Bekijk nu uw favorieten.

331 beoordelingen

3,8

257 Reviews

Kim

Je krijgt alleen service als je je indekt voor 1250,- aan garantie. Pas hier mee dus op. Reken bij de aanschafwaarde van de auto dit bedrag erbij. Het basispakket van 695,- (die verplicht is) stelt niets voor en vanuit het bedrijf zelf wordt weinig meegedacht. Neem eventueel een onafhankelijke kenner mee als je overgaat tot koop. Gevoel dat je garantie tot aan de deur hebt.

Marcel

Oplichters, ze bieden een auto aan voor 5950 euro internet prijs, je mag dan niet proefrijjden want bedrijfspolicy is dat er nog 650 euro bijkomt. Dit staat nergens op Marktplaats site, maar is bedrijfspolicy. Ik vind dit oplichters praktijken, ze lokken je na vestiging toe en daar blijkt de auto 650 duurder te zijn. Zonde van mijn bezinegeld en tijd Groet Marel

Enis

Ben zeer tevreden top mensen korte en directe lijntjes , er werd meegedacht prima service en uitleg va de verkoper zelf persoonlijk wil ik verkoper Yusuf Demirci bedanken .

Mustafa

Goedendag, Auto gekocht in Breda. Goed geholpen door Yusuf! Extra garantie afgesloten zodat als er iets mis is dat de auto meteen weer in orde gemaakt kan worden. Heldere uitleg gekregen van Yusuf en de jongeman denkt met je mee.

Andor

waardeloos! auto gekocht en direct waren er bijzonderheden, kwam van bedrijf weining initiatief af en moest alles zelf regelen, koste mee een hoop tijd en uiteindelijk geld. Remmen waren niet goed en wilden er eigenlijk niks aan doen, uiteindelijk hebben ze wat gedaan maar dit was allesbehalve efficient, uiteindelijk heb ik nieuwe remmen op moeten laten zetten op Eigen koste. Tevens voertuigboekjes niet aanwezig, zouden ze achteraan gaan, maar nooit meer wat van gehoord. Op whattsapp berichten wordt niet geantwoord en bij bellen weggedrukt. Dus onderhoudshistorie ontbreekt van de auto.

Paul

Vaartland Breda - uitstekend geholpen bij aankoop van mijn auto. Fijne omgang met verkoper. De relaxte houding van Ali vond ik zeer prettig, er wordt alle tijd genomen voor vragen, proefrit en bedenktijd. Er wordt geen druk gezet of trucjes uitgehaald om je over te halen. Gebreken die gevonden waren na een aankoopkeuring zijn keurig hersteld voor aflevering. Auto in prima staat afgeleverd. Inmiddels 3 maanden en 4000km trotse eigenaar van een top wagen van Vaartland.

Bert

Prima ontvangst en begeleiding. Eerlijk en ongedwongen.

Marcel

Hele mooie Ford Focus gekocht in Helmond. Uiterst fijn geholpen door Roy van Ham! Superservice en nette afleverkwaliteit. Dit is onze 2e auto van Vaartland en altijd supertevreden!!

JayJay

Onlangs de \"jackpotauto\" van dit bedrijf gekocht: een schitterende en fantastisch uitgeruste Grand Scénic van ruim 3 jaar oud die zojuist nog eens behoorlijk extra was afgeprijsd. De auto is perfect en rijdt als nieuw. De voorlichting van verkoper Henry Heijkoop was recht door zee, eerlijk en hartelijk. Voor het enige aanvullende verzoek dat ik had, leverde hij een heel goede extra inspanning. Geen valse beloften. Na 2 weken rijden weet ik het inmiddels zeker: we deden een top-aankoop via Vaartland!

Corné

Heel goed geholpen en een hele mooie auto thuis voor de deur afgeleverd gekregen. Met dank aan Stefan Lubben, vestiging Heerenveen.