Bekijk nu uw favorieten.
Foto Vlastuin Auto's B.V.

Vlastuin Auto's B.V.

Holleweg 20, 3925 LW SCHERPENZEEL

Openingstijden

Over ons

Krik uw rijplezier op! Een auto kopen of een auto leasen? Zoekt u specifieke auto-onderdelen? Autoschade en in de buurt van Renswoude of Scherpenzeel? Wees dan gerust! Vlastuin Auto is er. Ook voor u. Vlastuin Auto presenteert namelijk een sierlijke selectie van zo’n 200 jonge, tweedehands auto’s. Onze occasions zijn compleet uitgevoerd, voorzien van (bijna) alle mogelijke opties en aantrekkelijk geprijst. Wanneer u ons bezoekt om een auto te kopen, lopen wij graag met u mee langs de uitgestalde occasions om onze vakkennis te delen. Tegelijk beseffen wij dat de koop helemaal uw keuze is, dus daarvoor geven wij u alle ruimte. We proberen vooral om samen met u de juiste afweging te maken. Tot slot, wanneer u met de zojuist gekochte of gerepareerde bolide ons terrein af rijdt, glijdt u met de auto uit ons beeld, maar dit betekent niet dat daarmee ook onze persoonlijke betrokkenheid uit beeld verdwijnt. Die rijdt met u mee.

Nieuwste aanbod
Toon alle nieuwste voertuigen

Reviews

Henk

Een tijd geleden heb ik een auto met een prijs rond de 15000 Euro met BOVAG garantie gekocht bij dit bedrijf . Na problemen met een stotterende motor deed Van Vlastuin er alles aan om een dure reparatie te vermijden. Belangrijkste argument was dat tweedehands auto\'s nou eenmaal niet perfect zijn en dat ik het maar moest accepteren. Pas na veel (juridische) ellende en bezoeken aan de garage is de auto gerepareed. Mijn vorige review is verwijderd, dus ik verwacht hetzelfde met deze review. Zo komt Van Vlastuin dus aan de hoge beoordeling. Kijk maar op google voor meer realistische reviews.

26.07.2019

Thea

Wij zijn erg vriendelijk en met veel geduld te woord gestaan. Dus mijn gevoel is nu erg positief bij het bedrijf. Het is de eerste auto die we hier kopen dus wat betreft de service verder moeten wij de ervaring nog op doen.

15.07.2019

Bernd

Prettig contact voor de tweede keer in 5 jaar een auto gekocht. Nog steeds prima service

09.07.2019

Toon alle reviews

Wij bieden

24-uursservice
Airco onderhoud
APK keuring
Audio/Hi-fi
Auto-accessoires
Bandenservice
Financiering & verzekering
Huurauto's
Inkoop
Onderdelen verkoop
Onderhoud
Schadeherstel
Vervangend vervoer
Werkplaats

Contact

Vlastuin Auto's B.V.

Van Vlastuin

Holleweg 20
3925 LW SCHERPENZEEL
www.vlastuinauto.nl
Openingstijden

Showroom

Ma – Vr
08:0017:30Uur
Za
09:0016:00Uur
Zo
Gesloten
Toon meer openingstijden

Service

Ma – Vr
08:0017:30Uur
Za
09:0012:00Uur
Zo
Gesloten
Toon minder openingstijden

Contact aanbieder

(optioneel)

Onze Certificaten

NAP-Check
NAP-Check
Meer informatie