heeft ons tot in de kleinste detail geholpen, waardoor wij geen vraagtekens meer hadden bij het verlaten van de dealer. Kortom, wij hebben stern ervaren als een dealer die enorm veel waarde hecht aan de wensen van de klant.

Dinish

Mijn ervaring is uitstekend je word op je wenken bediend, aardige verkopers die weten wat ze verkopen. Leuke team.

Furkan

Super geholpen door verkoper Yil. Hij is heel vriendelijk, altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt. Helpt je graag en doet er alles aan om tevreden te stellen echt top aanrader!!

Petra

Wij hebben onlangs een auto bij de vestiging Hilversum aangeschaft. We werden vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan en ook naderhand per email netjes op de hoogte gehouden over de offerte, aflevering en inruil. Onze ervaring met deze vestiging was erg goed en natuurlijk komen we er graag terug. Wel pas over een jaar, als er onderhoud nodig is ;).