Bekijk nu uw favorieten.

26 beoordelingen

4,8

26 Reviews

Ruud Zandbergen

Als je zo'n mooie PT Cruiser Cabrio op het pad bij T&O ziet staan, kan je er niet voorbij lopen. Ik heb bij hen een PT gekocht en ben zeer tevreden. Deze jongens zijn liefhebbers en vakmensen. Daarnaast een plezierige sfeer over prijs en aflevering. En passant kijk je nog ff naar het andere klassieke spul wat ze hebben staan (maar niet alles is te koop ;-)

Nick

Ik heb zojuist een prachtige auto gekocht bij T&O Auto's. Ze nemen ruim de tijd voor je, zijn eerlijk over de auto's die ze hebben staan en kennen de historie van hun auto's. De prijzen zijn goed en scherp. Ze leveren de auto compleet af en de overdracht vindt plaats in hun gezellige garage bar. De broers zijn echte auto liefhebbers wat je terugziet in hun kennis maar ook in hun prachtige omgebouwde werkplaats vol authentiek auto's en accessoires. Een absolute aanrader als je een betrouwbare auto wil kopen.

Mario

We moved to the Netherlands from America and were looking for a car. At T&O Auto's we experienced great help and competence. Given our international situation, there were a few hurdles to jump. The owner had full understanding and patience. We greatly recommend it!

Erik van den Bos

Duidelijk verhaal en een goede service. We gingen met een vertrouwd gevoel weg. Wat ons betreft een aanrader

Jasmina

Nadat een goede vriend zei dat we voor een nieuwe auto zeker even langs T&O auto's moesten gaan, kwamen we terecht bij Ton. Wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan! Het voelde direct goed om daar een auto te kopen en hadden we het geluk dat er een mooie stond voor ons. Ton heeft ons super fijn geholpen! Vertrouwen met een persoonlijke touch. We rijden nu met veel plezier in onze nieuwe auto en zullen T&O auto's zeker aanbevelen aan al onze vrienden en familie! Bedankt Ton voor je goede service!

Gabrielle

Vandaag een auto gekocht en voelde me gelijk welkom zeer klantvriendelijk een een goeie sfeer de garage is mooi ingericht en is heel leuk met kinderen als je een auto zoekt zou ik zeker naar deze garage gaan of voor onderhoud zou ik zeggen het is echt de moeite waard om wat meer km te rijden. In een woord een geweldige garage met genoeg keuzes aan auto’s helpt je op een zeer respect volle manier

Ramazan

Paar maanden geleden heb ik een aygo gekocht bij T&O. Na deze paar maanden rijden heb ik totaal geen spijt van mijn aankoop ! De auto had een betere prijs kwaliteit verhouding dan de andere advertenties en is technisch + motorisch in orde. Verder was de service ook heel goed bij de aankoop en ben ik tevreden met het bedrijf en de auto die ze verkocht hebben.

Arjan De nooij

Na lang zoeken vond ik een auto naar me zin bij t&0 auto's Je word daar goed geholpen en nemen echt de tijd voor je De service is ook top een mooie werk plaats Ik zou zeggen als u op zoek bent naar naar een auto zou ik eens gaan kijken bij t&o auto's een echt aan rader

Zeno

Sinds een paar weken ben ik de trotse eigenaar van een Audi S8. Op de website van T&O stond genoeg foto's en informatie, via de telefoon werd ik keurig te woord gestaan en bij bezichtigen was de auto grondig schoongemaakt. De motor was koud, echt een pluspunt. Ondanks mijn jonge leeftijd werd ik serieus te woord gestaan en zelfs was het mogelijk de vorige eigenaar te spreken. Bedankt en wellicht tot ziens.

Hélène

Zeer tevreden over de aankoop van mijn auto bij T&O, in goed overleg gekocht