Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

T & O Auto`s

Middenweg 141A, 1394 AH NEDERHORST DEN BERG

Over ons

Maak eens kennis met het BOVAG garagebedrijf T&O Auto’s in Nederhorst den Met een steeds wisselende ruime voorraad occasions, hebben we sinds de start in 1937 maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend, de één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, een derde toeschietelijk. Één ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen! Klein en groot onderhoud Voor klein of groot onderhoud en uiteenlopende (motor)reparaties, de werkplaats is voor ons niet zomaar een 'serviceruimte'. U vindt hier niet alleen bruggen en wat gereedschap, nee, wij blijven investeren in kennis en geavanceerde apparatuur. Of het nu gaat om computers waarmee we de nieuwste modellen kunnen uitlezen of apparatuur om airco's door te meten en bij te vullen, we nemen uw auto zorgvuldig onder handen. Als er een lampje vervangen moet worden, maar ook als uw motor of versnellingsbak gereviseerd moet worden, we hebben de kennis en apparatuur in huis! Na een onderhoudsbeurt in onze werkplaats verkeert uw auto weer in topconditie ! Modernte technieken T&O Auto's is een autobedrijf met een moderne werkplaats en medewerkers die gespecialiseerd zijn in de autotechniek van deze tijd. Om U mobiel te houden volgen de monteurs geregeld cursussen om de moderne technieken te blijven volgen en te onderhouden, zodat u met een gerust hart uw auto kunt blijven rijden.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Helen

Ik heb een jaar geleden een auto gekocht bij T&O. Dit was vanaf het begin een fijne ervaring. Aardige mensen en goede service!!

20.01.2021

Carla Prins

Deskundig, service gericht, goed meedenken en in geval van nood altijd direct hulp !!! Vrolijke en hartelijke ontvangst en persoonlijke interesse. Heel blij met dit bedrijf.

19.01.2021

Bert

Een prettige sfeer. Klantvriendelijk en heldere informatie. Persoonlijke aandacht.

18.01.2021

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

T & O Auto`s

T. de Weerd jr.

Middenweg 141A
1394 AH NEDERHORST DEN BERG
www.degarage.net

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie