Bekijk nu uw favorieten.

T & O Auto`s

Middenweg 141A, 1394 AH NEDERHORST DEN BERG

Over ons

Maak eens kennis met het BOVAG garagebedrijf T&O Auto’s in Nederhorst den Met een steeds wisselende ruime voorraad occasions, hebben we sinds de start in 1937 maar één doel: u het plezier en comfort bieden van een betrouwbare, goed onderhouden auto. Klanten uit de wijde omtrek ervaren onze service daarbij als verrassend, de één noemt het dienstverlenend, de ander flexibel, een derde toeschietelijk. Één ding is zeker: ons team overtreft graag uw verwachtingen! Klein en groot onderhoud Voor klein of groot onderhoud en uiteenlopende (motor)reparaties, de werkplaats is voor ons niet zomaar een 'serviceruimte'. U vindt hier niet alleen bruggen en wat gereedschap, nee, wij blijven investeren in kennis en geavanceerde apparatuur. Of het nu gaat om computers waarmee we de nieuwste modellen kunnen uitlezen of apparatuur om airco's door te meten en bij te vullen, we nemen uw auto zorgvuldig onder handen. Als er een lampje vervangen moet worden, maar ook als uw motor of versnellingsbak gereviseerd moet worden, we hebben de kennis en apparatuur in huis! Na een onderhoudsbeurt in onze werkplaats verkeert uw auto weer in topconditie ! Modernte technieken T&O Auto's is een autobedrijf met een moderne werkplaats en medewerkers die gespecialiseerd zijn in de autotechniek van deze tijd. Om U mobiel te houden volgen de monteurs geregeld cursussen om de moderne technieken te blijven volgen en te onderhouden, zodat u met een gerust hart uw auto kunt blijven rijden.

Reviews

Ruud Zandbergen

Als je zo'n mooie PT Cruiser Cabrio op het pad bij T&O ziet staan, kan je er niet voorbij lopen. Ik heb bij hen een PT gekocht en ben zeer tevreden. Deze jongens zijn liefhebbers en vakmensen. Daarnaast een plezierige sfeer over prijs en aflevering. En passant kijk je nog ff naar het andere klassieke spul wat ze hebben staan (maar niet alles is te koop ;-)

21.09.2020

Nick

Ik heb zojuist een prachtige auto gekocht bij T&O Auto's. Ze nemen ruim de tijd voor je, zijn eerlijk over de auto's die ze hebben staan en kennen de historie van hun auto's. De prijzen zijn goed en scherp. Ze leveren de auto compleet af en de overdracht vindt plaats in hun gezellige garage bar. De broers zijn echte auto liefhebbers wat je terugziet in hun kennis maar ook in hun prachtige omgebouwde werkplaats vol authentiek auto's en accessoires. Een absolute aanrader als je een betrouwbare auto wil kopen.

05.09.2020

Mario

We moved to the Netherlands from America and were looking for a car. At T&O Auto's we experienced great help and competence. Given our international situation, there were a few hurdles to jump. The owner had full understanding and patience. We greatly recommend it!

29.08.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Autobekleding
Autoruiten
Bandenservice
Financiering & verzekering
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Sleepdienst
Spuiterij
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

T & O Auto`s

T. de Weerd jr.

Middenweg 141A
1394 AH NEDERHORST DEN BERG
www.degarage.net

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie