Bekijk nu uw favorieten.
Foto Van Doorn Auto's

Van Doorn Auto's

Rietdekkersweg 2, 3449 JC WOERDEN

Openingstijden
Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

K.

Vijf maanden geleden heb ik bij Henk Van Doorn een rijk uitgeruste Toyota aangeschaft voor een m.i. nette prijs. Henk is eerlijk, denkt met je mee vooruit en er komt weinig "glad" verkooppraat aan te pas. Over de service ben ik ook positief: een, tijdens wintersport, in de achterbumper gevallen parkeersensor hebben ze bijvoorbeeld kosteloos teruggeplaatst.

08.05.2020

Willem

Ik heb bij Henk van Doorn een prachtige auto gekocht. Hij is eerlijk, oprecht en open tegen je. Geen verkopers praatjes, maar gewoon eerlijk advies en eerlijke prijs voor je inruil auto. Misschien lager dan bij een andere garage, maar de auto die je koopt is ook zeker goedkoper en mooier. Ik weet zeker dat als ik voor mijn volgende auto ga kijken, eerst ga buurten bij Henk van Doorn. Betrouwbaar, eerlijk en scherp geprijsd !!!

07.05.2020

Linda

Op een zaterdagmiddag gaan kijken naar een BMW 1-serie bij Van Doorn. Zeer gastvrije ontvangst door de zoon van de eigenaar, later gezamenlijk met dhr Van Doorn zelf. Na de proefrit waren we helemaal verkocht. Door het intermenselijk contact en de oprechtheid waarmee alle informatie wordt gedeeld door beiden, hadden we direct een vertrouwd gevoel. Hier wil je graag een auto kopen! Bij aflevering (weer op zaterdag) was er alle tijd en aandacht voor een uitgebreide uitleg. Met een grote glimlach op ons gezicht verlieten we de showroom en die glimlach is er nog dagelijks bij het rijden in deze prachtige auto.

25.04.2020

Toon alle reviews

Wij bieden

Financiering & verzekering
Inkoop

Contact

Van Doorn Auto's

H. van Doorn

Rietdekkersweg 2
3449 JC WOERDEN
www.doornauto.nl
Openingstijden

verkoop + aftersales

Ma – Vr
09:0018:00Uur
Za
10:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie
BOVAG Garantie
BOVAG Garantie
Meer informatie