Registreer nu met je e-mailadres en ontvang updates over al jouw favorieten. Ontvang meldingen.

Vaartland.nl

8 VESTIGINGEN IN HEEL NEDERLAND

`t Vaartland 7, 2821 LH STOLWIJK

Openingstijden

847 beoordelingen

4,1

847 Reviews

Eugenie

Ik ben uitstekend geholpen door Gerben. Er werd goed geluisterd en gehandeld naar mijn wensen. Het contact verliep goed en ik werd constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken per telefoon op mail. Snelle afhandeling en ben blij met de keus van de auto. Voor nu zal ik lang genieten van de auto. Maar als ik ooit in de toekomst weer een andere auto zou willen wordt het zeker weer bij vaartland.

Renier

Na wat onderhandelen over de prijs, een goed gevoel bij het bedrijf vaartland in Helmond. Alles netjes op papier en mail wat afgesproken word/is. Geen verrassingen achteraf met het garantiepakket. Auto word op veel punten nagekeken en heeft onderhoudsbeurt gehad en mooi schoongemaakt. En toen ik aankwam in Helmond om de auto op te halen,stond hij mooi te glimmen voor de deur met een megastrik op de motorkap!. Zeer tevreden in : onderhandelen. : service. : afspraak. : levering.

Joost

Goed en vriendelijk personeel. Ruime keuze aan mooie occasions. Na een aankoop keuring gevonden gebrek keurig opgelost. Enige minpunt vind ik dat de garantie als een verplichting werd aangeboden met daarbij behorende extra kosten.

Gurhan

Zal weer daar een auto kopen

Bertho

Voor de tweede keer een auto gekocht bij Vaartland Breda. Goed geholpen door de vriendelijke en gastvrije verkoper Martijn Snoei. Wederom voor herhaling vatbaar, tot over een paar jaar Martijn

m

Onbetrouwbaar in hun verkoopmethode en onbetrouwbaar in de aftersales. Bij de verkoop werd niet meegewerkt aan zaken die ik vroeg (en zelf zou betalen): - ze verkopen refurbished auto’s, niet van nieuw te onderscheiden zeggen ze zelf op hun internetsite. De realiteit is lachwekkend anders; - in een tweede gesprek werd de verkoopprijs ineens anders; - een aankoopkeuring mocht niet; - wielen van een andere te koop staande vergelijkbare auto mochten niet verwisseld worden omdat dit zo op de foto’s op internet stond. Dit terwijl de auto die ik wilde in werkelijkheid ook andere velgen had dan die op de foto's; - Volvo trekhaak er onder zetten werd niet aan meegewerkt; - luchtbellen onder raamfolie werd niets aan gedaan, moest het maar accepteren; - een auto van bijna 50k werd afgeleverd met ong. 5 liter benzine, de bandenspanning stond gemiddeld op 2.45 i.p.v. 2.6; - herstel van een sierstrip is niet gebeurd; - rvs delen op de middenconsole en bestuurdersportier zouden voor € 300,- worden vernieuwd. Dit is niet gebeurd. Waarschijnlijk zijn deze delen van een andere bij hun te koop staande auto afgehaald maar de ’nieuwe' waren zeker niet onbeschadigd; - Toen we de auto een week na de koop kwamen ophalen en ik de beschadigde rvs delen zag gaf ik aan hier niet mee akkoord te gaan. De reactie van de filiaalmanager: "ik doe er niets meer aan, ik geloof dat wij u niet gelukkig maken met deze auto, we maken de koop ongedaan. After sales: - wentelt de schuld af en werkt nergens aan mee

Thomas

Ik ben goed en eerlijk door Vaartland behield in de aankoop van mijn nieuwe auto.

Marlie

Ben erg proffesioneel en klantvriendelijk geholpen. Werd netjes vrijblijvend te woord gestaan. Namen de tijd niks moest of werd overhaast gedaan. Inruilprijs voor de A Klasse was correct en netjes. Hebben een prachtige mooie CLA shootingbrake 2017 bij Vaartland Helmond gekocht. Complimenten aan het geheel verkoop team Leslie,Jimmy en bedrijfsleider Fred. Ook de aftersales en garantiepakketen zijn erg goed geregeld. Bij aankoop eerstvolgende auto zullen wij weer gaan kijken bij Vaartland. Nogmaals bedankt. Leslie,Jimmy en Fred.

Paul

Een prettig duidelijk gesprek, met meerdere opties om een auto aan te schaffen. Afspraak is afspraak was onze ervaring.

Sander

Mooie Skoda Octavia combi gezien en gekocht bij Vaartland Zwolle. Alle historie erbij. Goede prijs. Snelle reactie op vragen ook na het verkoopgesprek in Zwolle. Erg prettig verkoper Tamas, bedankt!