Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Suzuki Leiden

Hoge Rijndijk 328, 2314 AN LEIDEN

685 beoordelingen

4,5

685 Reviews

Adriaan

Bij de aankoop van de nieuwe auto werd ik goed geadviseerd en werd er niets opgedrongen en had men alle tijd. Bij het afhalen van de auto werd alles keurig uitgelegd, van dashboard tm de instructie van de afneembare trekhaak. Echt een top service!

Bas

Medewerkers zijn vriendelijk, geen vraag is teveel. Men probeert altijd mee te denken in oplossingen, ook al kom je later terug op bepaalde zaken. Na levering nog wat vragen gehad over het e.e.a. snel contact via whatsapp.

Michel

Goed en eerlijk geholpen met onze aankoop. Er waren na aankoop nog enkele kleine puntjes maar deze worden binnenkort verholpen.

Leo

Ging voor een opel mokka.proefrit gemaakt en auto aangeschaft.Jelle had keurig netjes offerte gemaakt.ik had een paar dingetjes en die zijn keurig opgelost.voor ons was dit een net bedrijf en we zijn netjes te woord gestaan.alle tijd geen gehaast gewoon goed.zijn erg blij met de auto waar we weer een poos mee vooruit kunnen.

Ulrich

Een dingetje als ik voorlopig koop contract naast het origineel leg zijn ze anders . De prijs is wel het zelfde gebleven .

Cor

Klantvriendelijk geholpen! Niet opdringerig

Richard

Goed geholpen met eerlijk en goed advies.

Julius

Vriendelijk personeel en hele goede service ! U kunt hier gerust een auto kopen :)

T

Op zoek naar een goede occasion kwam ik via het internet uit bij CARZ by Bart in Leiden. Gesterkt door de reviews en de uitstraling van dit BOVAG-autobedrijf ben ik na een proefrit overgegaan tot aanschaf van de auto. Na een afleverbeurt bleken er toch op bepaalde momenten motor-storingen op te treden waarvoor de auto terugging naar de garage in Leiden onder aanbod van vervangend vervoer. Door het wisselende karakter van de storingen is de auto enkele keren terug geweest waarbij met name de inzet om het probleem voor de klant op te lossen, mij is opgevallen. Kortom mijn ervaringen zijn conform de reviews en ik kan CARZ by Bart dan ook ten zeerste aanbevelen.

Marry Van Amsterdam

Mijn ervaring is uitstekend