title
title

Vaartland.nl

8 VESTIGINGEN IN HEEL NEDERLAND

891 beoordelingen

`t Vaartland 7, 2821 LH STOLWIJK

Openingstijden

Over ons

Vaartland.nl is een van de grootste occasion dealers van Nederland en heeft momenteel 7 vestigingen verspreid over heel Nederland (Heerenveen, Zwolle, Helmond, Apeldoorn, Den Haag, Stolwijk en Breda). Vaartland verkoopt jaarlijks méér dan 7.500 occasions en heeft er over de afgelopen 32 jaar al meer dan 200.000 verkocht. Natuurlijk kunt u ook geheel online een occasion kopen bij Vaartland.nl. Het online kopen van goederen is heel gebruikelijk, maar wist u al dat u nu bij Vaartland.nl ook een occasion online kunt kopen en laten thuisbezorgen? Bij Vaartland.nl kunt u vanaf de bank de auto 360 graden van binnen en van buiten bekijken en kopen. Dit brengt voor u een aantal voordelen met zich mee: 6 maanden garantie bij garage van uw voorkeur, bezorging aan huis of op de vestiging, 14 dagen proefreis, Nationaal Autorapport met onderhoudshistorie, niet tevreden = geld terug en natuurlijk geen lastige onderhandelingen. Wij kunnen u helpen merken zoals Peugeot, Renault, Mercedes, Volkswagen, Bmw, Citroen, Audi en nog 50 andere Merken. Ga naar www.Vaartland.nl voor meer informatie.

Nieuwste aanbod
,,
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Carol Leyte Delaney

Ik lees heel veel goede reviews over Vaartland, helaas is onze ervaring niet goed. Wij hebben een auto gekocht eind december 2021 met 6 maanden garantie. 2 maanden nadat de garantie is afgelopen is onze auto techisch total loss verklaard, tussen de €4.500 en €6000 reparatiekosten. Toch maar contact opgenomen met Vaartland, we zijn gelijk doorverwezen naar de partner Autotrust, we moesten maar offertes opvragen en zij zouden ook wat offertes opvragen en dan zouden ze overleggen met Vaartland of ze coulance halve iets voor ons konden doen, tenslotte was de garantie afgelopen. We hebben €8500 voor de renault megane betaald met inruil van onze oude auto en 8 maanden verder hebben we geen auto meer, vanmorgen werd ik eindelijk teruggebeld door Ali van Apeldoorn met een aanbod van €500 als we de auto liet repareren, dus dit betekent dat we zelf nog ruim €4000 moeten uitgeven voor een reparatie, ook werd er aangeboden om de auto op een platform te plaatsen via Vaartland en kijken wat de auto nog op zou brengen via andere handelaren, ook werd aangeboden een andere auto bij hen te kopen en dan zouden ze wat met de garantie kunnen doen. Wij snappen dat we geen nieuwe auto hebben gekocht en dat we gewoon dikke pech hebben maar ik had van Vaartland wel iets meer verwacht dan de bovengenoemde 'aanbiedingen' echt heel erg jammer dit.

Katja

Heb een hele mooie auto gekregen van mijn man. Gerben Lekkerkerker heeft dit allemaal mogelijk gemaakt zodat dit een verassing voor mij kon zijn. Een verassing was het zeker, de auto met de grote gele strik bleek voor mij te zijn! :) hij rijdt fantastisch , alleen maar lof voor dit bedrijf.

Ali

Onlangs online een auto kocht bij de vestiging in Stolwijk. Arnold heeft mij tijdens dit proces erg goed geholpen. Ik had wat extra aandacht nodig omdat dit mijn eerste online aankoop was van een auto, die kreeg ik van Arnold. Thanks voor de goede service Arnold!

Toon alle reviews

Onze merken

Merk-onafhankelijke dealer Auto

Abarth
Alfa Romeo
Alpina
Audi
BMW
Chevrolet
Citroen
Daewoo
Dodge
Fiat
Ford
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Maserati
Mazda
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Polestar
Porsche
Renault
Rover
Saab
SEAT
Skoda
smart
Subaru
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo

Wij bieden

Onderhoud

Contact

Vaartland.nl

Afdeling verkoop

`t Vaartland 7
2821 LH STOLWIJK
www.vaartland.nl/
Openingstijden

Showroom Stolwijk

Ma – Za
09:0017:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden
Contactpersoon

Contact aanbieder