Bekijk nu uw favorieten.

172 beoordelingen

4,4

172 Reviews

K.

Vijf maanden geleden heb ik bij Henk Van Doorn een rijk uitgeruste Toyota aangeschaft voor een m.i. nette prijs. Henk is eerlijk, denkt met je mee vooruit en er komt weinig "glad" verkooppraat aan te pas. Over de service ben ik ook positief: een, tijdens wintersport, in de achterbumper gevallen parkeersensor hebben ze bijvoorbeeld kosteloos teruggeplaatst.

Willem

Ik heb bij Henk van Doorn een prachtige auto gekocht. Hij is eerlijk, oprecht en open tegen je. Geen verkopers praatjes, maar gewoon eerlijk advies en eerlijke prijs voor je inruil auto. Misschien lager dan bij een andere garage, maar de auto die je koopt is ook zeker goedkoper en mooier. Ik weet zeker dat als ik voor mijn volgende auto ga kijken, eerst ga buurten bij Henk van Doorn. Betrouwbaar, eerlijk en scherp geprijsd !!!

Linda

Op een zaterdagmiddag gaan kijken naar een BMW 1-serie bij Van Doorn. Zeer gastvrije ontvangst door de zoon van de eigenaar, later gezamenlijk met dhr Van Doorn zelf. Na de proefrit waren we helemaal verkocht. Door het intermenselijk contact en de oprechtheid waarmee alle informatie wordt gedeeld door beiden, hadden we direct een vertrouwd gevoel. Hier wil je graag een auto kopen! Bij aflevering (weer op zaterdag) was er alle tijd en aandacht voor een uitgebreide uitleg. Met een grote glimlach op ons gezicht verlieten we de showroom en die glimlach is er nog dagelijks bij het rijden in deze prachtige auto.

Tinus en Hanny

Wij hebben eind februari jl voor de 3e keer een auto gekocht bij Henk. Dat zegt eigenlijk genoeg....! Hartelijke ontvangst, duidelijk advies en goeie auto!! Denkt met je situatie en wensen mee! Dank Henk en succes in deze -veel te rustige - periode. Groet, Tinus en Hanny

J.

Kwalitatief goede auto's en duidelijke afspraken over de kosten van de auto inclusief aflevering. Bij aflevering een mooi gepoetste en schone auto ontvangen met nieuwe APK en servicebeurt. Duidelijke en vriendelijke uitleg over de auto. Top.

Wim

Met een tevreden gevoel een auto gekocht

Paul

Ik heb een zeer complete Toyota Auris Hybrid uit 2015 gekocht bij van Doorn, voor een heel redelijke prijs. Alle beloftes qua prijs/beurt/schoonmaak/aflevering (volle tank !) werden waargemaakt. Een lange proefrit was zonder meer mogelijk. Als ik ooit weer een occasion nodig heb, ga ik hier als eerste langs.

M.

Eerlijk, betrouwbaar en aangenaam. Kopje koffie, rustig de tijd om rond te kijken, duidelijke antwoorden. Geen gladde verkooppraatjes maar een no-nonsense verhaal. Nette en faire prijs, bij aflevering al het papierwerk overzichtelijk en goed verzorgd. Toen er een week later bij de reis richting wintersport opeens een waarschuwingslampje ging branden heeft Van Doorn het probleem binnen een paar uur weten op te lossen, onder garantie, zonder discussie. Absoluut een aanrader!

Fulco

VW Beetle Cabrio gekocht. Bij de proefrit bleek een aantal zaken defect t.w. Parkeersensoren, autoradio. Parkeersensoren zijn vervolgens vernieuwd en radio gemaakt. Alle afspraken zijn helemaal nagekomen en de deal werd snel gesloten. Een adres om te onthouden.

H.

Wij zijn in onze zoektocht naar een specifieke auto, vriendelijke en vakkundig begeleidt tot aan de koop hiervan bij Van Doorn Autos. Een aanrader.