Bekijk nu uw favorieten.

7 beoordelingen

4,8

6 Reviews

L.

We komen al meer dan 15 jaar bij T en O, vanuit Hilversum. Diverse keren een occasion gekocht en steeds zeer tevreden: zeer klantgericht en oplossingsgericht, goede kwaliteit-prijs verhouding . T.en O. Zijn duidelijk en betrouwbaar. Dank weer voor onze “ nieuwe” auto van gisteren. Ook de bloemen staan prachtig!

Martina

Wij gingen vanuit Rotterdam daarginds. Super netjes ontvangen. Konden rustig ons gang gaan met uitzoeken. Heel vriendelijke mensen, eigenaar en personeel. Kochten een Renault Megane sport. Top! Ben super blij.

Elvira

Zocht een betrouwbaar adres voor het kopen van een occasion. Via een vriendin bij hun gekomen. Ik kan hun van harte aanbevelen. Ouderwets goede klantvriendelijke serviceverlening. Problemen worden direct opgelost. Toppers!

Oscar

altijd zeer goed geholpen, snel en correct. Echt ouderwets klantvriendelijk en altijd netjes met de prijs.

Ellen

Wij hebben onlangs een Peugeot 207 CC gekocht van 3 jaar oud. Wij zijn heel goed ontvangen door bijzonder vriendelijk personeel. De afhandeling was helemaal top. We rijden nu een paar weken in de Peugeot en we zijn erg tevreden over de auto. Kortom als je een goede tweedehands auto zoekt dan is T&O zeker een aanrader.

Klaas

De mannen van T&O auto\'s zijn zeer klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar. Ook het onderhoud wordt altijd goed en vakkundig uitgevoerd. Ik ben er met al mijn auto\'s al geweest van Volvo 343, celica, landcruiser, siërra, camry en de meest recente de Nissan Navara. totaal al bijna 20 jaar.!!! zij weten alles weer piek fijn in orde te krijgen. en de koffie en gezelligheid is ook altijd aanwezig. Top jongens, ga zo door.