Bekijk nu uw favorieten.

T & O Auto`s

Middenweg 141A, 1394 AH NEDERHORST DEN BERG

Over ons

Maak eens kennis met het BOVAG garagebedrijf T&O Auto’s in Nederhorst den Met een steeds wisselende ruime voorraad occasions, hebben we sinds de start in 1937 maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend, de één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, een derde toeschietelijk. Één ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen! Klein en groot onderhoud Voor klein of groot onderhoud en uiteenlopende (motor)reparaties, de werkplaats is voor ons niet zomaar een 'serviceruimte'. U vindt hier niet alleen bruggen en wat gereedschap, nee, wij blijven investeren in kennis en geavanceerde apparatuur. Of het nu gaat om computers waarmee we de nieuwste modellen kunnen uitlezen of apparatuur om airco's door te meten en bij te vullen, we nemen uw auto zorgvuldig onder handen. Als er een lampje vervangen moet worden, maar ook als uw motor of versnellingsbak gereviseerd moet worden, we hebben de kennis en apparatuur in huis! Na een onderhoudsbeurt in onze werkplaats verkeert uw auto weer in topconditie ! Modernte technieken T&O Auto's is een autobedrijf met een moderne werkplaats en medewerkers die gespecialiseerd zijn in de autotechniek van deze tijd. Om U mobiel te houden volgen de monteurs geregeld cursussen om de moderne technieken te blijven volgen en te onderhouden, zodat u met een gerust hart uw auto kunt blijven rijden.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Gijs

We zijn erg vriendelijk ontvangen en geholpen. We moesten er een uur voor rijden, maar dat was het meer dan waard! Een mooie auto kunnen kopen en eerlijk advies gekregen.

25.05.2020

Sidney Treuren

Ik heb 2 weken geleden mijn 2001 Chevrolet tahoe hier gekocht. de service was uitstekend, en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar nu is mijn achterremleiding door, en moet vervangen worden en daarbij bleek dat ook alle voorremleidingen vervangen moeten worden, en dat hij daarop helemaal niet goedgekeurd had mogen worden. dit valt mij zwaar tegen en gaat flink in de kosten lopen.

23.05.2020

Ole

Mijn ervaring met T&O Auto's is zeer positief. Ik werd vriendelijk behandeld en vakkundig en professioneel te woord gestaan. 2 weken geleden een auto gekocht en ik ben super tevreden over de service die ik gekregen heb.

09.05.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

T & O Auto`s

T. de Weerd jr.

Middenweg 141A
1394 AH NEDERHORST DEN BERG
www.degarage.net

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie