Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Suzuki Leiden

Hoge Rijndijk 328, 2314 AN LEIDEN

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Anja

Goede service, vriendelijk personeel. Fijn ook dat ik een proefrit aan huis kon maken, en daar ruim de tijd voor kon nemen. De occasion die ik heb gekocht, was niet meer de jongste, maar wel in uitstekende staat. De prijs-kwaliteitverhouding was ook goed. Ik rij er nu alweer een paar maanden in en ben tot nu toe zeer tevreden met mijn auto.

08.11.2021

Maria

De communicatie met deze dealer was vanaf het begin al heel fijn, open en eerlijk. We kregen alle ruimte voor een proefrit en nadat we het zeker wisten, verliep de koop voorspoedig. Tegen elke verwachting in had de auto na wat dagen een probleem en second options van andere garages gaven de indruk dat het mis was met de auto. We zijn het gesprek aangegaan met deze dealer en petje af hoe we te woord zijn gestaan en voor de oplossing die we geboden kregen. Uiteindelijk bleek het een storm in een glas water en is ons vertrouwen in de auto en de verkoper (met geduld en vriendelijkheid van hun kant) weer helemaal hersteld! We hadden voor ons geen betere auto kunnen hebben en voor ons onderscheidt de dealer zich van vele anderen door oprechtheid, transparantie, klantvriendelijkheid en service zo voorop te zetten. Dat geeft vertrouwen in de mens en daar houden wij van! Warme aanrader deze dealer voor het kopen van een auto naar wens.

22.10.2021

Marco

Ben heel tevreden over de vriendelijkheid en professionaliteit van de medewerkers die me hebben geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto.

08.10.2021

Toon alle reviews

Contact

Suzuki Leiden

Afdeling verkoop

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie